Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újra elkezdtem az euro truck-ot !
már teljesen elfeledtem a kigészítõket = hogy honnat lehet letölteni õket....
ELOLVASTAM A BANNERT !.......😊
adnátok pár oldal címet....
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
TOVÁBBRA IS KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !
ÜDV. tibi842
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
További szépnapot mindenkinek!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
És igazadvan,ilyen Volvoja asszem nemvolt neki..de már maga a cég sincsmegxDD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mi equipo favorito: Real Madrid
MAN TGX 18.680 V8 4EVER
Driver: atyla
The Truck Is My Life
délben indulás 😄
a pályán
kezdett sötétedni és egyre nagyobb lett a köd így kiálltam nem volt kedvem vezetni 😄
hajnalban go tovább
★ G E R Y ★
Egy kérdésem volna hogy lehet kormánnyal játszani ezt a játékot aki tud segítsen köszi a választ.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
I repeat: It's not a sound mod!
★ G E R Y ★
link
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
😊
😊

😊
valakinek? kell?