43
  • Su0my
    ez igaz, de most a nácikról volt szó.. mellesleg azért ugrik mindenki a zsidókra, mert hitler eszméi sokkal kártékonyabbak és sokkal jobban beitták magukat a köztudatba, mint a komcsiké... az észérvekből meg nem kifogytam, csak könnyű felqrni az agyamat, főleg az emberi butaságra tudok ugrani
  • winnie
    a vészhelyzeten? gondolkodni?
  • Bexter
    Nemtudom ki az a mazoista aki azokat töltögeti lefele.
    Lehet ilyesztegetni akar vele 40 év mulva
  • winnie
    leöltik - pl. a győzikét:)
  • Bexter
    Ha a tv bámuloknak ez kell had kapják meg :D Mi neteseket érdekel azt letöltik nem a dobozbol nézik meg
  • djukel
    Szerencsétlen.
  • dieselG
    kitartás! ;)
  • janus391
    aduászokat is a sarokba kényszerít, mint a Vészhelyzet vagy a CSI: Miami helyszínelők.)

Ne viccelj azokon ( esetleg) gondolkodni kéne
  • Requiem88
    nahát... mindenki ugrik a zsidókra. "tudod te mennyi embert öltek emg ott ártatlanul, stb..."
    érdekes módon azonban a "dicsőséges vörös hadsereg" által tankokkal eltaposott magyarokra, meggyalázott asszonyokra basznak emlékezni. Sőt, még emlékművet is kapnak. Arról szintén mindneki megfeledkezik, hogy a ruszkik sokkal nagyobb állatok voltak mint Hitlerék.
    Az olaszliszkán cigányok által meglincselt, és a gyerekei szeme láttára kivégzett tanárt meg már elfelejtettük? Aha... érdekes. Természetesen ismét az én kurva anyámat...
    "és ilyenkor szívesen én is el tudnám kezdeni irtani az olyanokat, mint te. de előtte szemed láttára családod" a felém irányult gyűlölködésed, személyeskedésed del pedig mindössze annyit érsz el, hogy tudatod velünk: kifogytál az észérvekből. Ennyi.
  • Su0my
    arról meg, hogy kamukauszt, csak annyit, hogy 1 embert is szörnyű dolog megölni, és most az, hogy 6, vagy 1.5 millió ártatlan ember halt meg, hát te majom gondolkodjál már.. na ilyenkor jön ki belőlem a náci, és ilyenkor szívesen én is el tudnám kezdeni irtani az olyanokat, mint te. de előtte szemed láttára családod, stb. igaz, utálom én is a hatágú csillagosok egy részét, főleg, akik holokauszt megemlékezéskor az ember kategóriába csak saját magukat sorolják, de akkor is, 1.5millió ember halt meg értelmetlenül!!! nem tökmind1, hogy volt-e medence, vagy sem? ááh, és ilyenek járkálnak szabadlábon.. és le lehet írni, mert le lehet.. pff MO-nak nincs jövője.
  • Su0my
    juj megnéztem a kurucos linket, körülnéztem az oldalon, hát ezek után ne primitívezzen nekem egyik idiota sem.. katasztrófa!

meg ezek után nem tudom, miért beszél mindenki agymosásról, aki nem olvassa ezt az oldalt? hú, eddig nem tudtam, melyik rossz közül választanék egy esetleges választás esetén, de inkább a büdös balosok.. főleg, amit Adolf mostanában megtesz pff

• Su0my
    hmm az az igazság, hogy van, amikor az ember nem akar gondolkozni, csak szórakozni. ilyen alkalmakkor jó megnézni pl egy rockyt, egy rambot, egy győzike showt! ráadásul a mai magyarország szép nagy görbe tükre győzikéék szellemi színvonala (pl lentebbi hozzászólások is).

igen, ez is egy igen súlyos tünete az itthoni problémáknak. ott kezdődik, hogy kevés az olyan politikus, akinek sokkal magasabb az értelmi színvonala, mint Gáspár Győzőé, se Adolf Viktor, se Gorbacsov Ferenc.. a többiekről (paprikajancsi miép papi, szadeszes homi bagázs, jajdezöldekvagyunkésjókésfelejtsétekelhogymibasztukelarendszerváltást mödöfö..) meg inkább egy szót sem szólnék. és az a szép, hogy vannak emberek, akik hisznek a két főbaromnak (OV, GYF).. és a leggyönyörűbb meg az, hogy sík idegesen telifröcsögik az egész világot az agymosott fejükkel és hirdetik az 'igazukat'.

