Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáljad meg így:

1automat1e61c8b5f1
1automat1e61c8b5f2
1automat1e61c8b5f3
.....

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

péistike
zavar?

GTS

Hali all jó szünetet mindenkinek !!!!!!

valaki tudna küldeni 1.3 patchet vagy tudna valaki 1 wboldalt adni ahonnan le tudom tölteni mert nem találtam csak 1 et de azt meg nem engedi felmásolni elõre is köszi a helpet
Tinka123
Hát ezzel elméletben semmi gond nincs mert continak is volt szám abba a névbe! tanácstalan vok :S

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Zavar téged,vagy mibajod van?

Roland10
Valaki betudja linkelni a legújabb led packot? De nem Samson flarepackot!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

94mike
énse....ha kipipálom,a pmg-be nem lessz semmi:|
#96692 fáj valamid?
| #96694 A Buzi rang még üres..<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

DJKonya
Sziasztok!
és én semmilyen rangot nem kapok?<#ravasz1><#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

szabii98
annyit írtam hogy szabii98premium010 pl.

I met God. She's black

Tinka123
Akk nem tudom ha csak szmájlit nem raktál bele: :D :) vagy hasonlót de azt meg nem hiszem xD:D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
Rühellem és mivel reklám: BAN PLÍÍÍÍZ<#banplz>

szabii98
nincs ha csak az SZ-t nem veszi 1-nek.

I met God. She's black

http://s2.gladiatus.hu/game/c.php?uid=118743
Tinka123
És van benne olyan karakter pl.: á, é, õ ... amit nem fogad el?

szabii98
így se jó:|

I met God. She's black

Tinka123
Nem tom a videoban az van én megteszem :D

Én soha nem pipálom ki :/

Tomika001
<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

szabii98
elszámoltam, sokkal több.megpróbálom

I met God. She's black

Tinka123
Nah szal Savethumbnail :) és jó lesz a videon is igy csinálta vajo :D

péistike
szép

GTS

a mat-ok 18karakteresek?

szabii98
így?:

semmit nem rak be:)

I met God. She's black

Há nem semmi...:D <#eljen><#worship>

mindent ki kell pipálni. Itt-e :D

RS
<#idiota>Köszi!
#96667: Szép lett! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tinka123
Ott allul kell lenni egy oannak hogy save tumbnail na azt pipáld ki sztem ugy jo lesz bár majd meglátom ha elérek odáig :)

szabii98
neked világít a fenyõ?

I met God. She's black

Mert amikor exportálsz akkor a kis ablakban a jobb alsó sarokban ki kell pipálni hogy csináljon mat-ot,tobj-ot,stb...

szabii98
nice<#eljen><#eljen>
szép munka!

I met God. She's black

94mike
Azta kurva eget<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szabii98
megvan.Én ott akadtam meg vele hogy exportálom és csak a PMG-fájlt rakja a mappába.És build946-ról 942-es ZModra váltottam, de még így se jó.

I met God. She's black

heló.ha valakinek tandemese dobja fel lécci(hogy letudjam tölteni).lenne 1 olyan kérdésem hogy túlméretes pótokat lehet valahonnan szerezni? elõre is köszi a segítséget.!
Na Urak,nagyjából kész lennék. Majd még kisebb módosítások lesznek a belsejében. Ablakért köszönet DoggY55-nek! <#eljen><#worship>

RS
Köszi mindenkinek! <#wink>
Am beleraktam a belsejébe is a szekrényt, és a szõnyegeket.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tinka123
Én ebbõl a videoból próbálom katt! Már vagy 15x néztem meg :D Sztem te is tedd ezt elmagyarázni ugyse tudom mert nem tudok fogalmazni:Dszal ja

szabii98
ha sikerül, tudnál benne segíteni?

I met God. She's black

Tomika001
Zsír! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

szabii98
húú az nagyon jó lenne.Légyszi:)

I met God. She's black

Tinka123
Énis ezeket a szõnyegeket használom : )
megpróbálok egy gépet bekonvertálni nem tudom hogy sikerülni fog-e :D Remélem igen :D

Tomikahh
<#eljen>

Subaru Impreza & Hummer

tibi842
gyönyörû

tibi842
sziasztok!
ehez tudtok adni egy jó SÓDEROS PÓT linket ...?....légyszíves:)

Mercedes benz sk 1844

meg ezt a kamont lehet szerkezteni?...vagy le van zárva ?

elõre is köszönöm

RS
Az új szõnyegek. <#hawaii>

csipa94
ezen van a wabis skinem,ha gondolod skin nélkül feltöltöm/elküldöm ha kell..

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

szabii98

Ezt a tamdemet valaki el tudná juttatni hozzám?Mert az Eurotruckerses változatot nem engedi megnyitni(esetleg segíthetne vlaki hogy lehetne megnyitni!). THX!

I met God. She's black

Volt itt valami modell,ami alapján meg lehetett oldani a reflektor és tompított fényszóró külön-külön kapcsolását. Belinkelné azt valaki?

Heló. légyszi valaki rakjon már fel tandemot(úgy hogy letudjam szedni és betudjam rakni a játékba) Tegnap kaptam Gerytõl 1 et,de az sajnos kanyarodás közbe mindig keresztbefordul.:S, szal ha van valakinek tandemese légyszi rakjátok fel. köszi szépen elõre is!Ja és még azt szeretném megkérdezni, túlméretes szállítmányt lehet benne vinni?Ha igen akkor honnan tudom leszedni azt a kiegészítõt? üdv.
Cosmo1999
tud valaki adni egy linket amin egy mapon a magyaro. is benne van.

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

94mike
Tehát,akkor nemjó pótosraxDD