Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
TESSÉK
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Kép
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nekem viszont nagyon rosszul záródott a hétvége.
Párizsban megpakolták a gépet elektronikai cikkekkel, el is indultam a központból Prága felé, de itt jött a bibi! Ki kellett vennem a 45-öst! Találtam is egy benzinkutat, viszont nem tudtam behajtani az én sávomból mert szalagkorlát akadályozta, ezért át kellett küzdenem az egész szerelvényt a 4 sávos úton! A benzinkút bejárata viszont egy híd után van, elég nagy volt az útegyenlõtlenség és a sötétség, nem vettem észre ,az egész autó alja felült a padkára, azóta is itt vesztegelek. 😞 Szegény Scani.. nagyon megszerettem, de sajnos ez miatt a baleset miatt elválnak útjaink 😞[/url][/img]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Tudnátok linkelni 1.1-es verzió-hoz valami jó mapot meg tél módot?
Elõre is köszi.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
к.ιηтнуα.

kép
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Luspyéhoz hasonló képeket várunk!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
The Truck Is My Life
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Szeretnénk készíteni Takival 1 új bannert, és ehhez a segítségeteket kérnénk! A vállalkozó kedvû emberkéktõl kérjük, hogy készítsenek saját kamionjukról féloldalas képet/képeket, a fontos kikötés hogy csak jó minõségû, NEM pixeles képek legyenek készítve!Továbbá legyenek a képek nagy felbontásúak és PNG formátumúak! Ha a kép nagyobb az nem jelent gondot, csak MINIMUM(1024x768) legyen. Az elkészült képek közül fogjuk kiválasztani a nyertest és az általa készített kép befog kerülni a bannerba Február-Márciusig!
Határidõ: 2011.12.23.
Köszönettel: Taki, hungaro
Hivatás az Életért!

Trucks in my life. Scania and Volvo the best.
Tódi barátomnak segítek a kamionban:
(az én munkám a fénytechnika 😊
A beltér még nincs kész csak egy alapverzió 😊
Komikat pls 😊
(Elismerés Tódinak jár 😊
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Hivatás az Életért!
Az meg a másik,h ets2 topikbais kivan írva,hogy nem lesz multi,sõt..GTS-hez sincsen!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Trucks in my life. Scania and Volvo the best.