23
  • winnie
    szült. és at mondta, hogy kitették a szúrét. ennyi.
  • talos06
    Hmm... Sarah Wayne Callies-sal a helyzet érdeke. Máshol én azt olvastam, hogy egyszerűen kiírták a sorozatból és kirugták. Itt meg éppen szül... na most nem tudjam mit higgyek, de azért jöjjön vissza mert állati jol néz ki. meg még a Michaelnek el kell vinnie vacsorázni.
  • Dark Angel 666
    [spoiler] Csak kipróbáltam hogy működik-e [spoiler]
  • piskota666
    Úgy látszik, hogy a Prison Break akkor jó, mikor tényleg a börtönből való kiszabadulásról szól. Az első három rész közben végig olyan érzésem volt, mind az első sorozat alatt. Jó lesz ez. A doktornőt sajnálom, jó bige volt!
  • Martenka
    Én még a 2. évadot nézem,de sztem nagyon jó a sorozat!A Dr.House-t pedig DVD-n fogom nézi így lépést lehet tartani!:)akinek meg nem tetszik....,hát Istenem van másik csatorna és másik cikk is!!!!!:P
  • winnie
    jó, természetesen akad 150-ből egy sorozat, ami eljut addig a pontig, a sokadik évadig, hogy a szereplők unják és a csatorna sem bírja a költségeket. ld. friends, mondjuk vagy a sopranos, amelyben egy részben csak a színészfizuk tettek ki 4-5 millió dollárt. (az más kérdés, hogy a nézettség is csökkent, de így is az egekben volt.)

meg valóban, lehet készítői kifulladás is, de ez nyilván csak a 7. évad felé jelentkezik, olyat még ember nem látott, hogy egy sikeres sorozat a 2-3. évadban meghaljon.
  • Kemuri
    "ez minden sorozatra igaz. amíg az emberekakarják, hogy legyen folytatás lesz"

Ha ez esetben az emberek a nézőket jelentik, ez nem minden esetben igaz sajnos/hál istennek. Bár tudom, hogy más kategória de pl. az idén abbahagyott Sopranos óriási nézettségi mutatói ellenére is abbamaradt. Jóllehet itt a készítők azért döntöttek így mert saját elmondásuk szerint ellőttek már minden muníciót és véleményük szerint nem tudták volna fenttartani a makulátlan minőséget.
    Ez valahol pozitív dolog, hiszen ellenpéldaként ott áll a legendás X akták amiből kierőltettek még 2-3 nagyon színvonaltalan évadot csak hogy maximálisan kisajtolják ami benne van. Persze tudom, az egyik kábel a másik országos tv ez biztos közrejátszik.
  • winnie
    "Nemrég megtudtam (előző hírnél, meg már azóta több helyről is), hogy addig folytatják amíg van elég nézője."

ööö, izé. legyetlen informátoraid vannak, de ez minden sorozatra igaz. amíg az emberekakarják, hogy legyen folytatás lesz. ha nem akarják, nem lesz.

"Most ha a 4. évad közepén visszaesik a nézettsége és nem felyezik be a történetet, akkor mi a tökömnek néztem eddig...?"

ööö, hát elég szomorú kérdés. miért nézted? ha csak a vége érdekel, akkor olvasd el, hogy mi lesz. vagy nézd meg az utolsó részt. van, aki azért nézi, mert heti 42 perc szórakozást jelent neki. 4 évad közepe, az 80*42 perc prison break. az 40 játékfilmnyi mozgóképélmény. (amúgy éppen ezért a sorozatok 95%-a nem kap befejezést)

ha most lelőnék a sorozatot, már akkor totál megérte.
  • neoG
    köszi
  • Hesztia
    De azért a róluk szóló cikkeket elolvasod. Cöcö...
  • who am I 7
    Kisemberek "brazilsorozatai" :) én az összes ilyen csira filmet utálom (jöhetnek a "magasröptű" kövek )
  • Balumann
    Nemrég megtudtam (előző hírnél, meg már azóta több helyről is), hogy addig folytatják amíg van elég nézője. Nekem nagyon tetszett a film, de azért jobban örültem volna, hogyha meglenne már tervezve teljesen, hogy mennyi rész lesz még, és hogy véget is fog érni. Most ha a 4. évad közepén visszaesik a nézettsége és nem felyezik be a történetet, akkor mi a tökömnek néztem eddig...? Kiváncsi vagyok, hogy eltudják-e húzni addig, hogy még akkor is érdekes legyen... félek tőle egy kicsit.
  • DjDano
    Hát az biztos, hogy az első két rész alapján bűven felülmúlja a 2. évadot...
  • Kmarha
    szögletes zárójelbe hogy spoiler
    aztán a szöveg amit irni akarsz
    szögletes zárójelbe hogy /spoiler

És kész is.

• Kmarha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért, láttad a hullát?

• nothes
    Még 2-3 évad? Hol él ez? Már az is elég nevetséges, hogy megint börtönbe került. Hányszor akar még megszökni?
  • neoG
    hogyan kell spoilerezni?bocs a kérdésért
  • GVG
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellerman persze hogy nem tér vissza hisz megölték