Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket szeretném kérni?! 😄 Valaki linkelne nekem egy 1.3-as patch-et vagy annál ujjabbat ha van??? mert nem találok sehol! :S :S :S
A segítségeteket elõre is nagyon szépen köszönöm! 😊
Üdv.: Volvo fh12
Indulás

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Leesett a hó nálunk is.<#vigyor>#vigyor>
Hát itt nem igazán takarítják! 😄
Na akkor egy kávé és goo tovább..<#smile>#smile>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Alacsonyabb felbontás mellett talán élvezhetõbb a játékmenet.
Akkor vajon miért szaggathat?
Köszi.
к.ιηтнуα.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Légyszi segítsetek! Nagyon szaggat a ETS 1! Eredeti is szaggat? Ha nem holnap megyek és megveszem :-)
elõre is köszi! üdv
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Hivatás az Életért!
átrakás infó: GTS topik
Kistódi: Pótot cserélj mert nem áll jól a traktor után! amúgy egész pofás!<#eljen>#eljen>
Hivatás az Életért!
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem nagyon tetszik ez a kép 😄

Elõre is köszi a segítséget.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Srácok mindenkinek nagyon szép gépe van!!!
Köszi a helpet.
Bocs a 2 hsz-ért.
Építõ jelleggel engedd meg: a felirat betûtípusa Helvetica Black (a G betûnél lehet csak észrevenni a különbséget a tied meg a valódi között, egyébiránt tökéletes).
A Krone pótot keresõknek egy kis iránymutatás: Playtruck-on a GTS pótok közt megtalálható.
Elõre is kösz!!
Köszi.
mert ezen már szerkesztettem egy kicsit és íg nem nagyon osztogatom..
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Janó tudnál adni linket a Krone pótról mert nagyon tetszik?
Elõre is köszi.
Szeretnék érdeklõdni hogy milyen feltételek szükségessek ahhoz hogy állást nyerhessek valamelyik virtuális céghez??!! 😄 😄
Válaszotok elõre is köszönöm szépen!
Üdv.: Volvo fh12 😊
Ui.: Lehetõleg olyan felhasználók válaszát várom akik mûködtetnek is ilyen céget! 😊)))))
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Mi equipo favorito: Real Madrid
Még majd a lámpák dummyjainak más lesz a neve de alakulgat most már 😄
A pót még változik majd..
Gery: Sztem nagyon szép! Csak sztem valami hûtõst tegyél mögé.<#wink>#wink>
Sztics, DJanó: Szépek! xD
Ez a túlzott krvára leszarom hogy kinek milyen gépe van,csak az enyémet istenítsék az azért meg van egy pár embernek..na meg,hogy a többinek fasza a gépe,valójába meg krva mód leszarjátok.😄xD..de azért jót lehet rajta mosolyogni;D
Gery: inkább a másik felnit vissza;D
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kacsa szép gép
Gerypapa nagyon tetszik a géped <#eljen>#eljen>
Sztics nagyon szép
Janó a tiéd is az 😊