140239
Euro Truck Simulator
-
Roonika #134854 Tessék mindenkinek! Kép Link -
xaxoimi #134853 A zenét nem mindegy hogy milyen formátumban másolod be a "music" nevű mappába a másikban én nem tudok segíteni -
FercsiPéter #134852 Letöltöttem pár mod-ot be is tettem a mod mappába de így nem tölti be a mentésemet! Kiírja, hogy a program nem válaszol, és kilép. Meg egy zenét is tettem be a music mappába de azt se hallom, hogy szólna! :) Tudnátok segíteni?
Üdv! -
xaxoimi #134851 Kedves Jungelharcos egy ilyen frigoexpres-es volvo linkjét esetleg tudnál küldeni? -
#134850 A belga határnál.
U.i Elég érdekes lett az ablak a képen nem? -
#134849 A fórum nevében köszönöm!
Várjuk, hogy te is "nagyon brutál géppel jelentkezz! -
FercsiPéter #134848 Szevasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! Amint lesz egy kis időm nézek 1-2 szép pótot magamnak itt a letöltések között!!! :D Nagyon brutál gépek vannak itt! Minden elismerésem! További sok fuvart! :)
Üdv! -
#134847 Üdv.
Szerintem publikus változat nem készült ilyen szerelvényből, pár privát gép talán van, de név szerint nem tudom, ki készítette.
Össze lehetne rakni, elég sok melóval, bár modellezni nem feltétlenül kell hozzá, inkább csak skinezni.
A céglogo betűtípusa egyébként Futura SB-Round.
Kiki, Imi, Thomson: -
#134846 ekepista: 1 hozzászólásban írd le a mondandódat légy oly kedves!
xaxoimi: légy oly kedves a továbbiakban ezt privát üzenetben elintézni vele, ez nem chat!
ui.: Próbáljatok meg helyesen, érthetően fogalmazni! Az össze vissza """megfogalmazott""" mondatos hozzászólásokat szó nélkül törlöm! -
#134845 Sziasztok. Segitsetek mindig kidob gép amikor beteszem 1,3 mix mega mappát mi lehet probléma? Ahogy néztem 1,3 patch is fent van.Elöre köszönöm válaszatokat.
-
#134843 Hello hozok egy képet én is
Kiki szép
Ubul szép
Billentés után meg álltam egy kávéra :
-
#134842 Cső....
Szép gépek
Új gép.......:)
-
szabika122 #134841 UBUL nagyon tetszik szep gepezet! -
#134840 Te nélküled nem lenne ilyen jó :D
Eke pista:Nem kéne dupla hsz-eket csinálni!!!
-
#134839 Ubul nagyon király;) -
ekepista #134836 bocsi hogy megint írok de a scina nevü kamionnak aletöltő linkjét elkérhetném előre is köszi -
#134835 ekepista
itt az iveco
http://www.gamemoding.com/euro-truck-simulator/ets-trucks/iveco-stralis-6x2.html/attachment/iveco_stralis_6x22 -
#134834 Breki!
Bécsbe össze akasztva:
Indulás haza:
Telepen:
Majd holnap lesz valahogy még nem tudom hogy merre megyek:
Lezfiddler:Majd hétvégén meg lesz csinálva :D
Mindenkinek szép a gépe!
-
#134832 Leértünk a legaljára... -
xaxoimi #134831 Valaki meg tudná mondani, hogy, hogy lehet képeket felrakni??? -
#134829 Szívesen!
Ja, és használd a válasz gombot kérlek! -
xaxoimi #134828 Nagyon szépen köszönöm! -
#134827 Üdv.
Elsősorban kamion, pótkocsi és map van ezerszázmillióhatszáznyolcvanegy a "Letöltések, kiegészítők ( regisztrációt igényelnyek ): linkek alatt!
Másodsorban cég/munkahely nincs. Illetve van de úgymond maszek cégek!
Olvass vissza a fórumon és találsz!
Itt van egy például: #134788
Remélem tudtam segíteni! -
xaxoimi #134826 Sziasztok Skacok!
Új vagyok a fórumon Valaki tudna nekem segíteni???
-kamion
-pótkocsi
-map
-cég/munkahely
Ha valaki tud segíteni legyenszíves írja meg az MSN címét!
Az enyém: [email protected]
Köszönöm a segítségeteket! -
#134825 Nem fontos a kamionok száma ebben a játékban. Itt nincsenek sofőrjeid csak te dolgozol saját magadnak! Ezért ha megveszed a második kamiont akkor az első "eladódik" , tehát az nem lesz többé a tied. Valószínű azért írja, hogy kamionok száma 2 mert már 2 kamionnal dolgoztál.
U.i Ha nem így van javítsatok ki! -
AttisR620 #134823 Ha jól tudom az azt jelenti, hogy az eddigi járműveid száma. Tehát amivel most vagy gép az előtt már volt egy vontatód, ezért van a kiírásban a kamionok számánál 2.
Remélem jól mondtam. -
AttisR620 #134821 Üdv. Srácok.
Valakinek nincs meg véletlenül a Fazekas In. Sped. kamionja lemodellezve a játékba, ami nem privát és el tudná küldeni? Égen, Földön keresem, de csak képeket találtam róla. Nagyon megköszönném. Illetve még egy kérdés, hogy jelenleg, melyik a legjobb letölthető magyar map?
Előre is köszi a segítséget!
Attis -
FercsiPéter #134820 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az Euro Truck Simulator játékban hogyan tudok úgy kamiont venni, hogy ne adja el a másikat! Kiírja, hogy kamionok száma 2 de még sincs két járgány! Mielőbbi válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Peti -
#134819 Bitte: scania -
#134817 [center]Sziasztok!
Grat. mindenki munkájához
Régen jártam erre, ígyhát hoztam egy képet :)
-
#134816 Sziasztok. Segitsetek mindig kidob gép amikor beteszem 1,3 mega mix mappát mi lehet probléma? ahogy néztem 1,3 patch is fent van.Elöre köszönöm válaszatokat.
-
#134815 Jó estét kívánok!
Ubul97, nyújtsd meg az alsó collision-t a fehér DAF-on mert kicsi alatta az árnyék!
Szép autók! -
#134814 Stockholmi lerakónál csináltam két képet.
Grat mindenki gépéhez ! -
-
Máté97 #134812 Sziasztok!
Amszterdam-Róma
Róma-Szombathely
Indulás Amszterdamból:
Lerakón:
Telepen széakasztva,várom az új pótot:
Szép gépek srácok!
-
djmorvai #134811 Hoztam pár képet a mai fuvarról.
Eger-Parelmo
Indulás a telepről
Kivettem a pihenőt
Tankolás fent a hegyekben
Várok a kompra
Olaszba a kompról lefelé
Lerakódás Palermoban
Már ennyi holnap vissza a telepre
Bocs a sok képért
-
#134810 Tegnap elfelejtettem feltenni a képeket,de most hozok :S
Osztrák határ után pihi..
:)
Tolatás a rámpára
lerakodás a pótrol
mára ennyi,holnap beérek angliába
UBUL: széép -
#134809 Breki!
Indulás Szekszárdra:
Várakozás a cég előtt:
Lerakó:
Szét akasztva:
Félre állva mert holnap go Bécsbe konténeres pótér:
Meg hozták a Németek a Daf-ot:D
Elölről:
Hátulról:
Bocs a sok képért!!
-
Roonika #134808 http://kephost.hu/share-E6EA_4F0C4FCC.html -
Roonika #134807 Valaki be linkelné ezt nekem. Előre is köszönöm!