237
  • Epikurosz
    #237
    ad.1: nem biztos, hogy jók az infók, sokan kamuból töltik ki azt. De, láttam én már karón varjút. (hogy ezt most mér írtam ide?)

    ad.2: azért ritka állat errefelé a nő, nemde? Ha igen, akkor üdvözöljük nagy tapssal:
  • dez
    #236
    Igen, képes vagyok látni a Felhasználói információkat. :D
    És azt mondom, erre bárki képes lehet, csak akarni kell!
  • AranyKéz
    #235
    Látnok vagy. Eltaláltam ?
  • dez
    #234
    Csillagjegy: Kos
    Életkor: 18-25 között
    Neme: lány

    Na honnan szedtem ezt? ;)
  • Epikurosz
    #233
    (Na, még megszórom ezt a témát is, mielőtt elmennék vacsizni.:-)

    Úgy érted, te nő vagy?
  • Tekken5
    #232
    És a nőkkel mi van? Kíváncsi vagyok az én agyam milyen...
  • dez
    #231
    Mondjuk itt az indok nem az örökítés megakadályozása, hanem a herék által termelt nemi hormon elvonása, így a rossz irányban jelentkező nemi vágy megszüntetése. (Azt nem tudom, hogy előtte meglátogathatja-e a spermabankot.)
  • Epikurosz
    #230
    Na, ja, és fel voltak háborodva, amikor kiderült, hogy a svédek a II. vgh. után szellemi fogyatékosokat sterilizáltak.
    Én egyébként mindig is határozottan támogattam a minősített gyilkosok kasztrálását.
  • sz4bolcs
    #229
    Én nem tudtam.
  • dez
    #228
    Egyébként azt tudtátok, hogy a visszaeső pedifilokat amcsiban kasztrálják? Ahhoz képpest egy gyógyszeres kezelés semmi...
  • sz4bolcs
    #227
    Közhely, de szép cicikkel minden eladható. xD
  • duke
    #226
    Es ezt erositi a bulvar media,ami uzletet csinalt az emberek,felelmebol gyuloletebol.Vegyuk eszre,az emberek riogatasa a SATANI PEDOFILAL ez milliard dollaros uzlet.Amerikaban tv csatornak elnek meg ebbol.Ha Adolf Hitler most szuletne,akkor o volna a vilag legnagyobb,felelemre es gyuloletre epitet media valalkozasanak tulajdonosa.Mert o ezt zsenialisan csinalta annak idejen.A sok kis ember hetkoznapi gyulolkodeset,vilagmeretu politikai hatalomma kovacsolta.Csak most nem haborut inditana,a harmadik birodalomert,hanem a vilag legnagyobb media birodalmat epitene fel belole.
  • sz4bolcs
    #225
    Arra esetleg van valami tanulmány, hogy a maszturbálás mennyire kiélés, és mennyire elfojtás kategória? Ez azért érdekelne.
  • sz4bolcs
    #224
    Igazából én sem hallottam még ilyenről, úgyhogy csak sejtés szintjén áll a dolog, illetve azokra alapozva, akiket említettem, hogy nem volt még nemi kapcsolatuk, vágynak rá, mégsem mennek kurvázni, nem erőszakoskodnak másokkal. Kiélik máshogy a vágyaikat, és úgy tűnik valamennyire elég is nekik. Aztán hogy ez mibe, mikor és hogyan fordul át arról fogalmam sincs, nem vagyok pszichomókus.
  • dez
    #223
    "Szerinted pl. egy pavlovi reflex úgy alakul ki, hogy az illető agyában fizikailag bármi is módosul?"

    Igen! Módosulnak az agysejtek közötti kapcsolatok. Nem tudtad???
  • duke
    #222
    "A történelem tanúsítja, hogy az emberi társadalmak idővel képtelenné váltak szembenézni bizonyos helyzetekkel és jelenségekkel, ezért kompenzációképp kipécéztek egy-két társadalmi perifériára sodródott közösséget és azt hibáztatták, üldözték, megsemmisítették - habár ettől a társadalmi probléma sosem szűnt meg."

