140239
Euro Truck Simulator
-
Immigrants #107871 Namost!
Nekem is van hogy ilyen de általában jó szokott lenni! -
Jó napot!
Itt lenne ez a pótkocsi amit tagnap kérdeztem hogy milyért ilyen?
-
Woooww nekem tetszik majd nem oan mint az igazi:) grat:) -
Sziasztok!
Hasonló:
-
Immigrants #107867 Ledpackból raksz ki egy karikát és kész is! -
ÜDV!!!!
Egy kis segitséget kérnék aki ért a lámpákhoz az irjon rám pls nem leszek hálátlan csak segitsen:)Az lenne a problémám h egy kör alakú fényt szeretnék rakni a szúrómba csak annyit kéne tenni h meg mondjátok azt a dumy nevet aminek hivják mert én nem tudom. Vagy privátba v ide irjon feltéttlenül KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÖRE IS:)!!!! -
vajo #107865 Akinek nem inge, ne vegye magára! -
deutsch96 #107864 Hello! kitudna ajánlani egy normális céget?
(elnézést ha ez reklámnak számít vagy valami) -
MasterMonk #107863 bocs kilép sajnos* -
MasterMonk #107862 értem kitöröltem öket és még mindig kilépes sajnos -
A mod-ban nem szabadna szveges dok.-nak lenni és képeknek sem, csak .scs fájlokat rakj be! -
MasterMonk #107860 Szép napot mindenkinek!
Igen vann 1 pár kamion és pótkocsi (és ezek képei) + valami szöveges dokumentum de azt nemtudom miért -
Szép napot!
-
Énkérekelnézés : D -
a szín az a Bau-Trans logo színe ugyhogy az szerintem marad de a másik tanácsod h az oldalt lévő bautrans felirat feljebb kerüljön azt én is ugy gondolom -
Abszolút nem rossz ez, bár én valami "látványosabb" narancsot tennék rá. Ez nekem picit halovány, nem figyelem felkeltő.
ilyesmi az én gondolatom...
...valamint a vontató oldalán van BauTrans felirat, az feljebb tenném, az elöl lévővel egy magasságba. -
Újj gépem!skin saját szerintetek milyen??
-
-
A mod mappádban vannak mod-ok? -
MasterMonk #107852 köszi az eddigi segítséget de baj van :S mikor tölti a pályát vagy éppen még lép be a játékba akkor elveszti az adatokat és kilép belöle 2szer úőjraraktam és ígyis nem tudod mi lehet??
-
ha dobsz egy képet többet fogunk tudni:) -
Sziasztok!
Amit VOLVO FH12 460 kiadott tartály pótot az a baj vele hogy nekem az egész egy fehér piros matt a pót és szerintetek az lehet a hibája hogy én 1.0 án megyek és valami az zavarja?
köszi a választ -
kösz
most lesz mit töltögetni
-
Hali!
vki meg tudja mondani h a zmodba a szúrót h tudom meg csinálni h helyzetjelzön ien kör alakú fényt adjon mert én nem tudom ennek a fénynek a nevét és aki tudja az jo lenne ha meg mondaná:):P köszi elöre is:) -
Itt találsz jó sokat
Ez meg egy másik itt is van pár jó cucc -
fassza ;) jól néz ki ezel a skinnel de nekem a belseje tetszik nagyon ;) -
rokerkamionos #107845 Hali!
-
szép napot mindenkinek!
kislendület:válasz erre gombot használd légyszíves!:)
Tomikahh: fasza
-
rokerkamionos #107843 Fasza! 
-
-
Hi!
Valaki tud linkelni egy olyan oldalt ahonnan mapokat lehet letölteni... (elsősorban Magyarország:) )
(kerestem eddig is de 10-ből 10 nem működött vagy nem lehetett letölteni)
előre is kösz -
Kislendület #107840 jah bocsi névtábla elirtam -
sztem az névtábla akarna lenni:D -
xD -
Szia!
Minek neked évtábla? -
Kislendület #107836 Heló! Valaki tudna nekem segíteni egy kamionba kéne évtáblát tenni van zmodim csak nem értek hozzá aki segítene annak nagyon megköszönném! Aki segítene az légyszi irjon privibe előre is köszi! -
Sziasztok!
Nem egy bonyolult játék. Kezded a játékot egy általad kiválasztott országban ahol 2-3 városba tudsz szállítani.
( Ha egy kisebb országot választottál akkor automatikusan "kapsz" hozzá egy mellette lévő másik országot is! )
100 000 euróval gazdálkodhatsz, vagyis ennyi pénzből kell megvenned az első autódat. ( Ez az autó egy igen gyengécske "C" osztályú szerkezet lesz valamely fajtából: Scania, Mercedes, Renault, Volvo mert ennyi pénzből csak "C" osztályú autót tudsz vásárolni! )
Ha meg van az autód akkor indulhat a meló, azaz a térképen látható valamelyik depóba ellátogatván kiválasztod, hogy milyen árút, és hova szeretnél szállítani!
( Itt ugye érdemes a legjobban fizető fuvart választani, de rád van bízva! )
Ha kiválasztottad a fuvart akkor a depóban megjelenik a fuvarhoz tartozó pótkocsi .
A traktorral rátolatsz a pótra, majd a billentyűzeten nyomsz egy "T"-t. ( Ezzel a mozdulattal ráakasztottad a pótkocsit az autóra. )
A célod, hogy lehetőleg sérülésmentesen leszállítsd az árút!
Színesíti a játékot, hogy néha nem árt tankolni, illetve jár a jól megérdemelt pihenő is, sőt!
Gyorshajtásért pénzbírság jár, a városban pedig a piros lámpánál illik megállni!
Ha sérül az autód, azt a szervizekben javíttathatod meg, természetesen pénzért!
A lényeg, hogy idővel és sok melóval lesz egy kis pénzed amiből majd vehetsz combosabb autót ( "A,B" osztály ), megvásárolhatod a jogosultságot a szállításra a környező országokba, illetve engedélyeket szerezhetsz "ADR" szállítmányok célba juttatására is! ( Nem feltétlenül ebben a sorrendben. )
A játék küldetés rendszerű, tehát elvileg van "végigjátszása" de nem szükséges ezt követni!
Ha van még kérdés, nyugodtan tedd fel, itt mindenki nagyon segítőkész!
-
MasterMonk #107834 Sziasztok
Teljesen új vagyok még ilyen kamionos játékkal nem játszottam.
Nem nagyon tudom hogy kezdjem el,ha valaki tudna segíteni itt vagy máshol
(msn akár x-fire)?
Vagy ha nem akkor itt.1 linket ahol patchet tudok letölteni reg-nélkül vagy egyszerű reggel...
-
Mondták -
Tisztelet a kivételnek kimaradt ; D