Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xxl-est?
mert én nem találok sehol:S
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Köszi DIESEL DOG!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ködös az este:
Gyorsan lepakoltam,cég után volt egy kis parkoló,itt megálltam majd reggel megyek be magyarba pakolni.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nincs semmi bajom az oldallal!!!
Am meg szép estét!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Kérem valaki meg tudná mondani hogyan törölhetem a regisztrációmat ezen az oldalon?
Köszönöm és elnézést,hogy ide írok de a többi topickba nem kaptam választ itt meg zajlik az élet!
#96533-es hszedre meg csak annyit... hogy pár hsz-el leljebb dícsértem meg Viktor gépét... és ha kicsit vissza olvasnál látnád hogy jópáran dícsérik a gépeket...
Scania Interior
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
pl:Ez meg mi?
vagy nem írtok rá semmit.
De én még egyszer nem olvastam pl:szép gép
<#lama>#lama>
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ha felveszel msn-re megmutatom hogy kell(nem úgy mint mások)
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
szép,férfias szin!
a következõ értelemnek egy igen szép magyar szót adtunk!****
E szó, a legszebb-e világon,mégse tudjuk mit jelent!
Mike mire gondoltál<#idiota>#idiota>
I met God. She's black
#96502: <#idiota>#idiota>
...:::|Supermoto is life |:::..
...:::|Supermoto is life |:::..