Más a pedofílok agya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ad.2: azért ritka állat errefelé a nõ, nemde? Ha igen, akkor üdvözöljük nagy tapssal: <#taps>#taps>
Kara kánként folytatom tanításom.
És azt mondom, erre bárki képes lehet, csak akarni kell!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Életkor: 18-25 között
Neme: lány
Na honnan szedtem ezt? 😉
Úgy érted, te nõ vagy?
Én egyébként mindig is határozottan támogattam a minõsített gyilkosok kasztrálását.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Igen! Módosulnak az agysejtek közötti kapcsolatok. Nem tudtad???
Ezzel teljesen egyet ertek.Minden tarsadalom minden korban kitermeli a maga ellenseg kepet.Uldoztek mar itt mindekit.Boszorkanyokat,negereket,eretnekeket,kommunistakat,kapitalistakat,indianokat,zsidokat,homosexulisokat,keresztenyeket es most,a modern kor fogyasztoi tarsadalma epp a pedofil embereket uldozi.Es o kiirtasuktol varja a vilag problemainak megoldasat.Utolag persze mindig kiderult hogy mekkora baromsag ez az egesz.
A nemi erõszaknál sem mentség, hogy senki nem akart vele lefeküdni, de õ vágyott a szexre.
De ahogy más nemi vonzalmakból nem következik egyértemûen a nemi erõszak, úgy szerintem a pedofíliából sem.
Te az elsõ hozzászólásodban tiszta anarchistának tûntél, és nagyon sarkosan fogalmaztál (egyoldalú nézõpontot fogalmaztál meg pl.-senki nem beszélt elõtted ennyire kisarkítva az uniformizálásról), pedig a további hozzászólásodból kiderült, hogy mégsem ennyire sarkosan látod a kérdést, mint ahogy irónikusan leírtad a többiek véleményét.
Hidd el, akik itt pedofilokat akarnak irtani, azok is többé-kevésbé elfogadják a társadalmi normákat, merthogy abban élnek.
#216 - erre meg már megkövettem sonicXX-t a #214-ben: "De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettõl még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erõszakot!"
Sok a Sawból..
De ha télleg nincs bizonyítva, hogy pszihés betegség, akkor tévedtem rendben van, de ettõl még nem érzek különösebb szánalmat irántuk. Itt persze azokról beszélek akik elkövették már az erõszakot!
De az AIDS-es példa az jó, errõl még nem is hallottam. Érdekes. Itt akkor már lassan a beteg szóról kéne vitázni! Tiszta X-men! :-)
Részemrõl a fáklyás díszmenet, és thx a kellemes vitát.
Máskülönben ez a cikk semmit sem bizonyít. Például egyértelmûen kimutatható, hogy a született vakok látásközpontja jóval kevésbbé aktív mint látó embertársaiké - ettõl fogva a vakok betegek? Vagy például az is tény, hogy bizonyos agyi rendellenességek védetté tesznek az AIDS ellen - õk is betegek, mert eltér az agyuk szerkezete a normálistól? Ebben az esetben sajnos az egész világ beteg, mert mindenkinek eltér az agya valamelyest a tiédtõl, így csak te vagy egészséges, hiszen a te agyad magadhoz képest normálisnak mondható - ezzel itt pedig csak annyi a bibi, hogy világ másik 20milliárd embere is joggal gondolkodhat ugyanígy és juthat hasonló következtetésre.
De azért ide másolom!
"Ha a 30 éve feletti szûz forumtársaid esetleg ferde hajlamúak akkor lehet, ha csak szûz az nem jelent semmit."
Tényleg elõbb utóbb eljut egy nõ megerõszakolásáig?
Vagy szerinted aki pedofil az törvényszerûen (most nem jogilag értem:-)) ki is éli azt elõbb utóbb egy kislányon?
Ácsi, te valamit nagyon félreértettél abból amit leírtam 😊. Nem azt állítottam, hogy én vagyok a Teréz Anya, csak azt, hogy az intolerancia is deviáns magatartási formának mondható egy bizonyos határon túlmenve (pl ha tettlegességbe torkollik).
Egyébként sem ér olyat játszani, hogy kiragadok 2-3 szót egy összetett környezetbõl és aztán addig csûröm-csavarom amíg igazam nem lesz. Az ilyen játékokat hagyjuk meg inkább félve tisztelt honatyáinknak 😊 mert ennek a vitázáshoz az égvilágon semmi köze, köszönõ viszonyban sincs az érveléssel.
Az más, hogy elõbb talál magának 8 éves prostit.
A piac meg elég baj, hogy van. Írtani kéne õket. Mármint a piac "gazdáit".
Inkább úgy érti, hogy rohadjon meg a börtönben, tágítsák ott análisan, jó lesz az neki, de õ maga nem verné halálra, mert nem oldana meg semmit, és még bajba is kerülne miatta.
A törvényeink sem égbõl kapottak, ha valaki teljesen természetesnek vesz mondjuk egy pedofil erõszakot, akkor nyilván nem alakult volna ki jogi szabályozás ezzel kapcsolatban.
De ha majd egyszer neked tesznek kárt, nyugodtan kérd az elkövetõ felmentését a bíróságon, majd pacsizz le vele, mert hogy õ is egy szubjektív normát képvisel.
Az igény megteremti a maga piacát. Akármennyire is elkeserítõ ez, ezt a piacot is megteremtette. Ez tehát szerintem újabb luft az érvelésedben.
Viccet félretéve Teljesen igazad van.
Ha igen akkor mindig csak azt tudom mondani, hogy te egy nagyon toleráns ember vagy, aki képes úgy elrendezni magában a dolgokat, hogy nem áll bosszút.
Én nem vagyok ilyen, nekem bosszút kell állnom ezt kivánja a lelkiismeretem, és az igazságérzetem.
Ez baj?"
Ironizálással kísérleteztem - mea culpa 😊
Szerintem Egyiptom elõtt is volt már hasonló kiközösítés, csak kevesebb emlék maradt fent róla.
Hasonló jelenség minden társadalmi szervezõdésben megfigyelhetõ. Csak egy példa: Az õzek a fél vagy erõsen asszimetrikus aganccsal rendelkezõ egyedeket kiközösítik. Ezek a szerencsétlen párák persze ettõl frusztráltak lesznek és általában agresszívakká válnak.
Másrészt abban igazad van, hogy tökéletesen normális (=átlagos) egyed nincs. Az azonban, hogy a devianciát mennyire tolerálja a társadalom az igen sokmindentõl függ.
Az emberek többsége szorong és tele van kis félelmekkel. Ha ezeket a félelmeket valakinek sikerül csapatba verõdve eggyé kovácsolni akkor általában csúnya "boszorkányüldözés" következik. Kicsit tartok tõle, hogy a pedofil-jelenség e felé tart. Nem mintha a pedofileket fel akarnám menteni, de a "boszorkányüldözések" során nemigen szokták nézni hogy az illetõ tényleg boszorkány-e.
"mivel sajnos vallási szabadság van"
Ez baj? Ebbõl nem derült ki, hogy 1 darab vallást szeretnél vagy egyet sem. Szerintem "a változatosság gyönyörködtet." (Ezt ki mondta?)
Én nem járulok hozzá semmivel, hacsak azzal nem, hogy használom az erõforrást amiért a háború dúl itt-ott.
Amíg egy bûnözõnek több joga van, mint egy tisztességes embernek, addig kénytelen vagyok magam elintézni az ilyesmit.