Egy évvel kitolják a Narnia-folytatás premierjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoctorJohnson
Tolják csak ki a folytatást az idõk végezetéig, HTX!

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

A könyvet nem ismertem, de a mini TV sorozatokbanszinte az összes szinész jobb volt, a moziverzióban meg hiába voltak csodásak az effektek és kellékek, nem jött át a hangulat. Meg túlságosan fel volt pörgetve. Pl. amikor a seregeket gyûjtik az több hónapos rész, a filmben meg annyit látsz, hogy mászkálnak pár percet ...
Ettõl én még várom, mert jó, hogy a Gyûrûk Ura feltámasztotta a Fantasy iránti igényt. Remélem majd az Avatar is hasonlóan feltámasztja a Sci-Fi-ket ...

A Caspian Hercege meg érthetõ, ha nagyon felnõnek a gyerekszereplõk már nem tudnák leforgatni, más szereplõkkel meg már gáz lenne.

zola2000
Tanulj meg olvasni vaze xD

A

Gladiator
Nekem spec nem tetszett. elég bugyuta volt szvsz. egy rész volt aminél azt mondtam, hogy na itt odafigyelek, de ott megállt a film, mert rosszul volt megírva a DVD😄

A Narnia nagyon jó mind könyvben mind filmben!

Akik negatívan itélik meg hátt szívük joga... engem nem befolyásol egyáltalán!

Igaz, csak lényegesen kevesebben😊

a könyv ismeretével is voltak, akik negatívan nyilatkoztak😊
A könyv ismerete nélkül voltak, akik negatívan nyilatkoztak az elõzõ részrõl, nem azt kapták, amire számítottak.

Szerintem rendkívüli adaptációt kaptunk az elsõ filmmel, nagyon várom a következõ részt!
Remélem a másodikat is az elsõhöz hasonló szellemben készítik(tették) el és újabb csodálatos utazásban lehet részünk!