140239
Euro Truck Simulator
-
jógép -
-
Sóschips #111832 hát nagyvalószínűséggel 
Egy kis off
Csak egy gyertyát gyújtson,aki 1ütt érez velünk tudom ennek semmi köze ehhez,meg minden,de NAGYON JÓ barátunk volt
És tényleg bocsi az offért
-
Ajj, nem azt mondom h mindenki irjon, hanem pl ha 2 oramulva nem jön válasz akkor valaki benyögi h bocsi nem tudunk segíteni.És nem, nem akarok vitát, előbb se én kezdtem csak meg mondtam a frankót.Ami biztos fájt egykét embernek :D -
Estét!
Calais
Leszállás a hajóról Doverban.
-
Tominho94 #111829 Mi volt itt már megint?? 

-
annyit legalább elvárok...... -
Sóschips #111827 igen,az.De most mindenki aki itt van egyesével mondja azt h bocsi nem tudok segíteni?
Mind1 pls ne kezdjünk el mi is vitázni ezen -
de-de..:D Blumnak írta xD -
Jó de azt vegyük figyelembe, hogy az értelmes ember legalább annyit hogy bocs de nem tudok segíteni.Ez így pofátlanság. -
Sóschips #111824 de ha nem válaszolnak valószínűleg oka van
vagy nem tudják,vagy gondolják h majd abba hagyod
-
hat en azert kerdeztem anyiszor mert lattam hogy nem valaszoltok -
Jah karácsony lenne jó itt szidjuk egymást agyba főbexD -
Sóschips #111821 vajon miért?
nem a családi hangulat miatt:D
-
Azért mi vagyunk az 5. legnépszerűbb topik:D -
Sóschips #111819 semmi gond,túl éltük,legalább többen néztek át ets topikba
de mostmár te is rájöttél h fölösleges 1nap 5milliomodszor megkérdezni ugyanazt
-
Blum, nem neked irogatta hogy, ctrl+c meg ctrl+v és itt van a pezzaioli?:D -
hat en sajnalom hogy vita lett nem akartam en csak segitseget kertem mert akartam egy cegnel dolgozni na mindegy -
Sóschips #111816 de most néztem gts off topikot off vitatkozott djanóval és kisláncossal h melyik a jobb gép..és felfedte titkát a segéd...a fiú neve,kapaszkodjatok meg:D nem más miiiinnnttt ubul97:Dszval ha jól számolom 13 éves,nem csodálkozzunk h még bemutatkozni sem tud
-
Nekem is megvan ez a segéd gyerek és ez tényleg egy 'segéd'. Be sem mutatkozott és ezt írta nekem: ide bírnád adni a Kay Shultzos szerelvényed? Mondom neki nem mert az privi azt mondja mi az a privi? úúú mondom te egy genetikai hulladék vagy és a tiltógomb felé nyultam sajnálom de az ilyen embereket akik csak kunyizni jönnek leszarom *magasról -
Blum #111814 -fav

-
Mi megy itt.....
ilyeneken össze veszni, nem vagytok normálisak (kivétlek vannak)
-
Sóschips #111812 meg basszus nem mintha valami nagy zmodis lennék meg minden,de mondtam neki h privi a gép,és nem adom oda senki jött mentnek,vagy esetleg csinálok valami butított verziót és azt...na ezután azt mondja nekem h kölcsönbe se adnám oda??OMG
basszus ekkora lowotxD
-
Nekem is meg van én sem tudom felvett az semmi. -
Nekem is megvan, nekem sem mutatkozott be : S még... -
Sóschips #111809 ennyi:D
Egy kis off a többi között...véletlenül nem tudjátok ki itt sg az a srác akinek a neve msnen Segéd5?
mert el akarta kérni a volvot amit csináltam,de nem adtam,és kérdezte h csinálok e neki.Csak bemutatkozni elfelejtett h honnan a címem,ki ő stb
-
Azt mondom énis, nincs értelme itt "partyzni" mennyen mindenki a helyi clábba XD, havan olyan
-
Jövünk a dög szagraxD -
Sóschips #111806 Vazze milyen furi,rögtön balhé,és mint a keselyük a dögre rögtön itt vagyunk egy csomóan 
-
Sóschips #111805 uhh gecc erről jut eszembe...múlt7 kedden bent voltunk a városban iszogattunk stb,elmentünk haverhoz és chaten szívattuk a srácokat:Daz idiótáknak adtam rendesen az ívet,az egyikkel meg már ugattunk is meg mondtuk h puruttya celeb,és bazz olyanakoat írt h te alul iskolázott ALFABÉTAXDbazz majd beszartunk a röhögéstől
le is van print screenelve,majd ha fent lesz haver belinkelem majd a képet:D
-
szerintem hagyuk a témát -
ő tudjaXD -
Ne káromkodj, nincs érttelme büntit kapnod egy ilyen miatt; D -
Hát igen:D
Félember:Veresst már régebben is leoltották mint a szart. -
vajo #111800 XD az úgy van, hogy a Takony menetet vág az arcodon. Vagy úgy megütlek, hogy a menetszél kikezdi a homlokod. Legközelebb gondolt át és olvasd el, amit írsz! -
hát Vereske.. mostmár beladhatnád hogy kurvamód nincs igazad te senkigeci.. -
Sóschips #111798 na mint mondtam töki:Dkoppi2 is ad a szája ízének egy picit:D
Koppi2 létszi ne kezd előröl mert te is ajándékot fogsz kapni hamarosan
Pls ne emberkedjünk ma már...majd holnap
-
nem tud valaki tgx-hez interiort ha lehet képekkel mert a második oldalon lévőt nem tudom letölteni. -
Fogd már be b+, semmit nem tudsz, egy rohadt zmodis munkát nem tudsz megcsinálni, akkor mire is vered magad?xD
Leszarom mit fogsz irni a erre a hszre, nagyon nem tudsz felhuzni(annáljobbanmárnemlehetmintamennyiremostvagyok) -
Fölrakjuk őket mint írástudatlanok:D