140239
Euro Truck Simulator
-
Megpróbáltam betegen összehozni valami értelmeset:
Vélemények és ötletek jöhetnek.
Bocs a szar grafit. -
deutsch96 #116388 Sziaztok! Nem tudjátok honnan tudom letölteni a köd modot? -
ja ok már péntek van.Főleg 2 dogát írtam ma kész vagyok bocs. -
tegnap mondtam h holnap lesz wabis pot ... -
-
Nem úgy volt 3 nappal ezelött hogy 2 nap és jön a Wabis pót?? -
köszi.. -
Jóez! -
Holnap go tovább...
-
mind1, sztem majd eldönti nenus h kilegyen a HG...megbízok annyira nenusban, hogy nem olyat fog választani akinek nem kéne HG-nak lenni :D
egyébként pedig én ha HG akarnék lenni, nem azért akarnék h menőzzek h vele én vok a HG...azse biztos h akarnék azlenni :D -
Nenus, támogatom az ötletedet, jól döntöttél!
(Mármint, hogy majd te kijelölöd a hg-t) -
Akkor ide is: Szeretnék jelentkezni akkor házigazdának, már bele kóstoltam a házi gazdaságba, és elég régóta itt vagyok már a forumon(2006.) mindennap figyelemmel szoktam kísérni a topikot, csak ritkán írok,de mindennap itt vagyok
-
Egy kis uppp.Köszönöm Akela barátomnak.
-
vajo #116376 Tök felesleges reggeltől estig bújni. Ránézel délután meg este, aztán heló. Rossz hsz-eket törlöd, aki rászorul, annak kérsz büntipontot. -
hát igen egyszerűen szánalmasak -
köszi szépen mindenkinek amit leírtatok, de én csak akkor vállalom el, ha nagyon ragaszkodtok hozzá, mivel én is suliba járok, és majdnem mindennap 3 ra érek haza
épp ezért nem jelentkeztem, mert nem érek rá egész nap csak hétvégén( de azért akkor se egész nap, csak sűrűbben be tudnák nézni)
szóval, szerintem inkább olyat válasszatok, akinek több szabadideje van, mivel nekem kevés a szabadidőm, de egyébként szívesen elvállalnám...
am: ami a szavazós topikban megy...szánalom.
én nenus heklyében le.arnám a szavazást ezekután, választanék egy HG-t és kész, akinek tetszik tetszik akinek nem az nem, magára vessen.(és megint csak azzal tudok jönni, hogy tisztelet a kivételnek) -
hat igen 2 miliot akkarnam csak mar kezdem uni :| es nincs nagyon kedvem de azert meg tolom lasacskan meg lesz -
Király!
-
Osztom a véleményt,már egyszer végig zongorázták a szavazást.Akkor Szobi jött ki győztesnek,de döntse el a kedves fórumozó közösség. -
Szerintem is Szobi lenne az érdemes ha elvállalná mert hát ezelőtt őt választottuk és ő legalább normális is ért is a játékhoz.
Szerintem Szobi legyen! -
Immigrants #116369 Én azt mondom legyél te a HG! Az előző választásnál téged választottak meg! Ennyi!
-
meg most tiszta kesze-kuszaság van:/ -
azért írtam én is, bár az se lenne jó, mert utána fel lennének háborodva az emberek h milyet nem őket választotta nenus :/ (tisztelet a kivételnek)
de ahogy most van, az nagyonszar...már bocs.
ha így marad akkor én szavazni se fogok senkire, oldajátok meg ahogy tudjátok akkor! -
első megoldás a legjobb így nem egy tudatlan lenne a HG -
szerintem, ne jelentkezősdi+szavazósdi legyen, hanem te válassz ki 3 embert a topikból, akik szerinted megérdemelnék és el is vállalnák, és azok közül eldöntené a topik, hogy melyikőjük legyen a HG...mert így olyanok is jelentkezhetnek akiknek abszolut de nem kéne HG-nak lenni!
am, láttam a HG választós topikot, szerintem valami rendszer azért nem ártana, mert most még jelentkeznek is+ már szavaznak is...és mivan akkor ha valaki szavazott és 5 perc mulva jelentkezik valaki olyan akire szíveseben szavazna mint az előtte lévőre...
pl XY időpontig jelenkezni lehet, utána pedig XY időpontig szavazás...valaki megszámolja és aki nyer annak gratulálunk...szerintem ez lenne a legtisztább, de a ti döntésetek!
na tőlem ennyit, egyébként úgy oldjátok meg, ahoigy ti gondoljátok... -
:D tök cuki xD -
Kis újdonság ismét:
Credits:
20 ft Opentop container
Base trailer model:Tony1971+parts from schmitz by EDD123
Base container:EDD123
Container skins:Nordisch
Remake for opentop version:Mr_Zer
Wheels:Ventures87
-
és linket kaphatok mert én még sehol nem leltem:D
Előre is köszi! -
Nem Privát, tölthető a GTS verzió elvileg csak én átraktam Ets-be. -
Sóschips #116360 +1:/ -
Nagyon szép ez a Szerelvény!!
Főleg a pót.Gondolom privát:D -
Hy,sajnálom,hogy lemondasz .De olyat válasszatok aki megérdemli sztem.
Schwarzmüller SPA 3/E Tilt
Credits:
Model & Convert by Ventyres
Axles by Loogie, Holli, Ventyres
Wheel Chocks by Loogie
Jost Legs by mr.poland, Ventyres
Textures by Pauli/Nordisch, de_ben, pumizo, Arnaud57/Arnook, Ventyres
Skins Pauli/Nordisch -
thomasz05 #116357 hát sajna pedig nagyon jó munkát végeztél -
nenus #116356 nagyon sokat kell tanulnom. nem szivesen adom le -
annyi a baj hogy megcsinálta m de nem megy.2 órát sz*rakodtam vele és nem megy. -
thomasz05 #116354 :( jaj hát jó munkát végeztél tölrd jó szinvanalú volt a topik :( és miért mondasz le? -
Bazz nem is figyeltem :D:D Ez jó sokat ment :D -
nenus #116352 Sziasztok.
[b] Hát szóval. Köszönöm, ennyi volt. Leadom a hg jogot. Lehet jelentkezni!
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
Itt jelentkezzetek:
Ets házigazda jog topik -
[center]Sziasztok! GTS ből kisbrekusz gépe! :)[center]
[center][center]
-
Jól látom a km órát? :O 1.200.000? :D Bazz..: D

[center]