11
-
Szefmester #11 nekem igen, pláne képjavító effektekkel..PC-n is sokkal szebb a ps1es progi 128*960ban élsimítással :D -
Vers #10 kinek kell ps2 kompatibilitás, nekem ugyan nem
-
#9 Amúgy határozott fejlődést érzek a PS3 hírek lekommunikálásában a média részéről. Pár hete még kb. ez lett volna a címe a cikknek: A PS3 teljesen elveszti a kompatibilitását ;) -
#8 Mondjuk eredetileg gyak. egy teljes PS2 be volt építve az alaplapra, aztán az EE-t eltávolították és leemulálták, de a GS maradt. Ha ezt is eltávolítják, akkor az egész alaplap méretét is tudják csökkenteni kb az 1/3-ával. Ez jelentősen olcsóbbá teheti a gyártást, csökkenti a fogyasztást és a hőkibocsájtást.
És azért szerintem még mindíg fenn áll a lehetősége, hogy végül csak összehoznak valami full szoftveres PS2 emulációt. -
Ronny #7 *régi játék fele -
Ronny #6 az x360-on legalább a top 25 régi játék elfut, ha ezt meglépig már elég röhelyes lesz a helyzet. -
dez #5 Szal a CXD2972GB egy (új) GS, és még azt is kihagyják? -
bomlat #4 ha nincs gs,nincsen bc.
Az EE könnyen elmulálható,de a GS már nem -
dez #3 Nem tudom, milyen megjegyzésről beszél a cikkíró, most már legalábbis nincs ott a play.com-on semmilyen megjegyzés a PS2 kompatibilitás hiányáról. Amúgy is hülyeség. -
Yfel #2 Hmmmmm... asszem megvan a kovetkezo konzolom. Ket USB port boven eleg (egy eger, egy billentyuzet, ha majd kell es ha tamogatja a USB Hub-okat, annal jobb), a 40GB-os merevlemezt lazan ki lehet cserelni 250-esre ha kell a regi jatekokat meg majd jatszom a PS2-n...
Meger C$450-et... (relative... igy ugyanannyiba fog kerulni mint az X360 elite. Ugy tunik, hogy vegre elkezdodik a verseny.
Y -
#1 Európában biztos 399 euró lesz....