Hősök 2. évad - Sikerül-e kilábalni a gödörből?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
semmi csodát nem várt senki, egyszerûen csak egy jó finálét, ehelyett kaptak egy fantáziátlan izét. nagyon gyengén lett megírva.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem szeretek idézgetni tényleg, de egy nagyon fontos dolgot nem veszel figyelembe. Ez szórakozás! Én is nézek sorozatokat, mert kikapcsol. E mellet dolgozok, rendszeressen kefélek a feleségemmel, játszok otthon a gyerekkel, leviszem a szemetet, úszni járok, stb. A sorozat/film megnézése kikapcsolodás azaz szórakozás. Ezt nem gyõzöm kiemelni szórakozás. Lehet mindenféle példát felemlegetni, de beláthatod, hogy marhaság olyasmit idõpocsékolásnak hívni, ami örömet okoz. De ahogy ezt te írod is: "Persze akinek ez okozza a legnagyobb örömöt, az csak nézze.".
Szerinted úgy õszintén, valaki mi a f*szért néz meg egy sorozatot, ha nem azért mert örömet okoz neki? (Távolról sem a legnagyobbat örömet) Vagy te kényszerbõl olvasol el egy jó könyvet, nézel meg egy filmet? Gondolom nem. Valószínüleg azért mert szórakoztat. Ez mind akkor idõpocsékolás?
Szerinted mi nem idõpocsékolás?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mikor a sorozat elindult itt Mo.-n már akkor tudtam,hogy nem épen lesz a kedvence a magyar nézõnek. Itt mindíg is az olyan filmek/sorozatok(valóság show-k, kibeszélõ show-k) voltak nyerõk amikhez nem kell gondolkodni!!!( p.l.😄ie hard..., Brazil sorozatok..., Mónika show...) Nagyon kevés az olyan ember itt aki tényleg szereti az igazi jó filmeket/sorozatokat. (p.l.: A forrás..., Hõsök...)Bárhogy is szidják Amerikát akkor is tudnak valamit! Csak válogatni kell a termései között!!!
Aki pedig ezeket a cikkeket írja,mint ami itt a lap tetején is megtalálható...!!! Meg kell,hogy mondjam elég kiábrándító volt számomra. Legtöbbször abszolut nem passzolt a filmhez a cikk. Maximum annyi,hogy megtudtunk egy kis infót a tartalomról, a többi ócska kis vélemény egy virtuális világban élõ valakitõl, aki már túl sok filmet látott ( vagy nem látott) ahhoz,hogy tényleg egy igazi véleményt tudjon írni!!! Hm...!
A hõsök JÓ, nézzétek, gondolkodjatok és élvezzétek!!
Üdv: Flintangyal
az ölést akkor nem érted. a szereplõk emberek, egy képregényben is olykor hihetetlen lelki tusák vannak egy gyilkosság miatt - attól, hogy valakinek szuperképessége van, repülni tud, még nem fog random gyilkolni. (pláne egy szigorú japán kultúrában nevelkedett ember, aki kiskora óta egy középkori harcos eszményét dicsõíti.)
nipponia: a tudásod nulla, kár rád egy szót is fecsérelni, a bunkó modorod miatt meg pláne.
És igenis képzeld, a céges dolog nem az év vicce, hanem a valóság. A céges fejvadászok is ezt csinálják. Szerinted úgy döntik el, hogy megnézik az önéletrajzodat, a hasukra csapnak és felvesznek? Még azt is tudják, mikor mész a wc-re és zsebhokizol-e akkor, mielõtt felvesznek. Ne a Kis Miskához hasonlítsd õket, aki felvesz a vasáru boltjába eladónak.
Az, hogy te mit költesz hozzá, vagy éppen hogyan csúsztatsz, az mindaddig nem érdekel, amíg nem próbálod nekem tulajdonítani.
Ez az elsõ hozzászólásod. Akkor hogy is van ez?
A logikát a helyedben nem hoznám szóba.
Igazad van, te nem aggódsz értünk elnézést, csak közlöd velünk, hogy hülyék vagyunk mert olyan dologgal foglalkozunk ami számodra nem jelent semmit.
Számomra viszont a szánalmas kötekedésed nem jelent semmit. Na jó, szórakozást😊
De ahogy elnézem, itt az sg-n elég rendesen kötekszel mindenkivel, kis paranoid hajlamú.
"Ha mondjuk jelentkezel egy jó állásra egy menõ cégnél, akkor kérlek szépen statisztikával és valószínûségszámítással fogják meghatározni hogy te hasznára leszel-e a cégnek." - ez az év vicce is lehetne.
"Neked miért probléma az, hogy ki mit kezd az életével?" - azt írtam talán valahol, hogy nekem ez problémát jelent? Sürgõsen kezeltesd magad!
