BSA: warezzal vannak tele az aukciós oldalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addigra a BSA fog zenélni 😄
Ezt hallottam, ettõl függetlenûl 25év múlva nem hiszem, hogy bárkinek is bejön majd a Limp Bizkit 😊
25 év után lesz ingyenes a zene? 😊 EDDA 4 EVER! 😊))))))))))
Nem kell tudnia, hogy van e neki. A lényeg a kivizsgálással járó teher. Nomeg, egy két napig a vizsgálat alatt amúgy sem tud a cég üzemelni, ez meg jól jön a konkurenciának. Az odavissza feljelengetés meg reális ezek után.
Törölgetheted, de csak naponta. Egy napig ugyanis tárolhatod a gépeden, mp3 om lejátszódon, elvileg. De 25 évnél régebbi zenekarok számait ingyen és bérmentve lehet hallgatni, tárolni.
Asszem letörlök minden mp3-mat a géprõl 😊
És egy versenytárs honnan tudja, hogy a konkurenciánál milyen illeglális szoftver van? Aztán akit feljelent az meg viszont feljelenti vagy hogy mûködik ez? 😊
A BSA oldalán találtam, akarok nyitni 1 informatikai vállalkozást hamarosan és utána olvasgattam ezeknek a dolgoknak..
BSA
BSA
Hát már november van úgyhogy kiváncsian várjuk 😊
Hol olvastad ezt a cikket amúgy?
Hol olvastad ezt a cikket amúgy?
Ezt most olvastam nemrég, hatalmas nagy ellenõrzésekbe kezdenek a srácok.. :
"Ezért a nemzetközi jogvédõ szervezet novembertõl egy széleskörû tájékoztató kampányba kezd, amely során hirdetésekkel és országszerte számos – korábban elutasító magatartást tanúsító – cég meglátogatásával igyekszik meggyõzni a cégvezetõket a szoftvernyilvántartás szükségességérõl, és a hiányával járó kockázatokról. Emellett a BSA változatlanul folytatja NagyVizit kampányát, amelynek keretében a szervezet képviselõi a vállalatok vezetõinek a szoftvergazdálkodás kérdéseiben nyújtanak konzultációt."
"Ezért a nemzetközi jogvédõ szervezet novembertõl egy széleskörû tájékoztató kampányba kezd, amely során hirdetésekkel és országszerte számos – korábban elutasító magatartást tanúsító – cég meglátogatásával igyekszik meggyõzni a cégvezetõket a szoftvernyilvántartás szükségességérõl, és a hiányával járó kockázatokról. Emellett a BSA változatlanul folytatja NagyVizit kampányát, amelynek keretében a szervezet képviselõi a vállalatok vezetõinek a szoftvergazdálkodás kérdéseiben nyújtanak konzultációt."
Megy a feljelentgetés orrba szájba 😊
Hát én már hallottam olyat, hogy magánszemélyhez is kimentek 😊
Ez a BSA ez vajon mit tud kezdeni 1 magánszemélyjel?
Szerintem vicc az egész.. Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebbõl..
Szerintem vicc az egész.. Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebbõl..
Eddig még nem nagyon fordult elõ velem, hogy online aukciós portálon vettem volna szoftvert, 1x gondolkodtam egy játékon, de szerencsére nem vettem meg 😊
"vagy tudtukon kívül vírusok és kémprogramok bekerüléséhez járulnak hozzá"
Ezt az idióta riogatást hagynák már abba...
Ezt az idióta riogatást hagynák már abba...
Ök is olyanok mint a romák.Rajtunk élösködnek................................
A BSA menjen a .... És jo .... meg a ..... be! 😄
Bekaphatja a BSA és az összes jogvédõ szervezet. Nagyon ki van találva, hogyan élõsködjenek !!leginkább õk!! a szoftverfejlesztõkön, szakembereken...
Ennyit errõl is!
Ennyit errõl is!
Ez egy idióta! Hát persze, hogy kémkednek utánunk, persze, hogy tórjai persze, hogy vírus!!!
Szegény hányszor kell ezeknek telepíteniük, ha állandóan ilyen oldalakon próbálnak vadászgatni!
Idióta!
Mire való a víruskeresõ, tûzfal....komoly napi-het takarítás?
Na és a www.hddguarder.hu ?
Isten barma teeeeee!!!!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!
A legális cuccban ezeknek a köcsögöknek is benne van a bére-fizetése, nyaralója, nyaralása!
Majd, ha ezek a cégek nem szeretnének rajtunk minden egyes másodpercben dollármilliókat keresni akkor majd mi is átgondoljuk!!
Ja és nagyon elegem van belõlük! Egy valamire ado oldal nem is tenné be a hírek közé!!!!!
Szegény hányszor kell ezeknek telepíteniük, ha állandóan ilyen oldalakon próbálnak vadászgatni!
Idióta!
Mire való a víruskeresõ, tûzfal....komoly napi-het takarítás?
Na és a www.hddguarder.hu ?
Isten barma teeeeee!!!!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!
A legális cuccban ezeknek a köcsögöknek is benne van a bére-fizetése, nyaralója, nyaralása!
Majd, ha ezek a cégek nem szeretnének rajtunk minden egyes másodpercben dollármilliókat keresni akkor majd mi is átgondoljuk!!
Ja és nagyon elegem van belõlük! Egy valamire ado oldal nem is tenné be a hírek közé!!!!!
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Nekünk meg a tokunk van tele a b$a-val.
Van benne rizikó, de ez nem csak a szoftvrekre vonatkozik! Én pl. híres kötésmintákat hamisítok itthon, és azokat árulom.<#idiota>#idiota>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia