Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátha tudtok segíteni:
LINK
Nagyjából ugyan ez van Euro Truck Sim-be is...

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

szabii98
te jobban tudod:)

I met God. She's black

Tomikahh
<#eljen>

Subaru Impreza & Hummer

Fenéket kell lemappolni....

Ha ráteszed a kürtöt,akkor simán exportálod az amúgy mûködõ kamionod PMG-jére,de úgy,hogy ne csináljon tobj-ot,mat-ot,meg PMD-t. Csak PMC-t (de azt automatikusan fog csinálni úgyis). Utána ugyanúgy összecsomagolod mint máskor,scs be a mod mappába és jó lesz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gerypapa95
nem olyan régen belinkelték, már nem emlékszem ki, de egy kicsit olvass vissza :)

&#9733; G E R Y &#9733;

Helló ha szabad érdeklõdni ez a scania interior privát vagy letöltötted valahonnan?
szabii98
hát nem vagyok szaki de sztem le kell.

I met God. She's black

le mapolni nem mapoltam de én is arra gondoltam

szabii98
Oké, várjuk.

I met God. She's black

szabii98
le is mappoltad?szerintem le kell.

I met God. She's black

Köszi a segítséget megpróbálok vmit alkotni, ha sikerült akkor rakok fel képet róla.
chromal tex-teltem le

Hi!

A patch telepítõjét be kell másolni a játék fõkönyvtárába és onnan indítani a telepítést.

HY PLS VALAKI TUDNA segíteni hogy kell fölmásolni az 1.3 patchet mert fölmásolom utána meg a játékot és kiír valami software not found:S pls segítsen valaki:)
Le kell textúrázni.

szabii98
eddig milyen volt?letextúráztad?

I met God. She's black

helo nem tudod mi lehet a baja a kürtnek hogy olyan sza.. néz ki?amugy szép lett a szerelvény gratulálok hozzá tényleg jól néz ki

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Kapott egy szép pótot <#zavart1>

péistike
nem akarok okoskodni de lehet ez a baja!
ha felrakod az 1.3-at akkor olyan map kell ami megy vele mert szerintem az eredetivel nem megy ha nincs benne másik ha a Mega mix map 1.3-at berakod lehet lesz esélyed

GTS

péistike
király kép

GTS

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni! A játék eredeti! Amíg csak az 1.0-ás van fent minden rendben van, amint fel teszem az 1.2 és 1.3 patch-eket és új karriert kezdenék, a kamion kereskedésben CSAK a Volvoknál csak az alváz látszik, és pár másodperc múlva ki is lép a játék. Videó kártya driverben nem vagyok biztos, mert érdekes h az 1.0-nál minden rendben van még, és csak az utána lévõknél romlik el. Windows XP SP2, ATI 9600-as kártya. Elõre is köszi a tippeket, segítséget! Esetleg találkozott e vki hasonlóval?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Tinka123
Hát sztem elõször is ne egyböl modellezéssel kezdj , tanulj meg skinezni, konvertálni, és ezután kezd el a kisebb dolgokat modellezgetni pl.: Névtábla, oldalláda egyebek. És ha ezek már jól mennek akkor jöhet a modellezés :)!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

ilyenkor mi a tosz van mapoljam le?

szabii98
Írtam PM-et!

I met God. She's black

Sziasztok az a helyzet hogy kedvet kaptam egy kis modellezéshez, mert meguntam már a neten keresgélni kamionok és pótok után. Az egyik jó volt a másik nem a harmadik jó lett volna de valamiért az sem, úgy hogy úgy döntöttem csinálok magamnak kamiont és pótot. Csak van egy aprócska bibi. Nem tudok modellezni (De még Skinezni sem pedig azt is jó lenne) teljesen kezdõ vagyok. Azt nem kérem hogy itt magyarázza el valaki mert gondolom az egy kicsit hosszú lenne, de ha valakinek van errõl a két dologról videója vagy szívesen ír privibe vagy felvesz msn-re azt megköszönném.
RS
Mindenki azzal tölti a szabadidejét, és/vagy azzal kapcsolódik ki amivel szeretne.
Ehhez többet nem fûzök hozzá, pedig lenne mit.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Húzzatok már innen a retekbe. Senki nem hívott titeket. Játszani akartok? Nem. Segítségre lenne szükségetek a játékkal kapcsolatban? Nem. Durrogni,provokálni akartok? IGEN!!...az meegy.

Viszlát.

DJKonya
Nem lényeg hogy szimulátorozol, vagy szimulátoroztál, vagy szerepjátékkal játszol. Csak ne legyen vita!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

luspaydavid
Akkor játccd a katonád és menj szépen kodozni. Am tényleg nem értem mért kell ebbõl ügyet csinálni... <#wilting>

The Truck Is My Life

Tinka123
Mi a franc az a marok telo??? :D
Hát igen nem a mi korosztályunk vagy agyilag legalábbis a 3 évesek körébe tartozol pff

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

nandorb
lol... ti tenyleg azthiszitek hogy szimulatorozok? O.o FPS rules for me... but for u truck sim.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tomika001
Csak úgy mert jól telik a szabim... <#hawaii>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
Most ez mért is baj? <#pardon1>

The Truck Is My Life

szabii98
nem:'(
csinálok videót és megnézhetitek mit rontok el.

I met God. She's black

Ti vagytok eltévedve cimbi...

DJKonya
Menj akkor szántani az LS-el.

luspaydavid
Bepakoltam, átnéztem a gépet holnap indulás.

The Truck Is My Life

nandorb
jah bazdki sig ez nem a mi korosztalyunk tudod ezek elvannak tevedve...

Tomika001
Nagyon fasza! <#vigyor3><#eljen>

#96704: Jah szerintem is! <#ravasz1>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

nandorb
megint a chat megy?

SigS
<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Tinka123
Hát nem :D

Várjá minnyá lesznek 5-en és máris kezdõdik az off xD

A kulcsszó a "MOST"....<#ravasz1>

Amúgy szerintem Zmoddal kapcsolatos kérdések itt nem számítanak OFF-nak. (szerintem!!!)

Tinka123
Figy most nem offoltunk!:D Most zmodiról BESZÉLGETTÜK és a kettõ nem ugyanaz!

Az tény,hogy sok az OFF néha és ha azokat törölnénk,akkor most járnánk kb 70ezer vagy kevesebb HSZ-nél..<#hehe>

De hát nem muszáj ide járni...<#rolleyes>

RS
Zavarja hogy elsõk vagyunk a toplistán. <#vigyor>
1. Euro Truck Simulator
2. Battlefield 2
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. Internetes Fogadások, Tippmix
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. A 70-es és 80-as évek zenéi
7. Radeon HD Series
8. Autómodellek
9. Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
10. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

szabii98
feltudtad tölteni?

I met God. She's black

DJKonya
Te jobban megérdemelnéd...