Budapest Game Show
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Én ott voltam a haverral és nagyon jóvolt! Persze nem játszottunk semmivel akkora tömeg vólt csak a Bionic Commando 5 percig aztán a haver talált helyet a zsinpad elõtt a második sor balról a második és a harmadik székékn ültünk kb az egész show alatt! nagyon vicces volt a lips és a guitar hero! aki ott volt fél hétig az láthatott hogy kimentem a Mass Effect ért én Voltam Bariczki Márk és nagyon jó a Mass Effect! Na tehát röviden Nem Játszottam csak hallgattam a nagyokosok prezentácioikat! Hát Nekem Nagyon teszett jó élmény volt!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
De ha a játékokhoz nem is férünk hozzá, legalább az elõadásokat láthatjuk. 😛
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
játékfejlesztésrõl is volt szó?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Matrix has you...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
vazz nem is tudtam h lesz:S ha tudom, tuti kimentem volna<#szomoru1>#szomoru1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én nem rég jöttem meg errõl a rendezvényrõl. Szerintem jó volt :-)
Rohadt jók voltak a moziteremben a bemutatók. Vagyis csak egyett láttam😄 a witchert. Ki vett részt vmelyik versenyen? én a pgr4-en és a dirtön is részt vettem, csak ezek miatt lemaradtam a cod4 bemutatóról, amit már bánok :/ na mindeggy cod4-et is ki lehetett probálni hát csalódtam benne 😞 De ott pár szót váltottam egy illetõvel a játékról. Lehet sgés😄 simpsonsos poló volt rajtam😄 na mindeggy szerintem nagyon jó volt!