Más a pedofílok agya

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ad.1: nem biztos, hogy jók az infók, sokan kamuból töltik ki azt. De, láttam én már karón varjút. (hogy ezt most mér írtam ide?)

ad.2: azért ritka állat errefelé a nõ, nemde? Ha igen, akkor üdvözöljük nagy tapssal: <#taps>

Kara kánként folytatom tanításom.

Igen, képes vagyok látni a Felhasználói információkat. 😄
És azt mondom, erre bárki képes lehet, csak akarni kell!

Látnok vagy. Eltaláltam ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Csillagjegy: Kos
Életkor: 18-25 között
Neme: lány

Na honnan szedtem ezt? 😉

(Na, még megszórom ezt a témát is, mielõtt elmennék vacsizni.:-)

Úgy érted, te nõ vagy?

Tekken5
És a nõkkel mi van? Kíváncsi vagyok az én agyam milyen...

Mondjuk itt az indok nem az örökítés megakadályozása, hanem a herék által termelt nemi hormon elvonása, így a rossz irányban jelentkezõ nemi vágy megszüntetése. (Azt nem tudom, hogy elõtte meglátogathatja-e a spermabankot.)

Na, ja, és fel voltak háborodva, amikor kiderült, hogy a svédek a II. vgh. után szellemi fogyatékosokat sterilizáltak.
Én egyébként mindig is határozottan támogattam a minõsített gyilkosok kasztrálását.

sz4bolcs
Én nem tudtam.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egyébként azt tudtátok, hogy a visszaesõ pedifilokat amcsiban kasztrálják? Ahhoz képpest egy gyógyszeres kezelés semmi...

sz4bolcs
Közhely, de szép cicikkel minden eladható. xD

Es ezt erositi a bulvar media,ami uzletet csinalt az emberek,felelmebol gyuloletebol.Vegyuk eszre,az emberek riogatasa a SATANI PEDOFILAL ez milliard dollaros uzlet.Amerikaban tv csatornak elnek meg ebbol.Ha Adolf Hitler most szuletne,akkor o volna a vilag legnagyobb,felelemre es gyuloletre epitet media valalkozasanak tulajdonosa.Mert o ezt zsenialisan csinalta annak idejen.A sok kis ember hetkoznapi gyulolkodeset,vilagmeretu politikai hatalomma kovacsolta.Csak most nem haborut inditana,a harmadik birodalomert,hanem a vilag legnagyobb media birodalmat epitene fel belole.
sz4bolcs
Arra esetleg van valami tanulmány, hogy a maszturbálás mennyire kiélés, és mennyire elfojtás kategória? Ez azért érdekelne.

sz4bolcs
Igazából én sem hallottam még ilyenrõl, úgyhogy csak sejtés szintjén áll a dolog, illetve azokra alapozva, akiket említettem, hogy nem volt még nemi kapcsolatuk, vágynak rá, mégsem mennek kurvázni, nem erõszakoskodnak másokkal. Kiélik máshogy a vágyaikat, és úgy tûnik valamennyire elég is nekik. Aztán hogy ez mibe, mikor és hogyan fordul át arról fogalmam sincs, nem vagyok pszichomókus.

"Szerinted pl. egy pavlovi reflex úgy alakul ki, hogy az illetõ agyában fizikailag bármi is módosul?"

Igen! Módosulnak az agysejtek közötti kapcsolatok. Nem tudtad???

"A történelem tanúsítja, hogy az emberi társadalmak idõvel képtelenné váltak szembenézni bizonyos helyzetekkel és jelenségekkel, ezért kompenzációképp kipécéztek egy-két társadalmi perifériára sodródott közösséget és azt hibáztatták, üldözték, megsemmisítették - habár ettõl a társadalmi probléma sosem szûnt meg."

Ezzel teljesen egyet ertek.Minden tarsadalom minden korban kitermeli a maga ellenseg kepet.Uldoztek mar itt mindekit.Boszorkanyokat,negereket,eretnekeket,kommunistakat,kapitalistakat,indianokat,zsidokat,homosexulisokat,keresztenyeket es most,a modern kor fogyasztoi tarsadalma epp a pedofil embereket uldozi.Es o kiirtasuktol varja a vilag problemainak megoldasat.Utolag persze mindig kiderult hogy mekkora baromsag ez az egesz.
sz4bolcs
A pedofilságtól még lehet döntésképes ember, azért mert beteg, nehogy már ne lehessen bezárni anális tágításra.
A nemi erõszaknál sem mentség, hogy senki nem akart vele lefeküdni, de õ vágyott a szexre.

