140239
Euro Truck Simulator
  • szazoltan
    Egyben van nagyon a szerkezet.

#109872 Tessék,Polonia map,winter moddal,szerintem érdekes map.letöltés.

Tanker,ennél jobban már nem tudok segíteni,és ha ebben a játékban boldogulni akarsz,legalább ezt meg kéne tanulnod,mert minden nem hullik az öledbe készen.
    Szép munkák születtek,gratula mindenkinek.
  • sjani1995
    Csináld úgy ahogy Zoli mondta csak szedd le a Winrar-t és azzal, ne szórakozz TC-vel......
    Innen (csak próbaverziók)
  • tdeejay
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó mapot, amivel ti is nyomjátok?
  • DoggY55
    Jónapot!
    A kerekek még kintebb lesznek azon kivűl véleményt irjatok!

• tomi0113
    A Magnumról meg a pótról tudnál egy linket adniM
    Előre is köszi!
  • Tanker56
    Valaki feltudná tölteni a SAJÁT Post USSR 1.4 scs fálját amiben az orosz városok neve érthetőbb? Mert én béna f**** avgyok és nem tudom kicserélni a neveket
  • Tinka123
    Hátsólámpa csere és
  • jozsiking
    Sziasztok. Kicsit gurultam.

• Blum
    Csak az scs-t
  • hungaro
    Csak az .SCS kiterjesztésűeket!
  • Felagund
    végre egy normális válaszoló :) kösziii még egy kérdés: letöltöm, kicsomagolom de vannak a mappájában más fájlok is. Csak a scs fájlokat másoljam a mod mappába vagy az egészet?O.o
  • Tanker56
    Sjani!

Feltöltenéd a TE post USSR 1.4 scs fáljodat?Mert a neveket sehogyse tudom érthetőbbé tenni, nem tudom a total commanderel rámásolni az eredeti nevekre az "érthetőbb" neveket...
  • sjani1995
    Itt nézelődj a letöltésekben.....
  • sjani1995
    A Dokumentumokban találsz egy Euro Truck Simulator nevű mappát, abban pedig a mod mappát, ebbe kell berakni a különféle modokat a játékhoz (kamionok, pótkocsik, mapok, modok). Ha valahonnan letöltesz pl. egy kamiont akkor az általában .zip vagy .rar tömörített fájl, ezt Winrarral ki tudod bontani és találsz benne egy vagy több .scs fájlt. Ezeket a fájlokat kell bemásolni a mod-mappában. A többit majd sztem később.... ;)
  • Tanker56
    Valaki nem töltené fel nekem a SAJÁT Post USSR 1.4-ét? De amiben az orosz város nevek már érthetőbbek
  • Blum
    1.Banner 7.pont
    2. Zmodeler
    3. licenseplates.tv
  • Felagund
    Hehe, kösz :D Tudtok nekem adni linkeket ahol ilyen "modok" vannak? :) Jahm és, hogy szerkesztgetitek a kamionokat? :D Namégegy... magyar rendszámok? :O
  • kislancos
    banner 4.pontja
  • Felagund
    Halihó, tök új vagyok még a játékban és igazából fogalmam sincs mi hogyan működik... olyan kérdéseim lennének pl: hogyan tudok kamiont cserélni? Előre is köszi!
  • ManBoy
    komoly a vidi . a zenét áttudnád passzolni ? én is pont vidit szerkesztek és ez a zene elég jó lenne alatta ! előre is thx
  • ubul97
    Napot!
    Nem csak ha lengyelországot válsztod!
  • Tanker56
    Lenne még 1 hülye kérdésem: Total Commanderel h a p***ba másolom rá úgy hogy jó is legyen ?
  • Tanker56
    Köszi Veres! Közbe újra kezdtem a kariert és tudok már szállítani Orosz országba csak amikor kiválasztom, hogy melyik országból akarom kezdeni, így is-úgyis oroszban kezdi el XD
  • VERESS 96
    társítsd total commanderhez!
  • Tanker56
    Na a letöltést meg oldottam, de amikor rá kattintok a Post USSR 1.4 scs fáljra akkor társítani akarja és csak a jegyzettömbbel lehet...
  • Tanker56
    Köszönöm a segítséged de új kariert keztem úgy, hogy csak a kamionom van bent a mod mappában a Post USSR 1.4 mellet és akkor se adja ki az orosz városokat amikor ki akarom választani, hogy hova vigyem.

Meg feltöltenéd egy másik tárhelyre amit adtál?
    Előre is Kösz!
  • szazoltan
    Szép napot mindenkinek.

Atesz,van egy átírási mod,de nem jut eszembe mit kell átírni,de így is egy potra elég sok fuvart lehet felvenni.

Tanker 56.Szerintem kezd az elejéről.Szedj ki mindent a mod mappából,csak a mappot nem.Kezd új játékot,ez fontos,mert ez nélkül nem találod meg az orosz városokat.Mivel hogy az orosz városokat már meg találtad érthetetlen nyelven,ezek szerint már oroszban vagy,ismétlem,próbáld meg ugy a fuvarvállalást,hogy csak a modban a map van.
    Mivel nem tudom melyik orosz mappot raktad be,én feltöltöttem neked,és akinek kell az érthető városneveket.
    És a használata a következő:
    Katt a mod mappában a Post USSR mod v1.4 scs fájlra kétszer => Katt def mappa kétszer => Katt economy mappa kétszer => Katt city mappa kétszer,és ott látod a városneveket.Ezek után nyisd meg az általam adott city mappát,rá másolod a tartalmát áthuzással vagy ahogy szoktad az eredeti városnevekre és felűlirod.

letöltés
  • attila49
    Hali!!
    Valaki legyen olyan szives és magyarázza el hogy 1 pótra hogy tudok több fuvart tenni?Ha van rajta Refer meg Food vagymi akk hogy tudom pl Orange-ra meg egyebekre tenni?Hálás lennék köszönöm előre is!!!
  • Miki 007
    Grat ez nagyon szép lett...
  • Tanker56
    OFF:Bocsi a tripla postért.

És Oroszországba hogy szállíthatok rakományt? Mert amikor kiválasztom a cégnél, hogy hova szeretném vinni, nincsenek orosz városok benne...
  • Tanker56
    És valaki tudna nekem adni valamit amitől az Orosz városok neve érthetőbb lenne?
  • Tanker56
    Ohhh Köszi a segítséget! Kipróbálom 1.0-án
  • kislancos
    mivel 1.3as azért..a psot ussr mapok csak 1.0án mennek.
  • kovcs
    ez szép? ez nem szép ez GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tanker56
    Valaki nem tudja mi lehet a baj? Felraktam a Post USSR 1.4 full-t és amikor be akarom tölteni a mentésem a 3/4-nél kilép, 1.3-as ETS és egy mód sincs bent mellete
  • tomi0113
    Széép!
  • Cargobull
    Jah faya lett grat
  • MANos Viktor
    Nagyon gyönyörű! :D
  • Tinka123
    Szép, igényes, kidolgozott munka! ; )
  • jozsiking
    Szazoli gratulálok szép munka mint mindig.