A PES és FIFA karakterek összehasonlítása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt is észre lehet venni, hogy a mezszámok eléggé eltérnek, vagy ezekben a játékokban nem a valós számok szerepelnek?
fps nézet 😄DDD (first person shooter, belsõ nézetü lövöldözõs nézet, kombinálták egy háborús játékkal is? 😄)
Én szeretem a Fifa és a PES sorozatot is. Ha az egyikre kicsit ráunok, elõkerítem a másikat😊 Hja, nem akarok zavarni, nyugodtan tárgyaljátok meg hogy akkor most mi a jó.
Ez a cikk azt hiszem pontot rakhat az ostoba fifa vs. pes háborúk végére, szerintem a képek is magukért beszélnek...
Ismét egy elfogulatlan cikk Németh Szabolcstól. Gratula. Amúgy így a képek alapján nekem nem tûnik szebbnek a PES. (Igaz csúnyábbnak sem.) Mondjuk van egy olyan sanda gyanúm hogy a fifás képek a pc-s változatból vannak és nem is max grafikán. Összességében így ránézésre mindkettõ ronda. 😞 Nagyon szögletesek, és nem is igazán felismerhetõek. Pl. Robinhónál a két arc totál más, de hogy egyik képrõl sem találnám ki hogy õt ábrázolja az biztos. Na de a grafika elég mellékes, a játékmenet meg majd kiderül. (Legalábbis számomra majd, mert még nem töl... izé vettem meg egyiket sem.) Viszont az FPS módon jót röhögtem, elképzelem amint kezemben az rpg-vel rohanok a kapus felé... 😄
az szerintem a pesbe van benne de lehet hogy az csak xboxon lesz de lehet tévedek.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ah magamra válaszolok facca. természetesen akyyy nek szántam csak reggel van még 😄
Hát én nem találkoztam Fps nézettel, de lehet csak én vagyok alma 😊, de szerintem irányítás ugyan olyan mint volt.
"nextgen FIFA 08 modelljei kidolgozottabbak" ennek? sztem, rosszabb mint volt.
"nextgen FIFA 08 modelljei kidolgozottabbak" ennek? sztem, rosszabb mint volt.
Bárcsak az EA NBA sorozatának is lenne ilyen pc-s konkurense! 😞
Az a baj, hogy az EA csak lusta volt a nextgen FIFA-t PC-re portolni. Ellenkezõ esetben látványban valahol ugyanott mozogna a két játék. Tény, hogy a nextgen FIFA 08 modelljei kidolgozottabbak, de kevésbé felismerhetõk, mint a PES 2008-é.
Az már más tészta, hogy a PES így is agyonveri a FIFA-t játékmenet tekintetében.
Az már más tészta, hogy a PES így is agyonveri a FIFA-t játékmenet tekintetében.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hiába, szerintem a japán játékokhoz képest az összes amerikai fejlesztés gagyi, persze pcre ezek nem annyira mennek.
A
az az fps irányítás nincs benne?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy 2 órája jött le fifa 08. Nos ugyanolyan mint az elõzõ részek, de tényleg. Sõt. grafikailag szarabb. tettek bele blurt, de nem a játék közbe, hanem a vissza játszások, bejövetel a stadionba, és a közeli képek az emberekrõl. még az alakok is szarabbak mint voltak. van 1-2 új játék mód, de azon kívül tiszta 05,06,07 másolat. vicc.....
Pes-el 😄
Most azt mondják meg, hogy melyikkel jobb játszani.