    Ezzel teljesen egyet ertek.Minden tarsadalom minden korban kitermeli a maga ellenseg kepet.Uldoztek mar itt mindekit.Boszorkanyokat,negereket,eretnekeket,kommunistakat,kapitalistakat,indianokat,zsidokat,homosexulisokat,keresztenyeket es most,a modern kor fogyasztoi tarsadalma epp a pedofil embereket uldozi.Es o kiirtasuktol varja a vilag problemainak megoldasat.Utolag persze mindig kiderult hogy mekkora baromsag ez az egesz.
  • sz4bolcs
    #221
    A pedofilságtól még lehet döntésképes ember, azért mert beteg, nehogy már ne lehessen bezárni anális tágításra.
    A nemi erőszaknál sem mentség, hogy senki nem akart vele lefeküdni, de ő vágyott a szexre.
  • immovable
    #220
    OK. Lehet neked van igazad, de mivel eddig csak akkor hallottál pedo dologról mikor már megvolt a bűntény, így ez lenne a kézenfekvő, de lehet télleg vannak akik elfojtják egész életükben és nem követnek el semmit, de ilyet én még nem hallottam.
  • sz4bolcs
    #219
    Nekem teljesen okés amit sonicxx-nek válaszoltál.
    De ahogy más nemi vonzalmakból nem következik egyérteműen a nemi erőszak, úgy szerintem a pedofíliából sem.
  • sz4bolcs
    #218
    Dehogynem ér. :-)))
    Te az első hozzászólásodban tiszta anarchistának tűntél, és nagyon sarkosan fogalmaztál (egyoldalú nézőpontot fogalmaztál meg pl.-senki nem beszélt előtted ennyire kisarkítva az uniformizálásról), pedig a további hozzászólásodból kiderült, hogy mégsem ennyire sarkosan látod a kérdést, mint ahogy irónikusan leírtad a többiek véleményét.
    Hidd el, akik itt pedofilokat akarnak irtani, azok is többé-kevésbé elfogadják a társadalmi normákat, merthogy abban élnek.
  • immovable
    #217
    Itt már megint azt kell mondanom hogy, lehet, én valószínűnek tartom, elképzelhető, de ez az én véleményem és lehet hogy tévedek.

    #216 - erre meg már megkövettem sonicXX-t a #214-ben: "De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettől még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erőszakot!"
  • sz4bolcs
    #216
    Aha, tehát a pedofil itt sem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódik a gyermekekhez, hanem ezen kívül még minden baja van, nem képes racionális gondolkodásra, nincs empátiája, semmibeveszi a társadalmi normákat, nincs félelemérzete, lelkiismerete, nem hatja meg a gyereksírás...

    Sok a Sawból..
  • sz4bolcs
    #215
    Tehát az, ha valaki heteró, és nem éli ki maszturbáláson kívül az nem jelenti, hogy meg fog valakit erőszakolni, ha viszont ugynez a helyzet de pedofil, az máris azt jelenti, hogy előbb-utóbb gyerekeket ront meg. Igaz?
  • immovable
    #214
    Félreérted a beteg szóhasználatomat! Aki vak, az sajnos beteg, de most itt nem a fújj ez beteg szövegkörnyezetben, hanem hogy rendellenességgel született.
    De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettől még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erőszakot!

    De az AIDS-es példa az jó, erről még nem is hallottam. Érdekes. Itt akkor már lassan a beteg szóról kéne vitázni! Tiszta X-men! :-)
  • Lokids
    #213
    Igen a vakok is betegeg. Legalábbis egészségesek semmiféleképpen sem.
  • sonicXX
    #212
    Nu, szerintem ezen a ponton kissé meddő lett már a vita + a rákocskáknak etetési ideje van és kell egy kis nikotinropi :P

    Részemről a fáklyás díszmenet, és thx a kellemes vitát.
  • sonicXX
    #211
    Ha valóban (értsd: tudományosan megállapítottan és elfogadottan) pszihés betegség lenne a pedofília, akkor egyetlen pedofilt sem lehetne börtönbe zárni, hanem maximum szigorúan őrzött elmegyógyintézetbe. Tehát fogadjuk el most, hogy a pedofília nem pszihés betegség.

    Máskülönben ez a cikk semmit sem bizonyít. Például egyértelműen kimutatható, hogy a született vakok látásközpontja jóval kevésbbé aktív mint látó embertársaiké - ettől fogva a vakok betegek? Vagy például az is tény, hogy bizonyos agyi rendellenességek védetté tesznek az AIDS ellen - ők is betegek, mert eltér az agyuk szerkezete a normálistól? Ebben az esetben sajnos az egész világ beteg, mert mindenkinek eltér az agya valamelyest a tiédtől, így csak te vagy egészséges, hiszen a te agyad magadhoz képest normálisnak mondható - ezzel itt pedig csak annyi a bibi, hogy világ másik 20milliárd embere is joggal gondolkodhat ugyanígy és juthat hasonló következtetésre.
  • immovable
    #210
    Válaszom már ott volt a #172-ben!
    De azért ide másolom!
    "Ha a 30 éve feletti szűz forumtársaid esetleg ferde hajlamúak akkor lehet, ha csak szűz az nem jelent semmit."
  • immovable
    #209
    Sztem meg az a legnagyobb baj, hogy túl sok joga van egy embernek, amíg alapvető normákat nem képes betartani az emberiség addig nem kéne ennyi jogot adni egy személynek. Most itt nem diktatúrára gondolok, de a törvénynek semmi visszatartó ereje nincs,(megkinzol egy rakás állatot, kapsz 100.000 forint bírságot, elütsz egy gyereket a zebrán bevonják a jogsid 2 évre, azt mire kihirdetik az ítéletet már megvolt a 2 év, ölsz előre megfontolt szándékkal, kapsz 8 évet amit megfeleznek jó magaviselet miatt) azt meg nem lehet elvárni, hogy mindenki betartja a normális viselkedés alapszabályait.
  • sonicXX
    #208
    Yes, pontosan erre gondoltam.
  • sz4bolcs
    #207
    Akkor mivel magyarázod, egyrészt ha a pedofilnak van családja, másrészt hogy egy 35 éves szűz nem megy el kurvázni, mégis a nőkhöz vonzódik, ellenben nem erőszakol meg senkit, és elég neki a maszturbálás? (hangsúlyozom - ugyanúgy vonzódik a nőkhöz, mint te vagy én)
    Tényleg előbb utóbb eljut egy nő megerőszakolásáig?

