3291
-
#371 ez benne volt animeba O_o -
#370 kedvet kaptam folytatom a bleachet...ugyis most jönnek nekem az arrancarok:) 110-nél járok van mit behoznom... -
#369 gyóó..ilyen jó az új rész?:D lol...már töltöm is akkorXD -
#368 Grimmjow már azóta kedvenc hogy megjelent :K Ulquiorra most lett az xD már előző részben is gondolkodtam rajta hogy az lesz, meg ahogy egyre többet szerepelt XD -
#367 Ulquiorra egy f*sz, egyik arrancar sem lehet olyan király, mint Grimmjow:D -
#366 én írtam róla valamit O.o lol, lehet rossz helyre? XD mind1... a lényeg hogy nagyon bejött és többet akarok XD és Ulqiura kedvencek közé került :K -
#365 na mi van? Új rész frenetikus volt. Végre vissszatért az igazi Bleach hangulat. A grafika a toppon és a harcjelenetek. Először LoL azt OMG azt Zomg aztán fák még egy hét :D -
#364 -
#363 -
#362 na jó kilógott a kép fele de benne volt :D -
_Vegeta_ #361 bele, de kemenyen -
#360 mangából betennétek azt a képet mikor Lupit lezúzza Grimmjow? ^^ -
#359 azt ismegoldottáka maguk módján amikor Grimmjaw átlukasztja lupi-t és ellövi a fél testét egy ceroval. amúgy lolynak aszem csak eltöri valamiét. -
#358 Azért arra kíváncsi leszek hogy a következő (vagy azutáni részbe) mennyire fogják részletezni azt a rész, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, mert mangába az eléggé brutálisra sikeredettGrimmjow széttépi lolit és menolit -
#357 Sejtettem, hogy valami ilyen van a háttérben. Gondolom nem akartak még egy komplett filler évad-szerűséget csinálni, most meg már kényszerből húzzák-halasztják, mert nem tehetnek mást. -
#356 az a probléma hogy ez a rész a mangában asszem a 270 ik volt. azt a manga csak 310/11 nél jár és állítólag Kubo most egy kicsit szünetetltetni akarja 1-2 hónapot (bár az utóbbi remélem csak kamu) -
#355 jaja :S 6 perc ismétlés kifejezetten pofátlanság... -
#354 Lesz itt qrva világ, ne aggódj. :-)
Én már pár het azt várom, hogy mikor jönnek a shinigamik, de az új epizód címeket elnézve ez a pillanat még várat magára. Nagyon húzzák-halasztják, nekem úgy tűnik, aztán persze az is lehet, hogy a manga is ilyen lassan indult be.
Az viszont gáz, hogy már nem csak az összefoglalóban van ismétlés. -
#353 Hát ilyen szar nap (hét... 2hét :S előre tekintve -.-) után (közben XD) kurvajólesett és naonnaon bejött és wááááá xD duplaepizódot akarok :K persze ne haljon meg se Ichigo se Ulquiorra :C ha Rukia meghalna az jólenne ^^ mármint persze, hiányozna meg minden, de Byakuya kiváncsi vagyok tudna-e higgadt maradni, meg elkeseredés meg minden és muhahaha ^^
na nemtok normálisan írni xD felpörögtem ezen :D naon jó volt ^^ -
#352 szóval tetszett :D -
#351 Ez az új rész ez...
graf az csúcs.
elején mondom PFF mennyi flashback
aztán BAH Renji...
aztán LOOL
aztán ZOMG Ulqiorra
utána WÁÁÁÁ :D várom a köv részt :D
egyre több Arrancar lány tűnik fel x))) -
#350 nah 161 grafika a helyén. Shiffer hozta a megszokott terror adagot.:D -
#349 Alternatív bleach op nagyon tetszik xD -
#348 jaja nagyon bejött X) -
#347 160 egész jó volt ez a rész is. :) -
#346 most h ezt megnéztem megin meg kell néznem az egészet xD -
#345 Mikor jön már ki a rohadt OST olyan jó számai vannak :@ -
#344 Egy újjab ok arra miért nézd megint végig :D -
Fbn Lx #343 jah hát én ilyen apróságkat nem figyelek meg :p :D -
#342 nem tudod miről beszélünk :P
nézd meg Hollow Ichigot mikor először tűnik fel (Kenpachis harcnál) meg nézd meg amikor már a Vaizardok vannak. nagyon más... elsőnél nagyon torz a feje, feketék a fogai, meg szerintem a hangja az kevésbé van torzítva vagy nemtom :D a későbbi meg már perfekt :K -
Fbn Lx #341 milyen kétfajta megrajzolás? Van egy, akivel a saját tudatában harcol, meg van egy, amikor félig van rajta a maszk, azaz fizikailag is átveszi az alakját... dehát ez természetes hogy különbözően néz ki a kettő
vagy nem tudom miről beszéltek -.- -
#340 Jaja ^^
Hollow Ichigo és Grimmjow Jagerjaques a kedvenceim XD -
#339 Pont kerestem ezt :D hogy különbséget néztem. Amúgy Hollow Ichigo Rulz akárhogy is nézzen ki. :D -
#338 ittmég gagyi :S legalábbis itt nagyon nem jött be XD mikor Ichigon félig van a max, meg mikor később feltűnik az már jóó :K
episode 123 :D ez a jóó ^^ -
#337 Ep 39 majdnem eltaláltam :D -
#336 olyan soká? akkor még régi style és fekete a foga asszem ugye? mert tom hogy 2fajta megrajzolása is van (ha nem több) és hogy a régi nem tetszett XD -
#335 37-38 valahogy így mikor Zaraki eltöri Zangetsut és leszúrja Ichigot... -
faláb #334 Hanyadik részben szerepel először? -
#333 Jaja, az érdekes lesz . -
#332 Milyen lesz majd a LIDÉRC Icsigóé :D