immovable
OK. Lehet neked van igazad, de mivel eddig csak akkor hallottál pedo dologról mikor már megvolt a bûntény, így ez lenne a kézenfekvõ, de lehet télleg vannak akik elfojtják egész életükben és nem követnek el semmit, de ilyet én még nem hallottam.
sz4bolcs
Nekem teljesen okés amit sonicxx-nek válaszoltál.
De ahogy más nemi vonzalmakból nem következik egyértemûen a nemi erõszak, úgy szerintem a pedofíliából sem.

sz4bolcs
Dehogynem ér. :-)))
Te az elsõ hozzászólásodban tiszta anarchistának tûntél, és nagyon sarkosan fogalmaztál (egyoldalú nézõpontot fogalmaztál meg pl.-senki nem beszélt elõtted ennyire kisarkítva az uniformizálásról), pedig a további hozzászólásodból kiderült, hogy mégsem ennyire sarkosan látod a kérdést, mint ahogy irónikusan leírtad a többiek véleményét.
Hidd el, akik itt pedofilokat akarnak irtani, azok is többé-kevésbé elfogadják a társadalmi normákat, merthogy abban élnek.

immovable
Itt már megint azt kell mondanom hogy, lehet, én valószínûnek tartom, elképzelhetõ, de ez az én véleményem és lehet hogy tévedek.

#216 - erre meg már megkövettem sonicXX-t a #214-ben: "De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettõl még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erõszakot!"
sz4bolcs
Aha, tehát a pedofil itt sem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódik a gyermekekhez, hanem ezen kívül még minden baja van, nem képes racionális gondolkodásra, nincs empátiája, semmibeveszi a társadalmi normákat, nincs félelemérzete, lelkiismerete, nem hatja meg a gyereksírás...

Sok a Sawból..

sz4bolcs
Tehát az, ha valaki heteró, és nem éli ki maszturbáláson kívül az nem jelenti, hogy meg fog valakit erõszakolni, ha viszont ugynez a helyzet de pedofil, az máris azt jelenti, hogy elõbb-utóbb gyerekeket ront meg. Igaz?

immovable
Félreérted a beteg szóhasználatomat! Aki vak, az sajnos beteg, de most itt nem a fújj ez beteg szövegkörnyezetben, hanem hogy rendellenességgel született.
De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettõl még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erõszakot!

De az AIDS-es példa az jó, errõl még nem is hallottam. Érdekes. Itt akkor már lassan a beteg szóról kéne vitázni! Tiszta X-men! :-)
Igen a vakok is betegeg. Legalábbis egészségesek semmiféleképpen sem.
Nu, szerintem ezen a ponton kissé meddõ lett már a vita + a rákocskáknak etetési ideje van és kell egy kis nikotinropi 😛

Részemrõl a fáklyás díszmenet, és thx a kellemes vitát.
Ha valóban (értsd: tudományosan megállapítottan és elfogadottan) pszihés betegség lenne a pedofília, akkor egyetlen pedofilt sem lehetne börtönbe zárni, hanem maximum szigorúan õrzött elmegyógyintézetbe. Tehát fogadjuk el most, hogy a pedofília nem pszihés betegség.

Máskülönben ez a cikk semmit sem bizonyít. Például egyértelmûen kimutatható, hogy a született vakok látásközpontja jóval kevésbbé aktív mint látó embertársaiké - ettõl fogva a vakok betegek? Vagy például az is tény, hogy bizonyos agyi rendellenességek védetté tesznek az AIDS ellen - õk is betegek, mert eltér az agyuk szerkezete a normálistól? Ebben az esetben sajnos az egész világ beteg, mert mindenkinek eltér az agya valamelyest a tiédtõl, így csak te vagy egészséges, hiszen a te agyad magadhoz képest normálisnak mondható - ezzel itt pedig csak annyi a bibi, hogy világ másik 20milliárd embere is joggal gondolkodhat ugyanígy és juthat hasonló következtetésre.
immovable
Válaszom már ott volt a #172-ben!
De azért ide másolom!
"Ha a 30 éve feletti szûz forumtársaid esetleg ferde hajlamúak akkor lehet, ha csak szûz az nem jelent semmit."
immovable
Sztem meg az a legnagyobb baj, hogy túl sok joga van egy embernek, amíg alapvetõ normákat nem képes betartani az emberiség addig nem kéne ennyi jogot adni egy személynek. Most itt nem diktatúrára gondolok, de a törvénynek semmi visszatartó ereje nincs,(megkinzol egy rakás állatot, kapsz 100.000 forint bírságot, elütsz egy gyereket a zebrán bevonják a jogsid 2 évre, azt mire kihirdetik az ítéletet már megvolt a 2 év, ölsz elõre megfontolt szándékkal, kapsz 8 évet amit megfeleznek jó magaviselet miatt) azt meg nem lehet elvárni, hogy mindenki betartja a normális viselkedés alapszabályait.
Yes, pontosan erre gondoltam.
sz4bolcs
Akkor mivel magyarázod, egyrészt ha a pedofilnak van családja, másrészt hogy egy 35 éves szûz nem megy el kurvázni, mégis a nõkhöz vonzódik, ellenben nem erõszakol meg senkit, és elég neki a maszturbálás? (hangsúlyozom - ugyanúgy vonzódik a nõkhöz, mint te vagy én)
Tényleg elõbb utóbb eljut egy nõ megerõszakolásáig?

