53
  • Csaba42
    Na és? De legalább van benne. Ha nem tetszik, csinálj vagy használj jobbat (előbbinél akár komplett oprendszert)!
  • Abu85
    Az annyira nem komoly probléma, hogy a proci nem natív 4, hanem 2x2 magos. Az új Core2-nél igazából az AGTL+ busz korlátjai lehetnek a broblémák forrásai. Erősen memóriaintenzív terhelésnél nem biztos, hogy tudja etetni mind a négy magot adattal.
  • dez
    A magok közötti kommunikáció lassabb. Bár ez csak egyes programokat érint.
  • dez
    De elég alapszinten.
  • Godefroy
    Kivéve pl az összes képmanipuláló programot (Nikon Capture NX, Photoshop, Quark stb) itt vigan elröfög a 4 mag.
    És miért baj, hogy 2x2? az nem 4? :)
  • Sanyix
    aham :DDD
  • Sanyix
    Ja menni megy... kihasználatlanul. Egyébként jó szar proci lehet az aminél kitömörítésnél kell 4 mag. Én ha 1 magos procin próbálom akkor is a vinyó sebessége a korlát, nem a procié.
  • Csaba42
    A Windows támogatja.:)
  • endrúdí
    Te tudod tutira, de amikor pölö simán csak kitömörítesz winrarral akkor is megy mind a 4 mag.
  • Caro
    Ezeket a procikat nem a mostani AMD-kel kell összehasonlítani, hanem majd a Phenomokkal.
  • Sanyix
    Csak 2x2 magos, ráadásul úgyse használja ki szinte semmi :)
  • Frayer
    A harmadik négymagos, a Q9450 (2,66 GHz, 95 watt) már csak 316 dollárba kerül.
    Ez nagyon jól hangzik, szegény AMD, most nagyon nehéz lesz neki.

Kiváncsi vagyok hogy fog alakulni a fogyasztása ennek, ha felhúzom 3Ghz fölé.
    Arra is kiváncsi vagyok hogy ezek az új procik azonos órajelen mennyivel lesznek gyorsabbak a mostani core 2 quadoknál. Elvileg a megnövelt cache nem számít számottevően, legalábbis nem annyira sok programban.
  • Axon
    Csak tudjon eligazodni az ember a sok számozott intel proci sűrűjében.