magyar MTV
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az Alul semmi-ben reménykedek. (Undressed) Az a külföldi MTV saját gyártású sorozata. Régen a Viasat szenvedett vele. Összevissza adták, és a 12-estõl a 18-asig mindhárom karikát megkapta. (Viasat <_<😉
ah remélem lehet majd látni a Little Talent Show-t... az volt a kedvencem... mongyuk azt meg nem nagyon lehet leszinkronizálni... hehe azon a mûsoron mennyit röhögtem régen XD
A folytonos 12-es karika engem is zavar. De leginkább azért, mert vagy hirtelen eltûnik és visszaugrik, vagy máshogy néz ki, mint elõtte 2 másodperccel. Pl. tegnap egy ideig másmilyen kinézetû karika volt, mint jelenleg. A Vivánál is állandóan változik, és ez még annál is sokkal idegesítõbb, mintha változtatlanul lenne ott.
Csak a South Park-nál pozitívum a 18-as karika, ugyanis Magyarországon még mindig sokan hiszik azt, hogy ami rajzból van, az csak mese lehet.
Csak a South Park-nál pozitívum a 18-as karika, ugyanis Magyarországon még mindig sokan hiszik azt, hogy ami rajzból van, az csak mese lehet.
szerintem a zenei stílusra késõbb is figyelni fognak. Nem fog deformálódni mivel ugye a VIVA és az MTV is a Viacom tulajdonában van, ezért nem konkurensek akarnak lenni, hanem szépen le akarják fedni az összes zenei stílusú vásárlóréteget.
De errõl nyilatkoztak is: a viva-t inkább a tizenéveseknek, azon belül is fõleg a lányoknak szánják, az MTV-t pedig a 20-30 éves korosztálynak.
De errõl nyilatkoztak is: a viva-t inkább a tizenéveseknek, azon belül is fõleg a lányoknak szánják, az MTV-t pedig a 20-30 éves korosztálynak.
Tegnap én is meglepõdtem, hogy magyarul ment minden mûsor 😄
Nagyon örülök neki, hogy végre Magyar MTV is lett...
Pimp my Ride és South Park rulz 😄
Nagyon örülök neki, hogy végre Magyar MTV is lett...
Pimp my Ride és South Park rulz 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
hmm....viszont a Hollywodoo-t már 3x látom....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az a 12-es karika nagyon zavar......de kiv vagyok a saját készítésû mûsorokra....most mgé figyelnek rá, hogy mi menjen, de remélem késõbb nem fásulnak bele és mehet minden......de eddig én se találkoztam populárisabb zenékkel....jó pont, hogy volt Suhancos 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
soha nem néztem a vivát, meg az elõdjeit, de ahogy leírod, ezt lehet, hogy fogom.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
én is, de azért itt már jóval igényesebb magyar elõadók mennek, Neo, Hs7, quimby stb. Nyilatkoztak is hogy figyelnek arra: nagyon-nagyon ritka esetben mehessenek azok a magyar számok amik a viván is mennek.
Amúgymeg a külföldi elõadókat tekintve is jobbak mennek, pl. több az alternatív szám is. Az MTV europe már sokszor ugyanaz volt mint a viva csak magyar számok nélkül. A magyar MTV-n több az alternatív. Nekem egyelõre tetszik, esténként pimp my ride - igaz szinkronnal 😞 meg adják a sout parkot is, szóval a mûsor is fasza, már csak a saját gyártásúakra leszek kiváncsi.
Pl. Winkler komoly témákról fog beszélgetni szerda esténként, szóval egész élvezhetõ csatorna lesz, én örülök neki!
Amúgymeg a külföldi elõadókat tekintve is jobbak mennek, pl. több az alternatív szám is. Az MTV europe már sokszor ugyanaz volt mint a viva csak magyar számok nélkül. A magyar MTV-n több az alternatív. Nekem egyelõre tetszik, esténként pimp my ride - igaz szinkronnal 😞 meg adják a sout parkot is, szóval a mûsor is fasza, már csak a saját gyártásúakra leszek kiváncsi.
Pl. Winkler komoly témákról fog beszélgetni szerda esténként, szóval egész élvezhetõ csatorna lesz, én örülök neki!
basszus... azár szerettem eddig az MTV-t mer nem volt benne szinte semmi magyar... a régit nem lehet valahogy fogni?
csak az a fránya 12-es karika ne lenne ott... vagy csak az olyan mûsoroknál.
pozitiív hogy eddig bármikor mikor odakapcsoltam vagy zene ment rajta (hol magyar hol nem), vagy azok a vicces mtv reklámok. csak akor láttam rajta reklámot amikor konkréátan azt vártam, viszont akkor kétszer is volt, mind a kettõször ugysanaz a tmobil reklám.
de én örülök neki, vivából nagyon elegem van, most már sztem ki is veszem a tvbõl-.-
pozitiív hogy eddig bármikor mikor odakapcsoltam vagy zene ment rajta (hol magyar hol nem), vagy azok a vicces mtv reklámok. csak akor láttam rajta reklámot amikor konkréátan azt vártam, viszont akkor kétszer is volt, mind a kettõször ugysanaz a tmobil reklám.
de én örülök neki, vivából nagyon elegem van, most már sztem ki is veszem a tvbõl-.-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jééé már van rajta magyar zene is 😮
Fibernetnél is
Hat, tegnap este meg nem volt rajta sok minden, csak a t mobile reklamot adtak le minden szunetben, meg mutattak, h mi alapjan valogattak a musorvezetoket.. Viszont volt south park, meg lesz pimp my ride is, remelem, nem szinkronizalva..
@ Hellomarci
Jól hangzik,és most ezt pontosan hol is lehet fogni?
UPC esetleg ?
UPC esetleg ?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Szerintem arra van esély,hogy idõvel itt lehessen nézni...
Elindult a magyar Music TV
Október 1-jétõl már magyarul is fogható a Music Television. A csatorna az angol nyelvû MTV Europe helyére kerül a hazai programkínálatba. Várhatóan a hip-hopot, punkot, rockot és progresszív zenét is sugárzó magyar MTV több mint másfél millió magyar háztartásba jut el.
video
Október 1-jétõl már magyarul is fogható a Music Television. A csatorna az angol nyelvû MTV Europe helyére kerül a hazai programkínálatba. Várhatóan a hip-hopot, punkot, rockot és progresszív zenét is sugárzó magyar MTV több mint másfél millió magyar háztartásba jut el.
video
← ElőzőOldal 2 / 2