magyar MTV

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://spanok.info/onlinetv.php?url=75 m1 online
Hali. Mikor az MTV Brand new-t raklánozzák akkor van az a klip mikor énekli hogy "Hív míg a virtus meg nem áll·Vagy vmi iylesmit énekel,és azelõtt van egy klipp ahol egy fiatal srác énekel,na annak vki nemtudja a címét?
Bocsi rossz helyre ment.
Sziasztok igazából nem tudtam, hogy hova írjak de mivel a magyar televízió mûsorán ment ezért ezt a topicot választottam.
Egy mesét keresek. A mese egy egércsaládról szól illetve egy öregemberrõl akik körbeutazták a világot és minden részben egy elveszett lapot kerestek meg családi krónikájukhoz nagy kalandok árán.
Ha valaki tud segíteni abban, hogy mi a mese címe annak elõre is Köszönöm!
Várható volt.

A csatorna a komolyabb/alternatívabb gondolkodású 20-30 év közötti fiatalokra épített, de sajnos rá kellett jönniük, hogy ez a korosztály nemigen néz tv-t. Ráadásul az amcsi MTV, akiktõl a sorozatok is származnak eleve olyan mint itt a viva, és a tinikre épít, ezért az átvett mûsorok is olyanok.

Akik az igényesebb zenét szeretik azok már rég a neten lógnak, blogolnak stb. A 90-es évek elején még nem volt erre leehtõség, de ma már csak a tinipicsák néznek tv-t.

Ettõl függetlenül még van pár jó mûsor, meg néhány jobb zenét is elcsípek néha.

sambauer
hát két év alatt iszonyatosan sokat romlott a csatorna színvonala...

Turn Me On Dead Man

Ez a Gyuszi mûsorvezetõ nem szellemi fogyatékos?De most komoly a kérdés!!Nem bántásból!!Csak érdekelne.

lehet, hogy jobb lenne.

Klemice
érdekes a magyar szinkron
németországban a német mtv-n fogják magukat és az angolra rábasznak egy német feliratot
itthon miért nem lehet ezt?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Atkamon
igen tudod a pimp my ride-ban szoktak egykét felesleges cuccot tenni a kocsikra😄

most néztem elõször magyarul pimp my ride-ot. sztem nagyon fosh a szinkron. nevetségesen gyerekes-lányos hangokat adtak a mélyhangú x-nek meg a többi feka mûvésznek.
egyébként a kocsi amit csináltak sztem felesleges a platójába az a sok hangfal-tv

biztos lesz, de még egyelõre a mûsorvezetõket sem válogatták ki

valaki nem tudja, hogy a Viva HIp-nek megfelelõ mûsor van az MTV-n? (magyarul magyar rap underground zenével kapcsolatos mûsor)

na, nézegettem ma az MTV-t és egyre színvonalasabb a zene. Az elsõ nap kb 20 klip ment loop-ban, mostanra viszont már beszereztek rengeteg videót, és élvezetes. A csatorna egyébként ûllítólag végleges státuszát december vége körül éri el, én örülök neki, szerintem remek csatorna lett!

egy vmi viszont zavar marhára. Mégpedig a hang és képminõség. Pl. a VH1 után átkapcsolva botrányosan szar az egész. Láttam sok városban még cska nem is sztereó, ahol meg az ott is marha szar a quality. Remélem ezt nemsokára javítják mert olyan érzésem van mintha az m1-en néznék vmi zenemûsort.

durva gép lett 😄D

desigo
Targoncával hozták a mélynyomót <#wow1>

8500 Wattos...

Buick Regal
whááá végre megy a magyar csatorna 😊))

de fura hogy magyarul dumálnak a pimp máj rájd ba 😮

desigo
Nagyon komoly ahogy a kocsikat fényezik ...
szombattól állítólag elõször Magyarországon látható a South Park 10-es évada!

Atkamon
jaj azta részt hányszor leadták már...

istenostora03
Pimp my ride 4ever<#banplz><#idiota>xD

desigo
igen
magyar szinkronos ?

