140239
Euro Truck Simulator
-
Óó nagyon jó köszönöm szépen !
Lesz időm "átnyálazom" őket :)
-
Kicsit sokat pörög a cucc nem? Szép járgány! -
:D
lerakóóó ,)
még nincs vissza árum..: )
Bullseye: kurvaszéép
-
ma beérlek! :DD
Hosszúgabi: zsííros
:)
-
Szép BULLSEYE!!,
Gratulálok,nagyon hasonlít az életben hajtott szerelvényemre.

A félpótkocsin lesz még módosítás,van 1-2 jó ötletem,lejárt az engedélye is,megújításra szorul az is.
-
Ez igen, jól sikerült, valahogy minden második link kimaradt a hsz-ből, kép pedig mind. No mindegy, kedves Hungaro, töröld már kérlek a #13766-ot, összerakom megint.
Schmitz SKO pótok:
LETÖLTÉS, Schmitz by Lucky.
SKO by Iskren & Chudy: LETÖLTÉS
Egy másik SKO: LETÖLTÉS
Schmitz Frigoexpres skinnel: LETÖLTÉS
Remélem, most összejön, Luspy válogathat.
-
Összeszedtem neked néhány dolgot, válogass:
Volvo+Schmitz Frigo, ezt én festettem már jó régen:
LETÖLTÉS
Schmitz SKO by Iskren & Chudy (ez elvileg hackelt, de csak a hibák lettek kijavítva az eredetin, nagyon nem nyúlt bele, aki feltörte)
Ez egy másik Schmitz SKO, elvileg passzol rá a Frigo-s skinem, reefer fuvarra van írva.
És még egy:
LETÖLTÉS
Ezt egy Lucky nevű emberke pakolta össze, sok használható dolog van benne.
Szerintem szedd ki a skint az elsőből, és rakd rá arra, ami szimpi. -
Szia DjDr! Üzeneted van a privátban! -
Bazsó, Szomszéd, KisCsendes: jó gépek, szép flotta.
#133750, Danyr: köszönöm, próbálkozom.
#133736, Wanlo: első nekifutásra eddig ez lett belőle, a 420-as logo-t majd Max-ban összehozom, meglesz a számok fontkészlete:
-
Besegítek tesa;) -
szép jó estét szép gépek
én magyarba éjszakázok holnap go Róma:
-
JohnDeere8430 #133761 sziasztok, nem tudjátok hogy mivel lehet szerkeszteni kamionokat az euro truck simulator-hoz???
ha igen akk legyetek szivesek linket is adni a programrol köszönöm!!! -
Sóschips #133760 Talán.Majd valahogy összehozom -
Még nincs pótkocsi félre álltam :D
-
Szép estét!
Mindenkinek szép a gépe

Mentem én is:
-
Na meg is van a következő projekt;) -
Sóschips #133756 Köszönöm!:)
Most néztem,Milktrader-esnek nem lenne rossz:D -
Tényleg jó!:) -
húdefasza 
-
Sóschips #133753 Estét!
Én még mindig hűséges vagyok Töki régi Volvo-jához
..csak a szín,s a pót szokott változni:)
1
2
3
-
Adjék Isten!
-
Joéjt topik: )
-
danyr #133750 Verhetetlenül szép! Elismerésem!
-
Bontoka #133749 Sziasztok. Hogy kell ilyen kamionokat csinálni?? Nekem sima euro truck Simulatorom van. Kell hozzá valami mód?? -
Szép jó napot 
Szép gépek :Bullseye Csendes,Stics:Luspy,Norbee98
-
DjDr #133747 sziasztok szép estét. sikerült megcsinálnom a kormányt. már azzal szeltem Berlin-München fuvaromat.
kérdés. szedtem le két kamiont azt beis raktam mod mappába... hogyan tovább? azzal kell még valamit csinálni? ki van csomagolva,telepiteni nem lehet. meg ha elinditom a játékot akkor hol keressem a kamionokat?
meg szeretmém hogy a játék közben is magyarul irja ki az információkat, az milyen map? milyen címszóval keressem? meg aztis oda kell másolni a mód mappába? köszi -
Először én sem látni de egy pici idő után betölti majd. :)
-
Elég lassan tölt be,majd meg lessük.. :P
Múlt héten láttam Belgiumba Lerton-os szerelvényt,ömlesztett árút vitt. -
szépek a gépek/képek srácok ;) ( Y )
45:
gogogoo: )
tolatok rá a rámpára..: )
mára ennyi: )
( ha a képek nagyobbak mint 800x600,akkor bocsi :$) -
Na nekem a jó öreg scaniámott el adták vesznek belőle egy volvo-
t
-
-
Üdvözöllek a csapatban!
Szép vasat adtak! Vigyázz rá!
-
Faxxa,én arra gondoltam ha van egy szépen kidolgozott alváz azt kár rejtegetni,független szép szerelvény így is.Ha megvannak az eredeti Textek akkor küldöm mint mindig.
-
Megpróbálom majd fehérben, véletlenül van egy egész jó kis Schmitz SKO pót a birtokomban, szerintem pont megfelel egy ilyen szerelvényhez ;)
Az oldaltakarós verzió ennek a mintájára készült, 480 EEV-s motorvariációban.
Szívesen veszem majd a textúrát, mindig jól jön egy minőségi fotó az archívumba. -
Szia "DjDr"! A kormány és a pedálok csak akkor működnek rendesen, ha a hozzá tartozó telepítő lemezzel telepíted, mert különben nem mindent ismer fel a gép ill. a játék. Ha ez nálad rendben van, akkor pedig ott tudod csak beállítani a kormányt, ahol a pedálokat is. Ha kijelölted az " irányítás"- ban azt, hogy mivel irányítasz ( billentyűzet+ driving force feedback), akkor a kormány szónál a " letiltva" szóra kattintva, írja, hogy mozgasd el a kormányt balra! Ha ezt megteszed,és minden más rendben van, akkor működni kell neki! És más felirat lesz a " letiltva" szó helyett!Üdv. Jutiput. -
Sorbi6 #133737 Sziasztok mondjatok egy jo mapot az Euro Truck Simulátor-hoz! -
Hy,A Volvóról az oldal takarókat szedd le szerintem nélküle jobban festene,a fényvisszaverő csíkról adok majd Text fotót ha egy szép Schmitz-re váltanátok.Szép gép,gratulálok,egy próbát fehérbe is megnéznék.
(F)Volvo+(F)Schmitz -
DjDr #133735 sziasztok érdeklődnék kicsit hogy ti mivel irányitjátok a gépeket? billentyű vagy kormány? össze raktam a kormányom hogy kipróbálom a játékban,megis találtam a beállitásoknál a dolgokat... csak a jobbra balra kanyarodást nem tudom beállitani.már ezzel küzdök lassan 1:30 perce. fék gáz,jobbra,balra tekintés megan. csak a kormányzást nem tudom állitani. köszönöm a segitséget. -
Jó reggelt.
Látom, bővül a flotta, Luspy is betársul, helyes.
Lamberetből a Hotracer-féle SR2 a legjobb, Schmitz-re anno én kiadtam egy Frigo skint, majd megpróbálom belinkelni.
Felkerültek a pótra a fényvisszaverő csíkok, egyelőre csak oldalra (még el kell találni a mat értékeket, ez túl világos nekem):
Szép képek, srácok.
-
Próba cseresznye !