Vagy szerinted aki pedofil az törvényszerûen (most nem jogilag értem:-)) ki is éli azt elõbb utóbb egy kislányon?

Mexikóban nem, és ha jól tudom Venezuelában sem. Ha jól sejlik a nagyon távolból, akkor ezekben az országokban vagy nincs beleegyezési korhatár, vagy 10 év környékén van. Szóval sejtheted...
"De ha majd egyszer neked tesznek kárt, nyugodtan kérd az elkövetõ felmentését a bíróságon, majd pacsizz le vele, mert hogy õ is egy szubjektív normát képvisel."

Ácsi, te valamit nagyon félreértettél abból amit leírtam 😊. Nem azt állítottam, hogy én vagyok a Teréz Anya, csak azt, hogy az intolerancia is deviáns magatartási formának mondható egy bizonyos határon túlmenve (pl ha tettlegességbe torkollik).

Egyébként sem ér olyat játszani, hogy kiragadok 2-3 szót egy összetett környezetbõl és aztán addig csûröm-csavarom amíg igazam nem lesz. Az ilyen játékokat hagyjuk meg inkább félve tisztelt honatyáinknak 😊 mert ennek a vitázáshoz az égvilágon semmi köze, köszönõ viszonyban sincs az érveléssel.
Szerintem tájföldön is ugyanúgy büntetik ezt... Ha elkapják ott is dutyi...
Az más, hogy elõbb talál magának 8 éves prostit.
immovable
Sztem meg nincs luft az érvelésenbem. Egy pedofil, egy beteg ember már eleve, pszihésen beteg, most bizonygatják itt a cikkben, hogy mennyire különbözik az agyának mûködése a "normál" emberétõl, nem fog racionálisan gondolkodni, hogy na akkor jövõ keddre veszek repjegyet és kimegyek tájföldre, hanem ott és azonnal akarja majd.

A piac meg elég baj, hogy van. Írtani kéne õket. Mármint a piac "gazdáit".
Szerintem te félreértetted.

Inkább úgy érti, hogy rohadjon meg a börtönben, tágítsák ott análisan, jó lesz az neki, de õ maga nem verné halálra, mert nem oldana meg semmit, és még bajba is kerülne miatta.
sz4bolcs
"ha valaki"-t helyesbítem: "ha a többség"-re.

sz4bolcs
Te sem voltál még dühös? :-)
A törvényeink sem égbõl kapottak, ha valaki teljesen természetesnek vesz mondjuk egy pedofil erõszakot, akkor nyilván nem alakult volna ki jogi szabályozás ezzel kapcsolatban.
De ha majd egyszer neked tesznek kárt, nyugodtan kérd az elkövetõ felmentését a bíróságon, majd pacsizz le vele, mert hogy õ is egy szubjektív normát képvisel.

Nem tartanék igényt rád szerintem - de ne vedd sértésnek, egyszerûen csak házas ember vagyok 😄
Tisztába vagy vele, hogy kevesebb vagy ugyanannyi pénzért egy pedofil kimegy fapados járaton egy megfelelõ országba (feltéve hogy már tényleg nem bír magával) és mindenféle jogi probléma nélkül felszed egy (a mi országunkban) kiskorú(-nak számító) prostituáltat?

