140239
Euro Truck Simulator
  • djano
    jó lesz alakul csak az ablak jobb lenne ha áttlátszó lenne teljesen nem fekete(Y)
  • R420
    Jah a tied is jó.
  • Cargobull
    Fasza a kamionod...
  • R420
    Jah ki kell cserélnem ilyen króm félére.
    De köszi:)
  • sjani1995
    Ha szabad hozzá fűzni még valamit a KURVA SZÉP-en kívül az annyi lenne h a felső ledeket feltextúrázod, mert így, h nem világít elég csúnyácska és ront az összképen
    am meg KURVA SZÉP!
  • R420
    Hát igen van még javítani való rajta de van időm:)
  • Tomikahh
    nem hiszem hogy megkülönböztető jelzés miért kell csik ha ott van a rendszám..
  • djano
    jó gép tetszik ha világos lenne lehet jobban látni lehetne
  • R420
    Ja fasza!
    De azért én itt vagyok:)
  • sjani1995
    Új zetor.

Hozok egy képet úgy sincs itt senki. Kicsit sötét. : /
  • R420
    Jó napot!
    Új munka az új géppel:)
  • DJKonya
    Szerintem jó kép lett, mostanában elég ritkán játszom.
  • gigamen
    Csodaszép ez a daf
  • sjani1995
    Igazán nincs mit.
  • Napközis
    Ez bevállt. Kitöröltem a reefer.trafic.sii-t és működik!
    Kösz komám!!!
  • kislancos
    az véletlen nem fényvisszaverő matricának stzolgálni csak rávan festve?olaszba me ROMÁNBA kőtelező...szerintem meg az akar lenni mert olyan minden romáén kocsin van ha nemzavar...
  • Prémium driver
    Az a csík a pótkocsiban az egy megkülönböztető jelzés. :DD
    így különböztetik meg a román waberer's-t a magyartól.

• vajo
    angolból 1-es xd
  • Napközis
    Sajnos én ahoz komplett hülye vagyok.
  • vadkamionos
    Z Modival eltod érni h az is n.sárga legyen még pedig ugy h berakod a potot z modba megkeresed az a részt ami nem akar jo lenni és lemappolod n.sárágra majd export és kész.
  • Napközis
    Megint pofátlankodok.

Valaki tud linkelni egy hűtős pótot, amire cégenként külön tudok skint készíteni és az AI-k is húzzák, tehát megtalálható lesz a forgalomban is?

Megköszönném
  • kislancos
    magyar az atól hogy a sárga csík bennevan a pótba már lassan mindenhol kötelező..
  • devilfish16
    Valaki tudna nekem mondani 1 címet ahonnan tudok letölteni pályákat pls valaki köszii előre is :devil
  • Prémium driver
    ez jólnézki csak ne román waberer's legyen hanem magyar
  • Napközis
    Egyébként lenne egy másik kérdésem is.

A 106235-ben lévő pótkocsira akarok egy GB-s skint rárakni, de az elején elakadtam és nem tudok továbblépni.

Miért van az, hogy a hátulján a egy karéjban fehér marad??? Akárhol próbálkozok, ott mindíg fehér marad.

Itt
  • sjani1995
    Nem pont h annak nem szabd benn lennie, ha azt akrod h húzza, nálam így múködik. ;)
  • Napközis
    Esetleg, ha tudnál rám szánni 10 percet, mondjuk MSN-en és megnéznéd, azt megköszönném.

Nem akarok tolakodó lenni, ha neked nem jó, akkor sem csinálok belőle semmi problémát.
  • DIESEL DOG #106645
    Elvben jónak kellene lennie... AI-k között is cserélnie kell egy bizonyos pótot...
  • Napközis
    Aham. A definitonban van egy "reefer_trafic.sii" Az nem jó?

Vagy ha az nem jó, akkor valami megoldás?
  • DIESEL DOG #106643
    Kellene a póthoz egy traffic storage tudtommal, és akkor megjelenne az AI között is...
  • Napközis
    Sziasztok, jó reggelt!

Ismét lenne egy problémám: Van egy hűtős pótom, átskineztem, minden cégnek külön skine van (pl.: EuroAcres = Europeflyer, EuroGoodies = Gebrüder Weiss stb.). Sikerült is betenni a játékba, ha én szállítok, akkor tökéletesen működik, megjelenik a modolt pót és rajta a skin is, de a forgalomban egyetlen AI sem húz hűtős pótot.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy megoldható-e valahogy, hogy az AI húzzon hűtős pótot, azt amit skineztem?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • gruber trans
    a mega mix map 1.3 nekem kifagy uj játék kezdése közben.az alapjáték lehet a gond vagy a map??
  • Dani117
    Ez igen! Nem gyenge..
  • bullseye9
    Jó reggelt, topic.

#106637: ahogy Ts4ba is mondja, van némi diszharmónia a szerelvényben, másfelől sikerült egyetlen rövid mondatban három helyesírási hibát is összehozni.
    Nem bántásból mondom, meg ne haragudj, csak szúrta a szemem...
  • Tsaba01
    Scania logo mit keres a póton, ha Volvo húzza???
  • koppi2
    EuropeFlyer :D

Tudom nemm ijen de nekem teccik :D

• akos
    Cég
    Bela96 barátom nyitott egy céget, és megkért, hogy tegyem közzé. Tehát, ha valaki szeretne jelentkezni a vállalatba, akkor a fent található linken megteheti. További kellemes estét minden kedves fórumozónak. :)
  • nbi1513
    oh tényleg. el is feledkeztem a JPG-ről..... Teljesen kimenta fejemből :) Majd legközelebb figyelek rá... És köszönöm a dícséretet :)
  • Tomikahh
    Egy másik Wabis gép..
  • wanlo
    Hy,jó látni a régi emberkéket csak vedd figyelembe a :"A nem JPG kiterjesztésü és 800x600-as képfelbontásnál nagyobb képeknek a hozzászólását törlöm!" kérést amit a HG kért mindenkitől(Igaz már régen láttam,hogy aktív lenne.)Független szép munkák.