Egy évvel kitolják a Narnia-folytatás premierjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A könyvet nem ismertem, de a mini TV sorozatokbanszinte az összes szinész jobb volt, a moziverzióban meg hiába voltak csodásak az effektek és kellékek, nem jött át a hangulat. Meg túlságosan fel volt pörgetve. Pl. amikor a seregeket gyûjtik az több hónapos rész, a filmben meg annyit látsz, hogy mászkálnak pár percet ...
Ettõl én még várom, mert jó, hogy a Gyûrûk Ura feltámasztotta a Fantasy iránti igényt. Remélem majd az Avatar is hasonlóan feltámasztja a Sci-Fi-ket ...
A Caspian Hercege meg érthetõ, ha nagyon felnõnek a gyerekszereplõk már nem tudnák leforgatni, más szereplõkkel meg már gáz lenne.
Ettõl én még várom, mert jó, hogy a Gyûrûk Ura feltámasztotta a Fantasy iránti igényt. Remélem majd az Avatar is hasonlóan feltámasztja a Sci-Fi-ket ...
A Caspian Hercege meg érthetõ, ha nagyon felnõnek a gyerekszereplõk már nem tudnák leforgatni, más szereplõkkel meg már gáz lenne.
Nekem spec nem tetszett. elég bugyuta volt szvsz. egy rész volt aminél azt mondtam, hogy na itt odafigyelek, de ott megállt a film, mert rosszul volt megírva a DVD😄
A Narnia nagyon jó mind könyvben mind filmben!
Akik negatívan itélik meg hátt szívük joga... engem nem befolyásol egyáltalán!
Akik negatívan itélik meg hátt szívük joga... engem nem befolyásol egyáltalán!
Igaz, csak lényegesen kevesebben😊
a könyv ismeretével is voltak, akik negatívan nyilatkoztak😊
A könyv ismerete nélkül voltak, akik negatívan nyilatkoztak az elõzõ részrõl, nem azt kapták, amire számítottak.
Szerintem rendkívüli adaptációt kaptunk az elsõ filmmel, nagyon várom a következõ részt!
Remélem a másodikat is az elsõhöz hasonló szellemben készítik(tették) el és újabb csodálatos utazásban lehet részünk!
Szerintem rendkívüli adaptációt kaptunk az elsõ filmmel, nagyon várom a következõ részt!
Remélem a másodikat is az elsõhöz hasonló szellemben készítik(tették) el és újabb csodálatos utazásban lehet részünk!