140239
Euro Truck Simulator
  • LTomi
    Hahaha!
  • gumikacsa
  • Padlogáz
    Tess gallery 5:http://www.eurotrucksimulator.com/gallery.php?gal=5
  • LTomi
    Kidobhatnának már valami új hírt a játékról. Mondjuk egy új galériát, ahol már EU pótok vannak!
  • Pepsi Twist
    lo.Ol
  • LTomi
  • Fodorgyurma
    bocs a haulinra akartam írni
  • TottiZsolt
    Inkább nyiss egy Jegyzettömböt magadnak, abba írkálj ilyen fölösleges dolgokat, mindenki jobban jár!
  • bertino
    éééééééééééérrrreztem, hogy rákérdez az idióta bazeg, éééééreztem....
  • Fodorgyurma
    ja bocs ezt töröltéjet ki az előzöt amit írtam
  • Fodorgyurma
    vaalki nem tudja honnan lehet letölteni a játékot de ne kelljen hozzá torrent
  • Padlogáz
    jah,ezek már mind vannak a hiv.oldalon
  • Smicy2
    Lehet, hogy már volt:

Új képek!
  • Fodorgyurma
    emlékszem ja és mégegyszer bocs
  • LTomi
    Jólvan, mindegy. Csak zavart, hogy nekem válaszolt. :D
  • N o N a m e
    most vesszetek össze, hogy miért irta neked! -.-'
  • Szabi84
    Basszus, azért neked válaszolt mert te idézted be angolul, és ezt fordította le! Így mindeki tudni fogja hogy nem magátol találta ki, hanem a te hszedet fordította le! Ráadásul az angolul nemtudók is megértik!
  • LTomi
    Mert idéztem.
  • Szabi84
    mert te irtad be angolul
  • LTomi
    Ezt most mért nekem mondtad? Tudok angolul. -.-
  • Hakan
    Érkezett néhány új kép az SCS Software által fejlesztett európai utakra koncentráló kamionos programjából az Euro Truck Simulatorból.
    A srácok mindenkit megnyugtatnak, hogy a képeken most látható amerikai stílusú pótkocsik természetesen lecserélésre kerülnek majd.
    A megjelenésre a tervek szerint 2008 közepén kerül majd sor több európai országban.
    Lesznek
  • Padlogáz
    Emlékszel még rám????MSN-ről.
  • Padlogáz
    Nekem már volt.
  • gumikacsa
    Látom, veled még lesznek gondok
  • Fodorgyurma
    sorry a beszólásért sajnálom
  • Fodorgyurma
    nem tod normálisan leírni azt a ... bannert(... szövegrészlet hiányzik)
  • Máté94
    Olvast el a bennertz azt viszlát!Ott a tájékoztató!Ha olvasod a forumot akkor tudod a kérdéseidre a választ!
  • gyemant04
    -.-
  • Fodorgyurma
    Sziasztok már régóta nézem ezt a fórumot ezek a rohadt faszok bocsánat a kifejezésért nem tudnak kiírni valamilyen tájékoztatót nyomni hogy mikor lesz kész vagy dobni egy demót csáztok fodorgyurma voltam
  • Boconadi
    első kérdés egyértelmű

másodikban rákérdez arra, hogy a kamion-, autómárkák meg vannak-e véve, de azt mondja a srác, hogy még nem, de megpróbálják a kamionokat és az autókat úgy megcsinálni, hogy úgy nézzenek ki, mint a valóságban. (tehát ha tetszik ha nem, ez van)

3. kérdésnél megemlíti a kérdező faszi, hogy hibák vannak a pótokkal, meg van pár grafikai hiba (ai-ban nincs sofőr)
    A srác elmondja, hogy a hivatalos oldalon levő galériákban csak a készülő projektről vannak képek, és arról, hogy csak csinálják. Sokat fognak még változtatni. (tehát ezzel lehet arra céloz, hogy a pótok nem ilyenek maradnak [bár én nemhiszem])

negyediket megválaszoltátok.

5-ben, meghogy hol lehet majd megvenni.

Konkrétumot sehol sem mond (nem is vártam/tuk), ilyen sablonos rizsa az egész.
  • LTomi
    3. There are obvious errors in your game - US trailers, graphics bugs etc.
    The images that we are posting in our gallery are from a work in progress. Many things are yet to be changed - we started out with assets from the 18 Wheels of Steel games, but when we are finished, basically all assets should be brand new or considerably overhauled.

Akkor lehet, hogy lesznek EU pótok.
  • gumikacsa
    Jé, egy jó angolos... Ajánlanám figyelmedbe a #938-as hsz-t :D
  • Schwarz
    gyenge duma
  • [HUN]FaTaL
    :) Nem lehet mindenki jó angolból én se értem 100%ra az egész szöveget
  • V43 1105
    Na jól beégtem xD
  • [HUN]FaTaL
    szó nincs multiról a szokásos netről letölthető demó pénzért fullverzióról van szó:)
  • gumikacsa
    nem multi, hanem online edition, vagyis netről letöltöd, és némi pénzért kapsz egy kódot, amitől a demóból teljes lesz.

De azért elárulhatnátok, mit ír még, mert nem nagyon értem
  • Magnumrolcsi
    Szó nincs multiról.
  • rooney8
    kár
  • V43 1105
    ''4. Will there be a demo to download?
    Yes, just like with most recent games developed by SCS Software, the online edition of the game will be available immediately along with retail release.,,

Itt-e :D