140239
Euro Truck Simulator
-
jó szerelvény! -
Bocsi más akart lenni csak akkor rossz linket tettem be sorry -
:/ -
Uccsó 2 kép között mi a különbség? -
Mentem egy tesztkört
Odessza-Vinica
Pályán
Megkérdeztem hova billentsek
Elmentem a kamionkereskedéshez és itt pihi majd holnap go tovább
-
aa hhd hex editor jó? mert azzal csináltam bemásoltam azokat a sorokat pontosan azt a 11 mat-nak a sorát bemásoltam a mercinek a a pmd fájlába és mentettem de ugye a mercibe 15 mat van a scaniámnak meg ugye csak 11-votl lehet hogy az a 4 db-ot ami már pluszba ott volt azt ki kelelt volna törölnöm??? xD -
Nekem a vidikártya 1gigás, mellette meg van 2giga ram, ugyhogy lehetséges hogy tényleg mod hiba.Mondjuk a gép procija 1,8-as, de mondták hogy annyira a játék nem proci, inkább videokártya és memória függő. Akkor lehet az openGL-t töltök le, hátha lesz valami javulás:D -
vajo #105746 összekeverted a DDS-eket :D -
Ez a nagy gondom... :(
Ez mitől van? -
Blum #105744 Valami a PMD-vel nem stimmel. Láthatóan össze vannak keveredve a textúrák. -
jóreggelt!
mondanám hogy jobbat xD de hát nekme ez jutot segítséget szertnék kérni hoogy megcsináltam egy gépet bekonvertáltam játékba ééés hát az eremény oylan félsiker szerüség mert háát ez lett belőle :kép1
kép2
nah hát nem tom mi a hiba ki már többet konvertált lenne szives segíteni nekem hogy ez miért van akár itt akár msnen akár privátba nekem mind1 csak valaki segítsen xD mert hááát ez :D pfff
-
Blum #105742 A játék fő motorja az openGL. Szebbek a textúrák,élsimítást is engedélyez.
VGA-d nem egy durranás,de ennek a játéknak valóban mennie kéne vele szépen.
Én anno egy 7300GT-vel,2,8-as egymagos (Celeron) procival és 1GB RAM-al vígan játszottam,igaz nem full grafikán. -
de ez nem csak vidikari függő, hanem a ramé+processzoré is
mert ha 512mb ramod van akk az is lehet..sztem ajánlatos legaláb 1 giga ram(nekem 2 giga van :D)
és egy olyan proci ami legalább 2.2 Ghz-en ketyeg...
ha ezek is megvannak akkor a módok miatt van tényleg... -
N.M! :D -
Download
Használjátok egészséggel
-
kösz szépen :DD -
Vissza álltam billencsezni :D
DAF 1
DAF 2 -
Elnézést!
A Dejan M féle map ittvan! Megtaláltam :D
Meg a lengyel is megvan xD
katt! -
Meikről?
Mert a Dejan M féléhez sztem már nem jó a link azt ak fel kéne töltenem!
A lengyel maprol sincs sztem már link!
Szval meiket töltsem fel vhova?:D
-
ja ezt ismerem :) azt hittem csináltak hozzá saját interiort és ha tudsz a térképről adj már linket pls. -
Hát vmi ilyesmi!
Amugy én most a Dejan M féle európa térképet használom, előtte pedig a lengyel mapon toltam(ami az interrioros képen is van az a havas táj)! Mindkettővel meg vagyok elégedve! -
melyik ? :D
#105730 : uncsi már az a map.. :/ -
Ahham! -
Nagyon nincsennek ujjak :(
Én még mindig a jo öreg 1.4 Full-t használom :D -
van hozzá interior ? -
Hali kedvet kaptam játszani :D!(ismét xD)
-
ki ez a gyerek íjajj :DD -
van a játékhoz valami jó map mostanában ? -
Szép napot mindenkinek!! -
ha raktál be mod-okat (kamion, pót, map, egyéb...) attól is akadozhat -
Sziasztok
Még új vagyok, csak nemrég kezdtem el játszani az ETS-el, és biztos vagyok benne, hogy majd szükség lesz néhány eligazításra, ugyhogy az első kérdésem az lenne, hogy mi okozza a játék akadozását? A videokártyám nvidia geforce220 GT, sztem ezzel nem lenne szabad akadoznia, de az is lehet hogy csak szoftverhiba, olvastam hogy van akinek opengl-el jobban megy, mint directX-el erre milyen javaslatotok lenne?:)
-
Jogos a család előrébb való mint a fórum! És erről nem tehetsz.... és jó lesz ez a FAQ dolog
Sok sikert hozzá. :)
-
oké reméljük itt leszel! -
rokerkamionos #105720 Csak foglalkozni kéne a topikal enyi.:D -
nenus #105719 Nah az 1. dolog amit mondani akarok hogy készül a F.A.Q. , melyet addig természetesen nem teszek ki a banner alá amíg nem lesz kész.De ide viszont belinkelem, és ti tudjátok követni hogy mi hogy áll :)
faq -
nenus #105718 [b]Jó estét...
Igazatok van...régen néztem be errefelé DE ennek van 2 nem is kicsi oka..
1. : a Gépem felmondta a szolgálatot, és ma délelőtt kaptam vissza, mivel elszált az alaplapom és vele együtt 1 ramom...
A második dolog az 1 családban történt nem kicsi probléma, amit ha nem baj nem közölnék..
Lehet hogy még holnap nem tudok itt lenni mert a második dolog miatt el kell mennem valahova, de szombattol rendesen vissza tudok állni...
Köszönöm a megértést, és elnézést a kiesésért -
Hát igen már ezt én is észrevettem és amikor veszekedés volt Dog itt volt!
meg nemakarom megbántani de a topickot is azt mondta tesz be képet meg a Bannert lecseréli ugyhogy ha valaki csinálná márpedig Gerypapa biztos elválalná!
meg még pár ember -
Hát szo-szo már rég nézetbe ide :( -
Most azt szeretnétek hogy a házigazda megint más legyen? -
rokerkamionos #105714 Támogatlak én is ezt mondom!