140239
Euro Truck Simulator
  • bullseye9
    Szép szerelvény.

#106247: az általam belinkelt pótkocsi (ha minden stimmel) az alap hűtős pótkocsikat cseréli le.
  • DJKonya
    Most nincs frigóra fuvar
  • rokerkamionos
    Ez jól néz ki!
  • sipi37
    #106267:Nagyon szép!
    Akkor most én jövök:D

• VERESS 96
    köszi :)
  • Tinka123
    Élethű ez a gép!
  • VERESS 96
    Sziasztok pihi Berlin-ben :)

kép:
  • gerypapa95
    de kögel van mögötte
  • tzs1
    Csinos darab!
  • tzs1
    Ez s kész..
    Még két nyerges, a pótok és kész a flotta....

• akos
    Szép lett kolléga!!! :D
  • bela96
    sziasztok.na meg jott a gépesem is.a készitésért és a konvertálásért nagy koszonet LezFiddler-nek.[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • Szobi30
    elkezdek egy hasonlót építeni a mappomba:

remélem, hogy fog sikerülni :D
    majd közben ha építem akkor dobok még képeket...

ha esetleg valakinek van képe magyar parkolókról az legyen szíves tegye fel...sokat segítene vele ;)
  • jungelharcos
    Sziasztok!
    Megkérem valaki dobjon egy linket a Schmitz mega pótról. Hálás maradok és előre is köszönöm szépen.
    Üdv.
  • Apus77
    Hali!Valaki toljon egy magyarítási linket légyszi mert kukázódott a gépemről és nem találok sehol...KÖSZI!!!
  • RS
    Szép!
  • DJKonya
    Sziasztok!
    Szerencsére múltkor mikor elkezdett haldokolni a gépem volt annyi eszem hogy egy-két dolgot ki teszek PenDrive-ra. Úgyhogy most már újra nyeregbe a régi géppel, meg van még a Schwarzi pótom is

Bocs a széles képért!
  • Robertoo21
  • gerypapa95
    ;)
  • Tescobetyár

skin:tesco

• Tominho94
    gecc, ez tetszik
  • Apus77
    Hooooooo !!! Ez cserbenhagyás volt!!! De amúgy COOL!
  • gerypapa95

Egy kis meló engedéllyel ..
  • VERESS 96
    vidi 2
    Már legyen egy jó is :D A zene a legjobb (egyik kedvenc xD )
  • VERESS 96
    A legjob sofőr ets ben az elsőkanyarban mghúzza a gépet

ja és renault interior van a dafnak átmegy a piroson nem tudja úton tartani a gépest :D
  • Martin501

hello
    valaki tudna linkelni egy iveco stralis interiort
  • juhi ati
    Még valami :)
    valaki elmagyarázná nekem hogy kell megcsinálni hogy a sima pótoknál mindig ez a pót jelenjen meg? :D
    Új vagyok még ebben a gémben :)
  • juhi ati
    hello :)
    ez meik map?? :D
  • sjani1995
    Szép estét!
    Egyet értek az új HG megválasztásával, már van is ötletem, hogy ki lenne alkalmas!

Szép lett Mazsi, hnap én is hozok képet a Scania-mról.
  • Szobi30
    ne érts félre, én nem akarok Nenusnak keresztbe tenni!
    viszont szerintem vagy neki kellene többet ránézni a topikra, vagy kellene valaki olyan aki sokat szokott benézni a topicba, kicsit megtudná változtatni(legalább egy FAQ-val
    és még az se lenne egy utolsó hátrány ha kicsit ért is a játékhoz(bár nem ez a legfontosabb)
    és ha azt akarjátok, hogy új HG-legyen nem úgy csinálni ahogy eddig, hanem mindenki leírná, hogy kit tart rá a legalkalmasabbnak (olyanok közül akik szoktak idejárni)és akinek a legtöbbb szavazata van megkérdezni, hogy vállalná e, ha nem akkor a második kapná meg a topicot!

de reméljük, hogy Nenus pár napon belül viszajön majd és utána fog majd foglalkozni a topiccal!
  • Cosmo1999
    jó lett haver
  • VERESS 96
    Köszi szépen :) Már kellet egy szép skinezhető IVECO nagyon :)
  • russh12
    üdv!
    a topik vezetőjének leváltásával énis egyet értek .... lehet hogy jó (lenne) nenus ha többet tudna gépközelbe lenni nem őt akarom bántani de így télleg nem jó hogy ilyen ritkán van itt....
    amúgy emg ittvan pár kép a mai utamrol :D kész let az interriorom is a játékba rakásért ezerrrr hála BLUMnak ;);)
    Kép1
    kép2
    kép3
    Kép4
  • Szobi30
    az a majdnem egy hét az már van is egy hét, ha megnézed az adatlapját akkor láthatod!
    egyébként pedig én nem mondok róla semmi rosszat, mert jóban vok vele+ írta is, hogy családi okok miatt nem lesz itt egy darabig(bár tényleg benézhetne és legalább írhatná hogy nem lesz még itt egyí darabig)!
    de ha gondoljátok akkor kezdeményezzétek a leváltását...!
  • HEPATITISC
    jól néz ki a SCAN!am jó estét mindenkinek
  • rossi24
    sziasztok jó múltkor láttam egyes képeken hogy van egy olyan mod amiben a váltó 6 sebességes és olyan fordulaton pörög a motor 90-nél mint a valóságban. Valaki eltudná ennek a modnak a linkjét küldeni? Előre is köszönöm
  • djano
    Valakinek nincsen kedve házigazdának lenni mert Nenus még régen írt hogy lesz meg minden meg kért 1 napot de abbol az 1 napból mindjárt egy hét lesz és sose lesz olyan jó a topick amikor Diesel Dog volt a Boss
  • Blum
    Szép munka,köszönjük!
  • bullseye9
    Szép estét mindenkinek.
    Ha valakinek megtetszett, használjátok egészséggel, átraktam egy publikus pótra:

Kuehne + Nagel Combo, Iveco Stralis + Schmitz SKO

LETÖLTÉS (depositfiles)

Stralis: eredeti készítőt sajnos nem tudom, konvertálás, módosítás: Ákos, bullseye.
    Schmitz: eredeti készítő itt sem ismert, módosítás: skren4o.
    Kuehne + Nagel skin: bullseye.
  • VERESS 96
    Köszi :)

Csak a sajna nem low deck a Volvo :( Az lenne csak a zsír :)