140239
Euro Truck Simulator
-
nekem nem recseg a hang, vlala, nem hinném, hogy 200megát foglalna ez az egyszerű fícsör -
Daniel928 #7784 biztos h nincs -
Vlala #7783 Lehet, hogy jóóó nagy hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy a sokmegás verzióban van zene? -
Laci82 #7782 Igen ez ugyanaz mint eddig.
Akad a grafika, recseg a hang...egy jó játék lehetett volna de ismét pocsék élmény lett ezek miatt a hibák miatt.
Hogy manapság miért kell minden játékot ilyen bughalommal teli verzióban kiadni....? -
de országutat igazán rakhattak volna, bele így nem élmény a játék :( -
nagyist #7770 5. szint feltetelei:
- Vegyel egy A osztalyu kamiont (mas markat, mint ami van)!
- gyujts ossze 300000 eurot!
- Minden varosba szallits (17)!
- Minden termeket szallits (12)!
- Minden telephelyre (vagy rol) szallits!
Az utobbi 3-nal feltetel: buntetes es serules nelkul.
Kiegeszites a 4. szinthez:
Az elso feltetel igy pontos: vegyel A osztalyu kamiont es a muhelyben tunningold fel mindennel!
-
Tockos #7766 Hát az elso percek alapján az angol reload verzió és a német verzió kozott noncs semmi kulonbség tehát szerintem ugyan az csak a nyelv más tehát semmi cb rádió se jukebox kamcsizás alatt de ha tévedek javítsatok ki. -
:D nehéz kérdést tettél fel, de igazad van lehetne sokkal több sima út is -
Daniel928 #7763 na gondolkozzál már ha az autópálya kétsávos akkor az autó ÚT mennyi?! -
az autópálya a kétsávos nem??? hányas vagy fogalmazásból?? -
jól néznek ki a skinjeid de méé privát lehetne publikus is... -
Én csak azokat engedném felrakatni amiket publikussá tesznek, itt villognak magukkal-.-" -
Daniel928 #7756 lol neked már nem is kellene kiírni, hogy privát eddig minden az volt(amit én láttam)
-
Az új skinem faterom truckja alapján csináltam.
privi.... -
Daniel928 #7753 A 18WoSban több a kétsávos út mint az ETSben, pedig itt Európában sokkal jellemzőbb a kétsávos út mint autópálya. -
-
írd le légyszi ezt egy egyszerübb, érthetőbb formábban mert a végét jól összekuszáltad!! -
Daniel928 #7749 Miért van az, hogy az Amerikában játszódó 18WoSban több kétsávos út van, mint itt Europában, mikor itt sokkal jellemzőbb mint az autópálya... -
Azért ott a Scania logo!!!!!!!!!
az új pót amit convertáltam!
-
Daniel928 #7745 sry a dupla üzenetért de elfelejtettem odairni h az origo-n a demo letöltésénél találtam -
Daniel928 #7744 "Az összes európai országot és nagyobb várost bebarangolhatjuk ebben a szimulátorban, miközben árukat fuvarozva fejlesztjük egyre nagyobbra vállalkozásunkat. A játék elején mindössze csak a környező országokat érhetjük el, majd későbbiekben a nyereségből nagyobb kamionokat vásárolva eljuthatunk akár Ukrajnáig . A valósághű szimulátor egyszerűen kezelhető, a sztrádákon és az országutakon beépített térkép segíti majd a játékosokat az eligazodásban, természetesen ügyelnünk kell a pihenések betartására, valamint a tankolási lehetőségekre." most ezek tudnak valamit vagy csak gondolják? -
a játék 150-160mb körül van max. szerintem... -
nenus #7735 nem... -
lesz multyplayer is? -
Hát jó lenne, de nem hinném. -
na ez mi a fax? nincs multi nemis lesz% -
Ez a DEMO is német legalább??? -
Hmm... ETS az Origo-n a hét legjobb letölthető szoftverei között.
-
ez a teljes!Csak németül.Vagy nem? :D -
hát tegyél rá skint -
Zenét majd csak a teljes verzióba lehet, és majd ogg formátumba -
Danyi000 #7717 Zenét lehet rakni a játékba ha lehet hogy és mien formátumba??? -
Hy all!
Beraktam a hütös pótot de mér ilyen fos?
-
Sehogy. -
Azt szeretném tudni hogy a játékban hogy lehet pótkocsitvenni, vagy egyszerre hogy lehet több kamionom, kössz -
koj #7704 Hali! Az a kérdésem hogy mikor jelenik meg a TELJES játék?
Ja és nem indul a demón nemtom miért amikor feltelepíti akkor egy homokóra van és nem indul pedig erős gépem van, és simán vinné a játékot. -
Vlala #7701 Az a demó. -
TherÖcsy #7700 hello! nektekis 30 perces a játék ? -
mikor én kezdtem ezzel játszani nekem még pénz kód se kellet egyszerűen annyi pénzt írtam be amennyit akartam meg most is.. és mentem 130-140-el is 
volt is sok gond a kamionnal meg a bűntetésekkel de pénz volt bőőven
de rájöttem hogy sokkal élvezetesebb ha az ember nem megy annyival hanem szépen nyugodtan a 100 alatti tempó max 110 autópályán
Szóval aki kérte ezt a pénz kódot hagyd azt nem kell.. felesleges
-
Hungi2 #7698 Nem tudom másnál is előfordult -e már, de a Wabereres pót nem megy. Se az, amit Scania Driver honlapjáról szedtem le, se az, amit Ákos linkelt be (eagle.dds) A letöltött fájlokat átneveztem eurogoodies.dds -re, majd betettem a pótos csomagba. A log fájl ezt írja:
15:37:25 : [zipfs] Unsupported compression method used: 8 for record #3 - vehicle/trailer_eu/reefer/eurogoodies.dds from 'C:/Documents and Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod/reefer.scs'
Az világos, hogy mit jelent, de mivel és hogy lehetne javítani? Mint írtam, a dxtbmp-ben van vagy 8-10 mentési lehetőség, zModeler-em meg csak regisztrálatlan van. A válaszokat előre is kösz (már ha lesz).