Ózd: elképzelhető, én nem voltam ott, de közelünkben is van 1 falu, ahol egész sok cigó él. megmondom neked, vannak összezördülések, zűrös népség, az tény, viszont arra is emléxem (óó, nekem is van rossz tapasztalatom, kirablás, verekedés etc), hogy hány a lelke mélyéig becsületes cigó van, meg azok is, akikkel esetleg galibába keveredsz, egyszer összespanolsz velük, qrva nagy arcok. meg pl a zsidóktól is és cigóktól is vehetnénk példát az összetartásról/jókedvről!.. nemtom miért veri mindenki a mellét, hogy magyar, fajmagyar, én spec szégyellem, kevés nálunk sötétebb nép van!
  • Hirvaer
    Nem kötekedik, pusztán oly szegényes a vitakészsége, hogy más embernek az csak kötekedés.
  • Hirvaer
    Beszarás, hogy még mindíg igény van erre a szemétre.
    Kezdem teljesen elveszteni a magyar népbe vetett hitem, mert azok után ami ebben az országban folyik még mindíg nem nyílt fel a szemük és még mindíg az a legfontosabb, hogy jókat tudjanak nevetni ezen a mocsodék senkiházin.

Én azt mondom hadd legyen győzeke show. Aki ezen akar művelődni, s azt állítja színvonalasabb, mint példának okáért az említett CSI, azt az úristen sem győzi meg az ellenkezőjéről s talán nem is kell. Minden vélemény szubjektív de van mihez nem férhet kétség.
    Nem problémázok győzekén, ha megint elkezdi az rtl sugározni ezt a szutykot, hát elkapcsolom.
  • koimbra1978
    Ez szánalmas. A műsor szánalmas és az emberek is azok akik nézik és fikázzák. Egyrészt szinte nézi mindenki ( én nem, láttam belőle egy két percet, fejemet fogva távoztam a tévé elől) mert divat nézni. Erről beszélnek az autobuszon, a megállóban, szidják...de nézik. Tehát a nézettsége hatalmas. Szégyellje magát mindenki és álljanak a sarokba, blááá
  • Requiem88
    A 88 nem a születési évemet jelenti... messze nem 19 éves vagyok. ;)
    ahogy látom te viszont az etnikumhoz tartozol. a kötekedés az nagyon megy.
  • PunkZoli
    a rasszistáknak meg még egy érv miért álljanak ki az identitásuk mellet:D
    és csodálkoznak...
  • aRoma