Az igény megteremti a maga piacát. Akármennyire is elkeserítõ ez, ezt a piacot is megteremtette. Ez tehát szerintem újabb luft az érvelésedben.
Hallod, nem lennék a barátnõd. Furcsa dolgok történnek a környezetedben. nem lehet, te vagy a központ? 😄

Viccet félretéve Teljesen igazad van.
immovable
De egy idõ múlva az nem lesz elég!
immovable
Ez nekem szólt?
Ha igen akkor mindig csak azt tudom mondani, hogy te egy nagyon toleráns ember vagy, aki képes úgy elrendezni magában a dolgokat, hogy nem áll bosszút.
Én nem vagyok ilyen, nekem bosszút kell állnom ezt kivánja a lelkiismeretem, és az igazságérzetem.
sz4bolcs
Majd kirobban belõle a mancsára..

""mivel sajnos vallási szabadság van"
Ez baj?"

Ironizálással kísérleteztem - mea culpa 😊
A bosszúra vágyás és a bosszú megcselekvése más dolog. Volt egy barátnõm fiatalon, akit a piás-drogos haverjai folytottak vízbe, úgyhogy szerintem ha kettõnk közül valamelyikünk tudja, hogy mi megy végbe ilyenkor az emberen, hát akkor én biztosan tudom. Sõt: volt olyan barátnõm is, akit 11 évesen egy betegállat berántott egy furgonba iskolából kifele menet és orális szexre kényszerítette! Nem nevezném magamat érzéketlen vasgolyónak, de azért nézd vissza nyugodtan a hozzászólásaimra, és kérlek mutass rá azokra, amelyekbõl ezek a fájdalmas tapasztalatok egyértelmûen kiviláglanak. Nem hiszem hogy találsz ilyet abban az esetben, ha erre nem hívom fel a figyelmed. Szerinted miért? Mert szerintem azért, mert ezt is fel lehet dolgozni, helyre lehet rakni, és akármilyen szar és nehéz is, de lehet ezekkel az emlékekkel is élni az életet, belátván azt, hogy számomra nem okozna beteges lelki beteljesülést, ha megölném azokat akik megölték a barátnõmet, vagy felakasztanám és megkínoznám azt, aki a másikat megerõszakolta. Mert ha megtenném, semmiben sem lennék különb náluk.
immovable
Egy heteronak nem is kell elfojtani a vágyait, egyszerûen elmegy egy kurvához fizet és csinál mit akar, találhat dominát, bármit. De egy pedofil ezt nem teheti meg hivatalosan ezért neki csak két út marad, vagy szenved a vágytól vagy engedi kitörni.
Kedves sonicXX:
Szerintem Egyiptom elõtt is volt már hasonló kiközösítés, csak kevesebb emlék maradt fent róla.
Hasonló jelenség minden társadalmi szervezõdésben megfigyelhetõ. Csak egy példa: Az õzek a fél vagy erõsen asszimetrikus aganccsal rendelkezõ egyedeket kiközösítik. Ezek a szerencsétlen párák persze ettõl frusztráltak lesznek és általában agresszívakká válnak.
Másrészt abban igazad van, hogy tökéletesen normális (=átlagos) egyed nincs. Az azonban, hogy a devianciát mennyire tolerálja a társadalom az igen sokmindentõl függ.
Az emberek többsége szorong és tele van kis félelmekkel. Ha ezeket a félelmeket valakinek sikerül csapatba verõdve eggyé kovácsolni akkor általában csúnya "boszorkányüldözés" következik. Kicsit tartok tõle, hogy a pedofil-jelenség e felé tart. Nem mintha a pedofileket fel akarnám menteni, de a "boszorkányüldözések" során nemigen szokták nézni hogy az illetõ tényleg boszorkány-e.

"mivel sajnos vallási szabadság van"
Ez baj? Ebbõl nem derült ki, hogy 1 darab vallást szeretnél vagy egyet sem. Szerintem "a változatosság gyönyörködtet." (Ezt ki mondta?)
immovable
Értem mit mondasz és igazat is adok, de én nem tartom magamat középkori defektesnek, mert ha kéne bosszút állnék ha kell.
Én nem járulok hozzá semmivel, hacsak azzal nem, hogy használom az erõforrást amiért a háború dúl itt-ott.
Próbálj meg nekem (a gyerekemnek, a hozzátartozóimnak, vagy bármilyen tárgyi, anyagi tulajdonomnak) kárt okozni, akkor majd megtudod.
Amíg egy bûnözõnek több joga van, mint egy tisztességes embernek, addig kénytelen vagyok magam elintézni az ilyesmit.
Oldal 1 / 5Következő →