140239
Euro Truck Simulator
  • aerolive
    nekem nem recseg a hang, vlala, nem hinném, hogy 200megát foglalna ez az egyszerű fícsör
  • Daniel928
    biztos h nincs
  • Vlala #7783
    Lehet, hogy jóóó nagy hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy a sokmegás verzióban van zene?
  • Laci82
    Igen ez ugyanaz mint eddig.
    Akad a grafika, recseg a hang...egy jó játék lehetett volna de ismét pocsék élmény lett ezek miatt a hibák miatt.
    Hogy manapság miért kell minden játékot ilyen bughalommal teli verzióban kiadni....?
  • aerolive
    de országutat igazán rakhattak volna, bele így nem élmény a játék :(
  • nagyist
    5. szint feltetelei:
    - Vegyel egy A osztalyu kamiont (mas markat, mint ami van)!
    - gyujts ossze 300000 eurot!
    - Minden varosba szallits (17)!
    - Minden termeket szallits (12)!
    - Minden telephelyre (vagy rol) szallits!
    Az utobbi 3-nal feltetel: buntetes es serules nelkul.

Kiegeszites a 4. szinthez:
    Az elso feltetel igy pontos: vegyel A osztalyu kamiont es a muhelyben tunningold fel mindennel!
  • Tockos
    Hát az elso percek alapján az angol reload verzió és a német verzió kozott noncs semmi kulonbség tehát szerintem ugyan az csak a nyelv más tehát semmi cb rádió se jukebox kamcsizás alatt de ha tévedek javítsatok ki.
  • Szabi84
    :D nehéz kérdést tettél fel, de igazad van lehetne sokkal több sima út is
  • Daniel928
    na gondolkozzál már ha az autópálya kétsávos akkor az autó ÚT mennyi?!
  • Contrecast
    az autópálya a kétsávos nem??? hányas vagy fogalmazásból??
  • Robez84
    jól néznek ki a skinjeid de méé privát lehetne publikus is...
  • dodo60
    Én csak azokat engedném felrakatni amiket publikussá tesznek, itt villognak magukkal-.-"
  • Daniel928
    lol neked már nem is kellene kiírni, hogy privát eddig minden az volt(amit én láttam)
  • Scania R580
    Az új skinem faterom truckja alapján csináltam.

privi....
  • Daniel928
    A 18WoSban több a kétsávos út mint az ETSben, pedig itt Európában sokkal jellemzőbb a kétsávos út mint autópálya.
  • leho94
  • Contrecast
    írd le légyszi ezt egy egyszerübb, érthetőbb formábban mert a végét jól összekuszáltad!!
  • Daniel928
    Miért van az, hogy az Amerikában játszódó 18WoSban több kétsávos út van, mint itt Europában, mikor itt sokkal jellemzőbb mint az autópálya...
  • Contrecast
    Azért ott a Scania logo!!!!!!!!!

az új pót amit convertáltam!

• Daniel928
    sry a dupla üzenetért de elfelejtettem odairni h az origo-n a demo letöltésénél találtam
  • Daniel928
    "Az összes európai országot és nagyobb várost bebarangolhatjuk ebben a szimulátorban, miközben árukat fuvarozva fejlesztjük egyre nagyobbra vállalkozásunkat. A játék elején mindössze csak a környező országokat érhetjük el, majd későbbiekben a nyereségből nagyobb kamionokat vásárolva eljuthatunk akár Ukrajnáig . A valósághű szimulátor egyszerűen kezelhető, a sztrádákon és az országutakon beépített térkép segíti majd a játékosokat az eligazodásban, természetesen ügyelnünk kell a pihenések betartására, valamint a tankolási lehetőségekre." most ezek tudnak valamit vagy csak gondolják?
  • gyemant04
    a játék 150-160mb körül van max. szerintem...
  • nenus
    nem...
  • atylaRO
    lesz multyplayer is?
  • RS
    Hát jó lenne, de nem hinném.
  • Robez84
    na ez mi a fax? nincs multi nemis lesz%
  • Contrecast
    Ez a DEMO is német legalább???
  • LTomi
    Hmm... ETS az Origo-n a hét legjobb letölthető szoftverei között.

• Attila889
    ez a teljes!Csak németül.Vagy nem? :D
  • gyemant04
    hát tegyél rá skint
  • dodo60
    Zenét majd csak a teljes verzióba lehet, és majd ogg formátumba
  • Danyi000
    Zenét lehet rakni a játékba ha lehet hogy és mien formátumba???
  • daf xf
    Hy all!
    Beraktam a hütös pótot de mér ilyen fos?
  • Máté94
    Sehogy.
  • dodo60
    Azt szeretném tudni hogy a játékban hogy lehet pótkocsitvenni, vagy egyszerre hogy lehet több kamionom, kössz
  • koj
    Hali! Az a kérdésem hogy mikor jelenik meg a TELJES játék?
    Ja és nem indul a demón nemtom miért amikor feltelepíti akkor egy homokóra van és nem indul pedig erős gépem van, és simán vinné a játékot.
  • Vlala #7701
    Az a demó.
  • TherÖcsy
    hello! nektekis 30 perces a játék ?
  • csaba90
    mikor én kezdtem ezzel játszani nekem még pénz kód se kellet egyszerűen annyi pénzt írtam be amennyit akartam meg most is.. és mentem 130-140-el isvolt is sok gond a kamionnal meg a bűntetésekkel de pénz volt bőőven de rájöttem hogy sokkal élvezetesebb ha az ember nem megy annyival hanem szépen nyugodtan a 100 alatti tempó max 110 autópályán Szóval aki kérte ezt a pénz kódot hagyd azt nem kell.. felesleges
  • Hungi2
    Nem tudom másnál is előfordult -e már, de a Wabereres pót nem megy. Se az, amit Scania Driver honlapjáról szedtem le, se az, amit Ákos linkelt be (eagle.dds) A letöltött fájlokat átneveztem eurogoodies.dds -re, majd betettem a pótos csomagba. A log fájl ezt írja:
    15:37:25 : [zipfs] Unsupported compression method used: 8 for record #3 - vehicle/trailer_eu/reefer/eurogoodies.dds from 'C:/Documents and Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod/reefer.scs'
    Az világos, hogy mit jelent, de mivel és hogy lehetne javítani? Mint írtam, a dxtbmp-ben van vagy 8-10 mentési lehetőség, zModeler-em meg csak regisztrálatlan van. A válaszokat előre is kösz (már ha lesz).