Hogy Te milyen széleslátókörű "hule kocog" vagy! Már 19 évesen szentírásnak veszed a kucu.info-t - nagyszerű!
  • aRoma
    Te pedig tanulj meg helyesen írni!
  • kadar1
    Nevetséges.Elöször talán tanítsák meg magyarúl beszélni.Eddig talán összesen láttam belöle 5-percet(se).Siralmas,ha ez kell a magyar népnek,hát megérdemlik a sorsukat.Erröl például senki nem kérdezett meg minket a lépcsőházban........
  • angol
    há mögmondtám má béjéásszony nö rákd mán idáfele ja bánánt csodélátos berdá bűrkánápémrá ... (jó hír hogy nálunk egy buta egyszerű bunkó is kereshet egy valag pénzt, jó ez az ország ne tessék fütyülni)
  • kicsibicska
    Nézzétek.
    Titeket minősít...
  • echo
    nem tom miért utálják ennyire, amennyit láttam egy jóidulatú pancsernek tűnik, akin lehet nevetni.
  • Tom aHawk
    Hát azért tényleg nem itt kell keresni egy nép hülyülésének okát, mivel ez már egy tünet a sok közül…
    …egyébként nekem se tetszik, mert egy tahó állat megrakva pénzzel. Még anno megnéztem az első részt, majd utána talán két részt… de az a stílus amit képvisel azok a színjátékok az egész fújj… és ha nagyon bele akarnánk mélyedni a dologba engem igazából nem az zavar, hogy ő mekkora egy… hanem az hogy képes egy tulajdonképpen üres cigány ócsárolás showt sikerre vinni a „közönsége”. Mert sajnos az van neki… csak azt nem értem, hogy legtöbben rühellik mégis nézik… áááááááá…
  • 1Obi1
    Rasszista vagyok, nemtagadom
    Győzike monnyon már le..Nem vagyok kíváncsi a proli életmódjára.
  • InfectedMann
    Végre egy ember akivel azonosak a nézeteink
  • Cat 02 #16
    én nem nézem ^^
    sztem hülyeség
  • Requiem88
    3-as hsz: egyetlen részt láttam belőle, plusz a reklámokat, elég is volt, nem nézem. mondjuk tv-t se nagyon.
    14-es hsz: Egy gyönyörű kommunista fajvédő véleményét olvashattuk, köszönjük!
    DjDano: menj ki egy pár napra ózdra pl. aztán tapasztalataidat summázva gondolkodj el hogy miért van mindenkinek elege a cigányokból.
    A kamukausztról meg csak ennyit tudok mondani. Kicsit olvasgathatnád néha azt a "neonáci, holokauszttagadó, fajgyűlölő, kirekesztő, zsidó és cigányellenes, jogokat sárba tipró, primitív, álnéven irogató degeneráltakat egybegyűjtő oldal"-t.
    Csak hogy informálódj Magyarország egyik HATALMAS problémájáról: az általad biztosan tagadott cigánybűnözésről, meg a "szuperzsidók" törvényiről. Érdekes módon az egyik fő törvényük népirtásra uszít. Ja és én vagyok a rasszista.
  • DjDano
    Ebben az országban mindenkit jobban érdekelnek a műbalhék (lásd Győzike Show) mint a valódi problémák.
    Inkább a szélsőjobbos uszító médiák miatt emelnétek fel a szavatokat ennyire... De van egy olyan érzésem, hogy akik itt a leghangosabban üvöltenek, azoknak kedvenc lapjuk a Kuruc.info neonáci, holokauszttagadó, fajgyűlölő, kirekesztő, zsidó és cigányellenes, jogokat sárba tipró, primitív, álnéven irogató degeneráltakat egybegyűjtő oldal.

Egyébként senkit se kényszerítenek a Győzike show nézésére, van vagy 100 csatorna, mindenki megtalálhatja az izlésvilágának megfelelő műsort, de ha mégsem az internetről leszedhető minden jelentősebb amerikai premier film/sorozat... béke
  • Andrews2007
    YEEE MÁr alig vártma hogy ez a szuper F.O.S elérjen hozzánk megint. yeee. A ************ ba. Hagynák már abba ezt a ***********.
  • Su0my
    u.i: a parasztokról meg annyit, hogy MO 90%-ának az értelmi színvonala ezen a szinten rekedt meg.
  • Su0my
    hanem nézzünk üvöltőző fajmagyarokat, akik vissza tudják idézni családfájukat a honfoglalás idejére, elkényeztetett gyerekekkel? az sokkal jobb lenne, mi? ők is ehhez az országhoz tartoznak, van 1-2 rossz ember köztük, ez van. na jó, az az 1-2 kicsit optimista volt, de MO-n minden csak a lopásról, csalásról, hazudozásról szól- oldaltól, nemtől, hovatartozástól függetlenül. csak őket könyebb szidni. néha én is szoktam, de tudok okos jókisfiú is lenni!
  • DompR
    Teljesen egyetértünk (a győzike showval összesen kb. tíz perc tapasztalatom volt, de az elég is...)
  • Su0my
    tök egyetértek.. és szerintem pl a CSI színvonalát messzem felülmúlja Győzike.

