13
-
neoG #13 "A Halo egy új műfajt is teremtett, a saját szemszögből irányított akciójátékot"-Vasárnapi Blikk. -
#12 Enegem meg egyetlen FPS sem, sőt összesen két olyan játék van ami jelenleg összesen képest lázba hozni. Mindkettő repszim. -
onimusha #11 nekem megvan tetszik, piszkosul jó az AI, néha túl jó dehát többi halo-ba is ez tetszett, hogy a többi játékhoz képest nagyon jó az AI, meg hangulatos, de nálam kb. egy szinten mozog a Gears of War/Bioshock-al, az meg nem meglepő ,hogy szétreklámozzák meg túlhype-olják, ez egy "console seller" cím ami miatt sokan vesznek x360-t, ugyanúgy mint ps3-nál a MetalGearSolid4/GranTurirsmo 5, csak azokat nem kell ennyire megnyomni marketingel mert anélkül is fogyni fognak rendesen -
neoG #10 ahha.bocsánat. -
#9 Mondtam, de nem ebben a topicban. -
DagadtNinja #8 Te megveszel minden szart, amire azt mondjak, hogy jo? Mert en nem. Szamos ingame videot kiadtak, volt beta MP teszt, SP teszt. Es ezek utan jott igazan a raklamkampany. Aki meg akarta venni, az mar elobb eldontotte, hogy kell. A reklam miatti plusz, mar csak hab a tortara. -
Indigo #7 Egyrészt igaza van :) Másrészt nem értem ezt a nagy hype-ot, ami e körül a szaros játék körül kialakult... Viszont élő példa rá, hogy kifinomult kommunikációval és erős marketinggel emberek millióiból birkát lehet varázsolni :) -
Praetor #6 Engem meg totál nem hoz lázba ez a háló 3. A Crysis még talán, de ez nemsűrűn.
Tom, mindjárt valami fanatikus nekiáll kibelezni engem, és közli, hogy ki a rákot érdekel az én nyomorult életem. Végül is igaza van. :)
-
piskota666 #5 Én meg személy szerint maradok a jó öreg Heroes 3-nál
-
neoG #4 ezt speciel nem mondtad -
#3 Mondom... sokan nem tudták ^^ -
#2 mert aztán nem lehetett tudni ugy kb 2 éve hogy ez lesz, de főleg a 2-3 hónapos MS hír után, amelyben megmondták hogy több mint másfélmillió preorder van -
#1 Valaki pár napja, nagy elánnal nyomta, hogy a Crysis az majdaztán úgy odacsap, hogy fúúú... akkor már megmondtam, hogy k. jól fog fogyni a Halo 3, mivel a teszterek csak jókat regéltek róla.
Má' megen' igazam van