Humoros Modern Fizka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
én kaptam az ötös feleletemre egy 4-est😞
azóta nem szeressem a fizikájt:C
Ez ilyen szekszhirdetés ez?
Nemlehetne azt megoldani hogy nefürgyé le?...
😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lenne feléd egy nagyon jó tanácsom. Azt a fizikád tanuld, amibõl majd éretségizel, mert megkúrnak.
Másik dolog. Fizika az van. Nem lehet a tények ellen vitatkozni. Azmeg, hogy ki, milyen módszerrel jut el elméleti szinten az eredményhez, tök mindegy, eredmény mindig ugyan az. Alma ha törik ha szakad, leesik Newton fejére.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amúgy az írásod alapján ez mehetett volna fiúk lányok kapcsolatokba. :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Feri vagyok."
Üdvözlünk az anonim fizikusok társaságában Feri!
Tapsoljuk meg Ferit!<#taps>#taps>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
.: mobilize.hu :.
Feri vagyok. Egy BAZ megyei gimnázium negyedikes tanulója. A mindenem a fizika, ezen belül Einstein és a többi nagyok elméletei (voltak eddig). A volt általános iskolai fizika tanárom - akivel szomszédságban lakunk - ajánlotta nyomatékosan a figyelmembe, hogy mielõtt még felvételiznék a BME-n, olvassam el a www.antieinstein.tar.hu oldalt. Hát nem volt egyszerû, mert a röhögéstõl potyogó könnyeim miatt sokszor kellet szünetet tartanom, arról nem is beszélve, hogy a szüleim állandóan átkiabáltak, hogy kussoljak már. Annyira tetszett a szerzõ humora és kritikai érzéke, hogy (én hülye) másnap a gimis fizika tanáromnak is felhívtam rá a figyelmét, majd még többször végig röhögtem az egészet. Ezt követte a nagy letargia. A gimis fizika tanáromra (akinek addig elsõ számú kedvence voltam) rámosolyogtam másnap, mire elfordította a fejét. Annak alapján, amit az oldalon olvastam, totál elment a kedvem attól, hogy fizikus legyek. Ez okozta a depresszióm másik felét, mert semmi elképzelésem nincs róla, hogy most merre tovább, mi is legyek, ha nagy leszek? Lehet, hogy még az egykori patronusom is csak kettest ad majd az érettségin? Nem tudom, hogy ti hogy lesztek vele, ha elolvassátok az oldalt?