KapuBen
a pimp my rideban ari volt a csaj kocsijában a patkány😄DD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

banok
õk megvárték amíg lejár a Europe-os kártya. De ezek szerint még továbbra is szarakodnak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

294,10MHZ-s frekvencián megy a Magyar MTV ?
(nállam csak ez van, de ez is angol :S )

AntennaDigital-os TV-m van, de itt angol megy :S

Victor1103
Én nem értem hogy minek kell magyarosítani minden csatornát?Pláne az MTV-t amin úgyis csak zene megy.Most éppen a South Park megy rajta amit már vagy tucat ennyi adó sugároz.Lassan már a CCN fog következni vagy az a kínai csatorna cTV vagy mi..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

nem tudom mi a bajod. Zeneileg szinte semmiben sem különbözött a vivától az MTV, ugyanúgy a toplistás rattyer popszámok mentek rajta egész nap, mindössze annyi volt a különbség hogy magyart nem nyomtak.

a magyar MTV-n viszont tényleg más számok mennek, és már néha túl alternatív, de ez még csiszolódni fog ne aggódj. Buzi mûsorvezetõk meg nem lesznek, lesz viszont Winkler a totalcarból aki komoly témákról beszélget pl. a Rába szennyezése, könnyûdrogok stb.

Trance Angel
Nem azt mondom, hogy felirattal menjen! Csak azzal van bajom, hogy mivel nálunk nem hagyták meg a rendes MTV-t, így egy zenetévét sem tudok nézni, mert viva nc, vh1-en régi zenék mennek. Tehát ha meghagyták volna az MTV Europe-ot akkor nem sûrûn érdekelne, hogy van magyar MTV, mert egyszerûen nem kapcsolnék oda.

desigo
Egy nap aztán nagyon kell ítélni.
Melyik tv adó megy folyamatos felirattal?
Trance Angel
Csak arra utaltam, hogy ami jót meghagytak benne, azt is el kellett valahogy cseszni. Dehát magyarok csinálták..

LasDen
magyarosították.....szóval mit vársz, hogy továbbra is angolul megy? feliratozni meg nálunk nem menõ.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ScarY MAN
kicsit kesobb.aszem

...

A címszereplõ kicsi showja, direkt budget-költségvetés hatású. Nyáron lemegy utcára szánkóval téliruhában, hogy húzzák a földön az emberek, amúgy meg reppel 😊. Lightosabb mint egy jackass vagy hasonló sokkal, de nekem bejön.

REPP

fõcím <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Trance Angel
Nálunk is az MTV Europe helyére került a magyar MTY. Tehát mostmár semmilyen zenecsatornát nem tudok nézni. Nem tudom miért kellett elrontani a "magyarosítással".
Nekem eleve az alter sem jön be, de késõbb biztos itt is a popgagyi fog menni egyfolytában, meg a hülye magyar mûsorok az idióta Viva Kristóf kaliberû mûsorvezetõkkel.
Legalább egy-két MTV-s mûsort meghagytak, dehát az is szinkronnal... Iszonyat. <#szomoru1>

Az még hagyján, de amikor szünet van, kezdenek reklámmal , majd elõzetes jön és megint reklám. És mindig ugyanaz a reklám wááá...

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

desigo
Az mondjuk kemény,hogy napi 2 óra T-mobile reklám van <#levele>
csõ!South Park mikor van mert tegnap 11-kor nemvolt
banok
ja. A Pimp My Ridnajk elég ótvar a szinkronja...

banok
mindenhol lecserélték , kivéve a UPC Directnél mert ott a Europe is megmaradt a cseh és szlovák userek miatt. AntennaDigitalon mától van a magyar verzió.

banok
felejsd el. 1% esély van rá.

desigo
Ez a Felhajtás loálos mûsorvezetõ válogatás😊
desigo
Az mirõl szól?
Andy Milonakis show is nagy laza 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

desigo
belerakták a szintit az állatok😊
ja.De az ulés poénos volt😄😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

desigo
Nagyon durván megcsinálták a Toyota Corollát.

Mondjuk kívülre a lökhárítóba az LCD fasság 😊
Barney Tech
lessz pimp my ride is ? és south park ? <#wow2><#wow2>

bigapó
a 12-es karika asszem már törvényileg kötelezõ, minden pillanatban kint kell lennie. védjük az ifjúságot...

The Matrix has you...

Oldal 1 / 2Következő →