140239
Euro Truck Simulator
-
sziasztok.kellemes husvéti unnepeket kivánok mindenkinek. -
Akadt ismét egy kis gondom, megpróbáltam egy trailert csinálni, ami sikerült is, dds-be vissza is helyeztem, mégsincs meg a játékban, mit rontottam el? -
Blum #105911 magát a kész gépet küldd el. -
Estét fórum!
Csak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Én sajna holnap dolgozom... :( -
hogy másképpen????mert arra én is kíváncsi vagyok! -
Szép estét
mindenki Kellemes ünnepeket! -
megpróbáltam ujjraírtam a pmd-t de ugyanúőgy rozsaszín az egséz minenség :S:S egyszerüen nemjó ha ránéznél azt nagyon megköszönném és akk mond hog ymit küldjek -
Hahó!
Ez a Te autód:
Ott a "collision".
Másképpen kéne megnyitni az autót Zmodelerben!
Próbáltam írni privátot de ez az üszök nem küldi el az üzenetet! -
miket küldjek a z3d meg a dds-ek elég vagy miket küldjek?? -
Blum #105904 Exportáld újra a PMD-vel együtt (matokat és tobjokat NE!!)
Írd újra a PMD-t.
ha nem sikerül,akkor küldd el priviben és ránézek. -
nah hát úgy csináltam csak a vehicle-t meg az azt tartalmazó mappákbo lcsináltam scs-t és a matokba meg azok vannak ott amik a tobjok. eredetielg is úgyhogy mostmár télelg nem tom mi a baja segíts(etek) PLZ -
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves fórumozónak!! 
-
Blum #105901 vehicle mappa mellett lehet akrámi,csak ne csomagold bele az scs-be.
#105899: Szép munka!
-
dehát basszus azvan ottt :@ am meg ha csinálok belőle egy scania.scs-t akkor a vehicle mappa melelt ne legyen semmilyen más mappa vagy az mind1??? -
-
Blum #105898 Hát,akkor arról felesleges linket adnom,mert a PMG-t lezártam. -
Blum #105897 Amelyikkel le van textúrázva Zmodban a tetőklíma. ha jól emlékszem,akkor a tetőklímához tartozó alap PNG neve az standkilma.
standklima.tobj-nak kell ott lenni. -
Igen de csak pár alkatrész kell róla:) -
Blum #105895 6X2-esre gondolsz? -
deee az jó szóval háát ott a pl bodypaint.tobjnak kell ott lennie nem?? mert nekem azok vannak ott és így nemjóóó :S -
Blum a fekete Scaniádról tudsz adni egy linket??Régi R-es.
Köszi. -
Brad33 #105892 Köszönöm, nem is tudom hogyan kerülte el a figyelmem ez a fájl:O (: -
Blum #105891 mondom,hogy a matot rontottad el. a matot megnyitod és a texture [0] sor utáni rész nem jó. -
jó erre én is rájöttem hogy nem találja de miért nem? egyszerüen mindent úgy csináltam mint a hogy az előző scaniát és nem jóóóóóó most akkor mit kéne csinálnom ezzel?:| -
SuSu1992 #105889 Hali! miért van az, hogy ha zmodelerben megnyitok akármilyen kamiont, akkor 1ik ben sincs collison???
Vagy csak én nem találom?! -
Sziasztok!
A rózsaszín ( Magenta ) jelentése: texture not found azaz a textúra nem található! -
hello!
lenen egy kérdésem konvertálással kapcsolatba az miért van hogy ugyanúgy teszem be mind az első scaniámat (ami az állóklíma kivételével jó) szal ugyanúgy teszem be és egyszerüen a játékba mostmár megjeleneik mert tegnap este nem jelent meg de ujra konvertáltam és mostmár megjelenik VISZONT rózsaszín az egész :S szal tudna valaki segíteni ebbe nekem?
szal itt egy kép hozzá xD -
Szedd ki a mentésedet és a modokat a mappából, utánna Programok eltávolítása és leszeded, újrarakod. Nekem is volt 1X ilyen és ez segített.
Viszont pisti. Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Mathiasse #105885 Sziasztok!
Valaki tud egy beállítást Logitech G25 kormányhoz, mert jelenleg nagyon hülyén érzékeli a kormányzást :S
köszi. -
SEGITSÉG!!!!
Valaki segitsen tönkrement az ets-em nincsen ikonjai amikor belépek így nemtudok vele játszani ráadásul ha elakarom inditani nem engedi mert valamikor letiltja az ikon ez a probléma játék újratelepitéskor jött létre nekem ereedeti cd-s 1.0 változatom van amikor újra tp-zem nem engedi a nyelvet kiválasztani lehetséges hogy vírus vagy féreg okozta kár a játékba a segitségeteket előre is köszönöm!
ja és valaki másolja át nekem a config összes írását ami a configba van mert megnéztem és szerintem valószinüleg az a probléma -
Van tutorial:-)
nézd meg itt:Katt.(régebben még volt..) -
Valaki megtanit skinezni? -
Sziasztok!!!!
-
Vérfrissités volt vagy csak én gágyultam meg?: O
Ennek nem ehhez hasonlónak kéne lennie?
Amugy a képet én készitettem! -
jó reggelt!
Valakinek nincs véletlenül egy WabarD os logója ? -
vajo #105878 ilyen korán??? :L -
Sziasztok! Régen jártam erre, gondoltam hozok egy pár képet a mostani festésemről, vélemények jöhetnek:[IMG] [/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
-
jah végülis XDXD -
kb. -
DIESEL DOG #105874 vmi olyasmit...