    Vagy szerinted aki pedofil az törvényszerűen (most nem jogilag értem:-)) ki is éli azt előbb utóbb egy kislányon?
  • sonicXX
    #206
    Mexikóban nem, és ha jól tudom Venezuelában sem. Ha jól sejlik a nagyon távolból, akkor ezekben az országokban vagy nincs beleegyezési korhatár, vagy 10 év környékén van. Szóval sejtheted...
  • sonicXX
    #205
    "De ha majd egyszer neked tesznek kárt, nyugodtan kérd az elkövető felmentését a bíróságon, majd pacsizz le vele, mert hogy ő is egy szubjektív normát képvisel."

    Ácsi, te valamit nagyon félreértettél abból amit leírtam :). Nem azt állítottam, hogy én vagyok a Teréz Anya, csak azt, hogy az intolerancia is deviáns magatartási formának mondható egy bizonyos határon túlmenve (pl ha tettlegességbe torkollik).

    Egyébként sem ér olyat játszani, hogy kiragadok 2-3 szót egy összetett környezetből és aztán addig csűröm-csavarom amíg igazam nem lesz. Az ilyen játékokat hagyjuk meg inkább félve tisztelt honatyáinknak :) mert ennek a vitázáshoz az égvilágon semmi köze, köszönő viszonyban sincs az érveléssel.
  • Lokids
    #204
    Szerintem tájföldön is ugyanúgy büntetik ezt... Ha elkapják ott is dutyi...
    Az más, hogy előbb talál magának 8 éves prostit.
  • immovable
    #203
    Sztem meg nincs luft az érvelésenbem. Egy pedofil, egy beteg ember már eleve, pszihésen beteg, most bizonygatják itt a cikkben, hogy mennyire különbözik az agyának működése a "normál" emberétől, nem fog racionálisan gondolkodni, hogy na akkor jövő keddre veszek repjegyet és kimegyek tájföldre, hanem ott és azonnal akarja majd.

    A piac meg elég baj, hogy van. Írtani kéne őket. Mármint a piac "gazdáit".
  • Lokids
    #202
    Szerintem te félreértetted.

    Inkább úgy érti, hogy rohadjon meg a börtönben, tágítsák ott análisan, jó lesz az neki, de ő maga nem verné halálra, mert nem oldana meg semmit, és még bajba is kerülne miatta.
  • sz4bolcs
    #201
    "ha valaki"-t helyesbítem: "ha a többség"-re.
  • sz4bolcs
    #200
    Te sem voltál még dühös? :-)
    A törvényeink sem égből kapottak, ha valaki teljesen természetesnek vesz mondjuk egy pedofil erőszakot, akkor nyilván nem alakult volna ki jogi szabályozás ezzel kapcsolatban.
    De ha majd egyszer neked tesznek kárt, nyugodtan kérd az elkövető felmentését a bíróságon, majd pacsizz le vele, mert hogy ő is egy szubjektív normát képvisel.
  • sonicXX
    #199
    Nem tartanék igényt rád szerintem - de ne vedd sértésnek, egyszerűen csak házas ember vagyok :D
  • sonicXX
    #198
    Tisztába vagy vele, hogy kevesebb vagy ugyanannyi pénzért egy pedofil kimegy fapados járaton egy megfelelő országba (feltéve hogy már tényleg nem bír magával) és mindenféle jogi probléma nélkül felszed egy (a mi országunkban) kiskorú(-nak számító) prostituáltat?

    Az igény megteremti a maga piacát. Akármennyire is elkeserítő ez, ezt a piacot is megteremtette. Ez tehát szerintem újabb luft az érvelésedben.