12
  • szurka
    tök idegesítő, h már 50fps-nél akad, remélem a teljesben már nem fog:S Ilyen hülyeségért vettem lejjebb a grafot, h mindig 60fps-sel menjen, mer ha alatta van, akkor 1szerűen akad:S Ha valakit érdekel, hány fps-t nyom a game: tab, majd "stat fps" (mint a jó öreg unreal2 motornál:))
  • darXideR
    UT-k hoz eddig mindig volt single player. más kérdés, h nemnagyon játszott vele senki. de valószinű, h azért ebben is lesz.
    Polemius: eddig mindig nvidiára volt optimalizálva, szal nemhiszem h most változtattak. persze lehet h nincs igazam. novemberben kiderül
  • opeca
    Igen csinos, bár én nem vagytok UT-s, de ezt kipróbálnám, a kérdés, hogy ehhez lesz Single Player mode is?
  • Polemius
    "További érdekesség, hogy az ajánlott gépnél egy 7800 GTX-et, egy Radeon X1300-al egyszintre tesznek. Talán X1800 akar az ott lenni?"

Vagy talán atira optimaliáltak, nem nvidiára.
  • Gerbill
    A roboblitz is elindult sm 2-es kártyán, pedig UE 3.0-ás motor hajtotta.
  • Balumann
    Ezekszerint az unreal 3-as motor nem csak shadermodel 3-as kártyákkal képes működni. Ezzel szembe a játék készítők akik felhasználták a motort, elég szemét módon úgy csinálták meg, hogy ne mennyen sm3-al. Ami olyan jól sikerült, hogy sokaknak sm3-as kártyával se indul el, ráadásul sokaknak játszhatatlan érthetetlen módon. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a játék milyen lesz, mennyire optimalizált, és hánynak fog szarakodni a játék.
    /Vajon a motor maga az okozója annak, hogy a legtöbb probléma ezekkel az u3-as engines játékokkal van (sokszor ok nélkül), vagy pedig a fejlesztők hibája, hogy nem csinálták meg rendesen.
  • Wittgen
    Csak az a baj, hogy az eddigi UE3 engines progik csak SH3.0 lártyákon indulnak el...
  • DagadtNinja
    Ez jo hir, foleg, hogy engem nem erint:DDD
    Konzol powa:P
  • Librarian
    Igen, már régóta tudnivaló, hogy szerényebb gépeken is futni fog... Persze pontos adatokat eddig nem tudtunk.
  • neoG
    nem ujdonság,hogy nem lesz nagy gépigényü.eddig minden UE3as játék szerény igényekkel rendelkezett.persze szigoruan látványjavítók használatát mellőzve
  • grebber
    Remélem ebben már lehet majd grafikát állítani nem ugy mint a Vegasban és a Strangleholdban!
  • gyuri12
    elmegy a gépemen. jeeee