A türelem rozsdát terem.
egy tévének nem az a fontos, hogy többen nézzék,hanem, hogy leverje a konkurenciát. se vasránap, se csütörtökön nem tudta leverni - nanáû, hogy többen nézték. viszont szerdán tudott nyerni, ergó, az remek idõpont volt.
Bár a statisztika és a valószínûségszámítás szerint létezel. De én nem hiszek ezeknek a képtelen dolgoknak. Tehát nem létezel. Viszont valaki wanek néven ontja magából a hülyeséget. Hmm. Hogy is van ez?
Neked miért probléma az, hogy ki mit kezd az életével?
Minden ember más és más, így más és más hobbijai, szórakozásai vannak.
Ezeket próbálja meg beleilleszteni az életébe, úgy hogy minden más fontos dologra jusson idõ.
És nyugodtan menjél orvoshoz kérdezõsködni, megsúgom neked, õk is statisztikai adatokkal fog bombázni. Õ se fogja pontosan megmondani neked hogy pontosan te naponta 10 percet ülsz a wc-n és 15 dekásakat szarsz. Vagy gondolod az orvosi kamara házról házra járt és megkérdezte az embereket hogy mennyit ülnek a wc-n? Ez az ostobaság, ha azt hiszed. És neked bármennyire is nem tetszik, te sem vagy más a világon mint a többi ember. Egy statisztikai adathalmaz. Ha mondjuk jelentkezel egy jó állásra egy menõ cégnél, akkor kérlek szépen statisztikával és valószínûségszámítással fogják meghatározni hogy te hasznára leszel-e a cégnek. Mégpedig a tõled és a környezetedbõl származó statisztikai adatok alapján. Hogy élsz, milyen a környezeted, vannak-e barátaid, mit mondtak rólad az elõzõ munkahelyeden, stb. Szokj hozzá, így mûködik az élet. És a halálod sem lesz más, mint egy statisztikai adat. Mint mindenkié. Az élet egy sacc-per-kb dolog. Te magad is statisztikailag döntöd el, merre és hogyan éled az életed.
"De ha ennyire erõlteted a sportot meg az olvasást" - én erõltetem? Példaként hoztam csak fel!!!!
"Éppen ezért nagyon ritkán látsz 30-40-50 éves élsportolót, mivel kikészültek a hajtásban" - én nem élsportról beszéltem, ne csúsztass! Egyébként pl. az egyik nagyapám a haláláig, 82 éves koráig minden reggel és este tornázott. Egyszerûbb gyakorlatokat, és ennek köszönhette a frissességét. Egy balesetben vesztette az életét, mert különben makkegészséges volt...
"Ha túl sokat olvasol, romlik a szemed és nagyobb esélyed van állandó fejfájásra is. Ugyanis az agyad nem tudja feldolgozni a bekerült információkat" - már akié nem tudja feldolgozni... A szemromlásának sok oka lehet, nem csak olvasás. Egyáltalán a tartósan figyelve nézés fáraszt igazán, és ez lehet akár monitor, Tv, filmvászon, vagy éppen könyv is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy wanek, nem értem minek kell lehurrogni azt aki sorozatot néz. Ez olyan, mint mikor te könyvet olvasol vagy sportolsz. Ezt úgy értem, mikor nem célért csinálod hanem csupán szórakozásból. Persze vannak szó szerint függõk is, na az már azért beteges. Mikor minden sorozatot megnéznek, másból sem áll a napjuk. De az, ha munka után egy héten egyszer-kétszer megnéz egy sorozat részét, az pusztán kikapcsolódás. De ha ennyire erõlteted a sportot meg az olvasást, akkor megjegyezném hogy károsak az egészségre azok is. Ha túl sokat olvasol, romlik a szemed és nagyobb esélyed van állandó fejfájásra is. Ugyanis az agyad nem tudja feldolgozni a bekerült információkat. A sport meg ugyebár károsítja az izületeket és megterheli a szervezetet ha nem szabályozva végzik. Éppen ezért nagyon ritkán látsz 30-40-50 éves élsportolót, mivel kikészültek a hajtásban. Na ilyenkor jól jön egy film megnézése, míg pihensz és kikapcsolódsz😊. És ebben benne van a sorozat is.
De fogalmazhatnék úgy is, tudod te mennyi idõt elvesztegetsz olvasásra és sportra az életedbõl? Ahelyett hogy a családoddal foglalkoznál (ha már van), emberi kapcsolatokat építenél ki? 😊)))))) Ez az érem másik oldala, én is tudlak kritizálni😊))).
