140239
Euro Truck Simulator
-
Tibor1992 #14236 Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnhet, bár kezdő létemre nem tudom:
én tudok valahogy a játékba zenéket tenni? És ha igen, akkor hogy? -
Tibor1992 #14235 Szerintem városra gondolt... -
mit gondolsz hol..az uton -
hol??
-
3 napja esik az esö pffff 
-
nemethpityu #14231 ezt a potot honan szeted le -
xD -
vitázunk=vitázzunk -
Jólvan hát most, ilyeneken ne vitázunk.
-
hm..most vagy senki nem olvas visszafele..vagy nincs itt tökös gyerek aki előtt megemelhetem a kalapom..hát !nah jóklegyetek..pff..!! -
warez link a topikba = ban
-
én szemből mentem be! méghozzá a bejárati a ajtón :D -
Az oldalán alapból át lehet menni.
-
ahoz módosítani kell a térképet meg egy rakás cuccot hogy csak úgy áttudj menni kamionnal a falakon :D -
keridenes #14218 jöhet, kíváncsi vagyok ;) -
és most közlöm veled azt hogy se debug camerát nem használtam hozzá, se az F9-et! simán behajtottam az épületbe :DD:DD hehe! ha akarod fel is vehetem videóra! :D:D -
Debug Camera, majd F9.
Nem nagy ügy. -
keridenes #14214 eeezt hogy?! :D -
Behatoltam a kamion kereskedőhöz de sajnos már eladtáa az összes kamionját! most mennem kelll egy másikhoz :D:D
-
ez amúgy azért is van, mert ő kiadott egy módot, ami az ő saját készítése. a topik látógatóinak kb 70% erre van jelen pillanat ráakadva. ez neki negatív irányban erőt adott, hogy ő bárkit leszólhat, megsérthet. hiszen ő a nagy készítő. a módról annyit, hogy elég gány valami.
@Contrecast: a rossz kritikát ugyanúgy fogadni kell, mint a jót. mielőtt félre értelmeznéd, és mindenféle jót vágnál hozzám. no elég volt mára az OFF. -
Teljesen igazad van kolléga.. -
Paulao #14210 Contrecast te egy istenállat vagy :) nagyon durca a 2.0 -
Solt #14209 Ezt=Ez -
Solt #14208 Ez igaz, viszont lehet, és kell is hatni rájuk. Én azt vettem észre, hogy, ha türelmesen és érvelve ír nekik az ember, akkor észbe kapnak...
Sajnálom, hogy így alakult... nagyon bosszantó, ahogy reagálnak dolgokra, és ahogy beszélnek egymással... No, de mit várjunk? Ezt folyik rájuk mindenhonnan nap mint nap... -
Solt #14207 2 hét alatt? Nem is ez a lényeg... csak azt veszem észre, hogy elég agresszíven és lekezelően bánsz másokkal... -
felhívni fel lehet, csak a mai fiataloknak olyan sajátos stílusa van, hogy az említett kérdésedre pl választ sem fogsz kapni. ergo, nem kell foglalkozni vele. én pl a topik nagy részét el sem olvasom. mivel olyan értelmetlen, magyar nyelvileg helytelen, teljesen értelmezhetetlen mondatokat látok, amire nincs időm, se erőm kiolvasni. először megkéne tanulnia pár emberpalántának azt, hogy egy vessző is rengeteget számít az aktuális szövegben! kéthetente beírok egyszer, de még az is sok. elképesztő, hogy mi lett itt. eltűntek a régiek, jöttek az újak, kialakult egy alpári, Neandervölgyi szintű "Euro Truck Simulator" fedőnéven indított titkos társaság topikja. -
hát csináljad meg magadnak hogyha kéne! -
De az linkelés...de Contrecast a képfeltölésről beszélt -
valaki ez csináljameg a game-be :D kicsit nagyon állat lenne -
Nekem anno 30 napig nem hagyta sem azt, sem a linkelést.. -
Ez már kb a 300 adig alkalom hogy figyelmeztetem!
#14198: ha regisztráltál akkor a regisztrációtól számítva 24 óra múlva már tudsz képet beszúrni!
-
Ha már letelt a 24 óra a regisztrálás után amikor el kezdhetsz üzenetet küldeni akkor már képet is lehet beszúrni...-.-" -
Solt #14199 Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet kulturált formában felhívni erre a figyelmét? -
Ha megnéznéd, hogy mikor regisztrált, talán kapizsgálnád, hogy miért nem használta a "Kép beszúrása" funkciót... De gondolom, letörne a kezed, ha rákattintanál a nevére ;) -
nagy vagy conti:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
letörne a kezed ha úgy ilesztenéd be a képet hogy "kép beszúrása" ?? ha nem akkor úgy csináld! -
Hali!
Lenne egy kérdésem!Lehet hülyeség de hátha tudjá rá a választ valaki!Szóval nem tudja valaki véletlenül hogy a játékhoz tervezett patch-ek majd honnan lesznek beszerezhetőek?Esetleg kell-e az eredeti játék hozzá?Én ugyanis valami olyan dolgot hallottam hogy az eredeti játékkal fog menni és az ahhoz kapott valamiféle kóddal lesz majd letölthető!Na most én ma direkt meg is vettem a játékot eredetiben de a lemezen csak egy 182mb-os telepítő van és kész!Se egy leírás se egy kézikönyv(pdf vagy doc vagy valami)semmi!!!Másnak is így van??? -
Köszi!
-
lupó Bence #14193 ki tud nekem sinezni 1 volvo FH bilencses gabonás kocsit??
-
Jó kis Volvo!!!