Arról meg, hogy énekesként emlegetjük, hát... az kicsit túlzás:) általános iskolai zene'műveltséget' én nem nevezném annak. rapper az még lehet (és evvel nem a rappereket akarom lefikázni, holott nagyon kevés olyan rapper van, akit zenészként tudnék emlegetni)

én azt mondom, nem 1 rossz dolog, hogy folytatják, bár szerencsétlen magát égeti/saját életét teszi(tette) tönkre evvel a showval, de lesz legalább 1 műsor, amin tényleg lehet röhögcsélni. én pl a fábryt is már nagyon unom. érzéketlen vagyok, semmi bajom a gusztustalan/közönséges poénokkal, de fábry az egyre lejjebb megy a színvonalban. meg az is, hogy mindenbe bele kell vinni a politikát (uez a heti hetes is, bár az legalább ilyesféle céllal készül, csak az a baj, hogy nem 1 műsorban tudják mindezt le, ahol mind a két 'oldal' megszólalhatna).. na mind1, hajrá győzike! és az, hogy primitív vagyok-e vagy sem? leszarom ki mit gondol rólam. szerintem nem.

winnie kedvéért, csak poénból:
  • Big Bad Ryder
    Nem kell a kultúráról szólnia, de had ne nézzünk már üvöltöző cigányokat, buta elkényesztetett kölykökkel. Hányok ettől a műsortól, ezen nem röhögni kell hanem sirni! De ha ez kell a sok baromnak akkor nézzék, de én nem tudom megérteni, hogy azért ül le valaki a tévéhez hogy ekkora parasztokat nézzen. Szarszánalom az egész
  • DjDano
    Én nem titkolom, hogy néha nézni szoktam... de nem érzem ettől magam primitív embernek, egy könnyed kikapcsolódásnak elmegy, röhögni lehet rajta és ez a lényeg... Egybébként nem tudom miért hiszitek azt, hogy minden műsornak a kultúráról kell szólnia. Ez nem egy Opera :)
  • winnie
    3 a magyar.

de király lenne, ha végre nem a szokásos fórumbejegyzések jönnének, hanem valaki értelmesen elmondaná, hogy miért fúj:)

de valszeg csak visszajáró vendégek lesznek, akik pisztolyos szmájlikkal jópofiznak és huszadjára is írnak olyasmiről, amit utálnak. nem tudom, de engem még senki nem látott, tudom is én, focis topikban vagy xxi. százados topikban anyázni. nem érdekel, nem nézem, nem anyázok:)

na, mindegy, érdekesek a vélemények:)
  • winnie
    "Divatfikázhattok... nézitek "

én is ezen röhögök. jönnek a sírók és ők bannak a legjobban a képben a dologban. én nem sírok, bazz, és nem nézem, bár bevallom pár részt letöltöttem, hogy csekkoljak.

"véleményem az van, de néha jól elröhögök rajta."

az biztos, hogy amikor láttam a címszereplőt futólag az aktivitiben, akkor mosolyogtam erősen, mert humoros jelenség. a valami amerika rendezője (tea), az üvegtigris rendezője (limonádé) próbált magyar röhögős sorozatot csinálni _színészekkel_ . mind humortalan volt, buktak is.

jön egy énekes, exénekes, aki nem is színész és mindenki röhög rajta. ennél több nem kell, neki sikerült.

és, ugye, aki sikeres, arra irigykedni kell. "fúj". amit sokan szetenek, arra "ez a tömegszínvonal", "népbutítás" dumákat kell nyomni. szegény shrek is megkapta, meg a pókember:)
  • winnie
    "Milyen nép döntött?"

az istenadta. nyilván nagyon népszerű. neked nem tetszik, nyilván nem nézed. elvan a műsor magában, nézi, aki szereti.

" Most tényleg ez kell a mai embereknek, az ilyen színvonalú műsor???"

ööö, sorry, visszaszívom. akkor nézed. de legalább jó tudni, hogy te határozod meg a színvonalat.
  • Tinman #3
    Divatfikázhattok... nézitek
    Én is nézem... véleményem az van, de néha jól elröhögök rajta.