140239
Euro Truck Simulator
-
Kacskaringos az utak az a baj? Legalább ia nekem. Most letöltöttem ezt a "MAP"-ot és egyenessebbek az országutak? Ezeket ne piszkáljam? Csak a "MONEY_ACCOUNT" a mellé szabad csak fix öszeget beirni.
Ja és a kamionok sebességét hogy kell növelmi? -
Skel #9151 Hello!
Mikor felveszem a rakományt, az áru kiválasztásánál van egy olyan oszlop hogy "szállítás". Ennek a %-os értéke mit mutat? Miért fontos ez nekem?
-
már leírtam pmbe, örülnék, hogy ha megnéznéd. -
Mack Matyi #9149 Helló !!!
Minden jó a játékban, csak a kormányt nem tudom beállítani csak pl. az irányjelzőt az egyik gombra de a fék-gáz, és a kormányzást nem sikerül. Nem tudom miért van ez. És még nagyon kezdő vagyok. Kérem segítsetek!
Köszi: Mack Matyi -
Most ezt írd le még1x magyarul . htx -
SgtKanyo #9147 A fenébe, hogy egyik gyártó cég se tud rendes mapokat csinálni már. Amikor voltam Dél-Franciaországban, akkor ott az ut tele volt alaguttal, meg tele volt az egész autópálya zöldséggel. Amugy nekem sincs kamion a közelemben maximum a gépen :P de az nem számít :\ -
Kacskaringos az utak az a baj? Legalább ia nekem. Most letöltöttem ezt a "MAP"-ot és egyenessebbek az országutak? Ezeket ne piszkáljam? Csak a "MONEY_ACCOUNT" a mellé szabad csak fix öszeget beirni. -
Nem Xp, Megtaláltam amúgy eredeti helyét :D -
szerinted az a kép úgy néz ki, mintha a játékból szedte volna ki? -
nem..jeeh -
hello! sziasztok nem tudnátok seigten i abban hogy nem tudtod véletlenül szerezni :esetleg jobbkorményos kamiont vagy angol mapot vagy a pl angol forgalmat vagy esetleg rendszámot hozzá vagy akrámit csak ijen angliás legyen jeeh:D köszi előre is köaszi -
amugy meg sztem te 3 év alatt nem dobnál össze ilyet :C -
honyne kéne?! ha átmész egy zebrán csúnyán összetöri a kamionod:P -
Volvo F10 te láma .. -
Üdv a magnum-hoz nem tudtok tuning dolgokat vagy skint? nem, találok egy oldalon se -
Vlala #9137 Na, OTT tényleg meg kell állni a zebra előtt. -
Megrohamoznák a kamiont, fel is borítanák, kajáért bármit xD -
Daza500 #9135 Már értem, miért nem csinált eddig soha senki Afrika map-ot.
-
Fekete sofőrrel? :D -
First Aye #9133 Afrikába milyen király lenne kamionozni kerülgetni kéne a kidobott segélyt vigyázni a oroszlánokra h el ne üsd vagy szálítani4 -
Nem Etiópokat, Arabokat. :D Marokkó, Tunézia satöbbi. :D -
Amúgy mitől látszik nálad a domborzat? -
Afrika? WTF? hogy aztán az etióp köcsögök lelopják a narancsot a hütőpótról ?
-
Ez tetszik. :D Kicsit kibővítem, rakok bele Afrikát is. :D -
hello! sziasztok nem tudnátok seigten i abban hogy nem tudtod véletlenül szerezni :esetleg jobbkorményos kamiont vagy angol mapot vagy a pl angol forgalmat vagy esetleg rendszámot hozzá vagy akrámit csak ijen angliás legyen jeeh:D köszi előre is
-
Kössz a map-ot -
Valakinek akkor ötlet a jobb váltásérdekében?
-
Letöltés -
rgida666 #9121 Köszi, erre nem gondoltam. Akkor szétszedem megnézeni mit lehet tenni. -
SgtKanyo #9120 Hát azt már próbáltam, hogy átnevezem, de vagy az lett, hogy az egész kamion hupilila lett vagy az, hogy a játék teljesen befagyott. Ez esetben nem csak a .dds filet neveztem át hanem a másikat is.
@longhaul: Ahm véletlen nem mindig az új játék gombot nyomod a betöltés helyett, mer nálam max akkor fordulna elő ilyen... Öh a verziószámom az mittomén mennyi, mer sehol nem írja nekem. Internetről töltöttem :\ -
Akkor jobbnak :D -
Valósnak nem mondhatóó:D -
Sziasztok
Bocs a hülye kérdésért, de anno írtátok a játékhoz a valós váltó módot. Valaki légyszíves írja le hogy pontosan hogy is volt? Előre is thx -
valamelyik pedálod kicsit "befog" úgy érzékeli mint ha benyomnád kicsit ... -
-
rgida666 #9109 Remélem a kérdésem nem vész el a sok okosság között. :)
Na szóval kormánnyal játszanék de akadt egy kis probléma. Nem tudom leállítani a motort. Akár hogy állítom a pedálok holtjátékát (állítottam a játékban, Windowsban is) leállításnál rögtön újraindul. Kb mintha 2x nyomnám meg egymásután a gombot. Ez egy régebbi Saitek R100-as tehát nem egy nagy durranás, más játéknál viszont működik megfelelően.
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Előre is köszönöm.
-
ráférne már a topikra egy jó nagy takarítás...
-
Duguljatok már el! -
Oda irtam hogy 200.000 euro, és mestés, és a játékban 100.000-ból vásárolhatsz. Ez nem értem? Nektek milyen EURO TRUCK-od van? Verzióra kérdezem elsőként, másodikként annyira irhatod át az összeget amennyire akarod? Hmmm. -
Nem nagyon értem, miért vagytok úgy oda a azé a faxom waberersé (nem is néz ki jól).
Egyébként, kiveszed a skineket, megkeresed a waberersest, és átnevezed a skint az összes többire. És akkor nem lsz más csak waberers... (a schwarzmüller póthoz írtam)