Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Lámpás Jimy
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
akinek ez megvan,vagy van mûködõ linkje az dobjon meg vele plz!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
Gery,esetleg azt a packot betudnád nekem linkelni? Üdv!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
★ G E R Y ★
Kérdésem, hogy lehet az idõjárást változtatni??Láttam itt lejebb hogy van ködös idõ.Azt hogy lehet csinálni???Van vmi idõjárásos mod?:)
Láttam olyan kamionokat amelyek egyes betûparancsokra megváltoztatják kinézetüket.
Hátramenet befüggönyöznek
vagy kinyitják az ajtót
Gondolkoztam én is hogy ilyet csinálok,De én nem lükverc kombinációra akarom hanem valami másra (pl: elakadásjelzõ vagy motorfék asszam b lenyomására) hisz elég hülyén nézne ki hogy tolatás közbe befüggönyöz.
Letöltöttem több ilyen gépet is és azt figyeltem meg hogy obijektumokba vannak az ilyen kiegészítõ dolgok.Na most ha én egy ilyen gép obijektuma helyére beteszem azt ami arra a gépre kell amit akarok csinálni akkor annak mekkora esélye van hogy konvertálás után mûködik?És miképp hogy tudom változtatni a megjelenítés kombinációját?Aki ért ehhez/ilyenhez az légyen szíves segítsen nekem!Elõre is köszönöm a válaszokat!
újra kezted? háll istennek..
#96345 thx!<#vigyor>#vigyor>
#96347 kössz-kössz.
ellnézést nemjo a képfeltöltõm:(