Ez elég demagóg volt <#ejnye1>#ejnye1>
A mainstream sorozatokat szerintem 2 felé lehet különíteni: a szappanopera-szerû amelyik különálló és a szereplõkön kívül összefüggéstelen részekkel operál (pl. Vészhelyzet, Dr. House), a másik pedig amelyik egy összefüggõ történetet mesél el epizódokra bontva (Prison Break, Hõsök).
Nos az elsõ kategória az alapból igénytelenebb (többnyire) mivel 43 percben mesél el több apró sztorit. A 2. kategória ami (elvileg) igényesebb (lehetne 😊) egy mozifilmnél, viszont annyira a nézõk kegyeit keresi, elvárásait próbálja kielégíteni hogy sokszor ezáltal válik dagályossá illetve belép a "rétestészta effekt" (magyarul öncélúvá válik, elnyúlik).
Szóval amelett hogy rajongok 1-2 sorozatért, úgy gondolom, egy mozifilm mindenképp magasabbrendû egy sorozatnál (nem csak a ktsgvetése, hanem az elõbb említett okok miatt is). Persze ez mindenkire rá van bízva hogy ki mit rendel mi alá/fölé 😛
(Sylar-ért kár, hogy nem tudtak a sorozat készítõi elszakadni tõle... de hát ez van, ha egy gonosz karakter népszerû, akkor azt benn kell tartani. Így cseszték el a Mátrix 2. és 3. részét is mondjuk :/)
"ha szandál van rajtad, aztán menõzünk, hogy melyikünk látott több nemamerikait. én." - soha életemben nem volt szandálom. Rajtad most is az van? 😊 Ugye egy kicsit sem vagy elszállva magadtól, hogy úgy állapítod meg, hogy melyikünk látott több nem amerikai filmet, hogy lövésed sincs arról, hogy én mennyit láttam.
"a sorozat egy 45 perces film - ehhez képest a film a rétestészta. 2 óra, 3 óra?" - szóval a 22x45 perc kevesebb, mint a 2-3 óra? Jól értettem?
"a mai könyv/sport/zene választékot figyelembe véve no komment. gondolom poén volt:" - nem volt poén. A sport alatt értelemszerûen sportolást értettem, nem pedig sportmûsorok bambulását.
Ugye ismered, hogy egy újszülöttnek minden vicc új? Ezzel csupán azt akartam mondani, hogy amit még nem olvasott, vagy hallgatott egy ember, annak új lesz az is, ami nagyon régen készült. Mellesleg az, hogy kinek mi tetszik, az nagyon szubjektív, és gondolom nem azt akartad kifejezni, hogy te lennél az etalon, ugye?
nyilván nem írtam, hogy számomra - de az átalgember amerikai sorozatokat és filmeket néz. nyilván behelyettesíthetõ európaival/ázsiaival is, ha szandál van rajtad, aztán menõzünk, hogy melyikünk látott több nemamerikait. én.
"Egy film, ha nem tetszik, nem nézem tovább. Egy sorozat viszont annyira elnyújtott rétestészta, hogy olyan rövid idõ alatt talán el sem lehet"
filmben ez ritkaság, hiszen a legtöbben végignézik. de riszpekt, ha te nem. a sorozatban az ember 22 hétre bebiztosítja magának az "élményt" (muhaha), mert olyat néz, amit szeret.
de, ha nem nézed a sorozatokat, akkor nem értem a véleményt. egyrészt a sorozat egy 45 perces film - ehhez képest a film a rétestészta. 2 óra, 3 óra? egy sztorit 45 percben is el lehet mondani. egy GYU alatt az ember benyom 6 sztorit, nem?
"Könyv, zene, film, sport, stb."
ööö, a mai könyv/sport/zene választékot figyelembe véve no komment. gondolom poén volt😊
"De ahogy téged elnézlek, számodra csak 2 dolog létezik: sorozat, és azok népszerûsítése az sg-n. Elég egysíkú lehetsz..."
hehe, a személyeskedést nem szokás felvennem, mert mindig akad olyan, aki annyira felszínes, hogy hozzászólásból ítél (hopp, most én is, ehh). de örülök, hogy így látod, meghagylak a tudatban😊
Tudod te hogy a sz@rás mennyi idõt vesz el az életedbõl?
Egy film, ha nem tetszik, nem nézem tovább. Egy sorozat viszont annyira elnyújtott rétestészta, hogy olyan rövid idõ alatt talán el sem lehet eldönteni, hogy jó-e.
Az emberek valóban sokféleképpen tudják szórakoztatni magukat. Könyv, zene, film, sport, stb. De ahogy téged elnézlek, számodra csak 2 dolog létezik: sorozat, és azok népszerûsítése az sg-n. Elég egysíkú lehetsz...