2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • gandrus
    Lord Zax!

Nálam nem fagyott le egyszer sem. Én az 1.2-esre patchelt verzióval játszom.

JackSparrow88!

A demó eléggé különbözik a teljestől. Pl. a demo sokkal könnyebb volt. Már az elején megkaptam a rage-t, a fireball spellt, kisebb számú ellenség volt némely csapatban. A teljesben meg a fireballt megvenni se tudom még, a raget se tudom még használni, és sorolhatnám. Szóval a demó eléggé át lett alakítva, így nem csodálom, hogy a mentések nem kompatibilisek.

Jakuza!

Némely egységnek vannak bizonyos tulajdonságaik, mint pl. a haste is. Ezért is van, hogy többet léphetnek. A haste megduplázza a lépését egyszer. Van olyan képessége is némelyiknek, ami +2 lépést ad egyszer, stb. Szóval ez nem bug. :)
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    másnál is előfordult folyamatos fagyás? kb féloránként ugy lefagy a játék hogy csak restartolni lehet,
    nagyon tetszene a játék de mire belemerülnék mindig ujra kell kezdenem. :(
    nicns valami patch ami javit ezen vagy uj crack?
    már nemtudom mi lehet a megoldás
  • Botond #238
    Ha megnézed, a demó mentés 250k körül van a teljesé pedig 1 mega körül, és a spiriteket is teljesen más módon kapod a teljesben, így nem is lehet kompatibilis. Kezd előről (mivel más alternatíva nincs is), max 2-3 óra gameplay volt a demó, sokat nem vesztesz.
  • robotnyk
  • JackSparrow88
    Már csak azér is kéne ez. mivel a demó pályával kezd a teljes is, abba meg hát már elég sokáig elmentem és most kicsit uncsi lenne megint a legelejéről kezdeni az egészet...
  • JackSparrow88
    heló, nem tudja vki, mér nem fogadja ill. miért nem látja a demo mentésemet a játék, amikor belemásoltam oda őket, ahol a save-k vannak...
  • csgj
    Nem hittem volna, hogy 6 gigát telepít a game, de sebaj, erre Mass Effect-nyi 10 gigát is feláldoznék :)
  • [Jakuza]
    Isteni lenne a jatek, ha......
    De sajnos ott a ha, most mar halalra idegesit neha az eszmeletlen cheateles amit a gepi ellenfelek csinalnak. Tobbszor lepnek egy korben es sorolhatnam. Nagyon idegesito, amikor legnagyobb initiative-l rendelkezo egysegek nalam vannak, erre az ellen leglassabb egysege lep a kor elejen. Ez meg hagyjan lenne, na de az hogy 3-at lephet az egysege hiszen annyi mozgaspontja van, erre az osszes egysege lelepi, majd lep megegyszer ugyanannyit, az mar nem franko, foleg kielezett szituaciokban. Remelem csak valami bug es javitjak,mert amugy csucs szuper a jatek.
  • Botond #232
    Viszont az obelixeket elképzelni nem tudom mire jók. Utalás a heroesra, vagy van vmi szerepük is? :)
  • Botond #231
    Főküldivel lehet hozzájutni egy idő után.
  • stefan
    Hogy?
  • Botond #229
    Meglettek a spiritek. :) Szal nm.
  • stefan
    Ha jól tudom akkor a karakter lapon, a jobb oldalon lent, a magic fülön.
    Ott tudsz fejlődni, majd a tekercset meg tudod tanulni ha vagy már olyan szinten ami kell neki pl.Order magic kell a tekercsnek akkor arra kell hogy tegyél pontot.
  • shaba23 #227
    hogy tanulom meg a spelleket? vagyis a tekercseket oké, csak hogy fejlődik ki a mágiaiskola ami kell?
  • Botond #226
    Paladint választottam én is. Lvl6 és erősen szopóágon vagyok. :) Azért apránként haladgatok. :) Spirit of rage-eket leírhatná vki, hogy hogy lesz, mert még nekem sincs. :(
  • Tiensin
    A legjobb ha megtanulod a mind fából az első skillt(nem jut hirtelen eszembe a neve:) Ezután a térképen a szörnyekre kattintva nem csak kérdőjeleket ír ki, hanem kiírja milyen típusú szörnyek vannak a mobban és megjósolja az esélyeidet(pl very weak, vagy a stefan által említett lovag impossible az elején). Ez változik ahogy nő a sereget ofcoz. Így már előre tudsz kalkulálni a veszteségeiddel.
  • stefan
    Hali!
    Most játszok vele először, és két gondom lenne ha tudtok légyszi segítsetek! Van az első pályán a sátornál az őrző lovag, és sehogy sem tudom kinyírni, pedig már nincs a területen más csak Ő. Mi ez a spirit rage? Nem igazán értem!!

Köszi
  • magus
    en vagyok bena, vagy tenyleg ilyen nehez az elejen? nem sokon mulnak a csataim, paladinnal konkretan elvereztem az elejen...

nagyon szepen megvan csinalva a jatek, bar a heroest is meguntam par nap utan... : |
  • Szeszmester
    Igen, a másodikat is. Nem tudom, hogy kell. A karakterlapon beszélgetni is tudsz velük, próbálkozz ott!
  • mnorbi
    megkaptam a siprit of rage chestet, az elso sipiritet sikerult eletre birnom . a többit sikerült nektek ?
  • Tiensin
    Nem mentség egy játék hibáinak az ,hogy épp nem játszik mással az ember. Amiket felsorolt azok sajnos reális hibák. A játék amúgy a világ legjobb játéka lehetett volna, ha nem jön ki előtte kismillió Heroes game. Így viszont tényleg nincs meg az a varázsa ami régen megvolt.
  • shaba23 #219
    talán ha nem töltenéd az életedet egy -egy játék elő kövülve, lehet nem unnád meg ilyen rövid idő alatt
  • penge25
    Thx Gandrus!
  • Botond #217
    Na nem megy a demós mentés a teljessel. :( Kezdhettem előről a palát. :) Hosszú percek játéka veszett oda. :o
  • Szeszmester
    Az elején, karakterválasztásánál a jobb felső sarokban tudod nehezebb szintre állítani. Tedd impossible fokozatra :)
  • mnorbi
    aha mindezt elérted 2 nap alatt...
  • Botond #214
    Na jó-jó,de hova ment? :)
  • formatuq
    Iszonyat seregem van, pl 121 fekete sarkany, megszamolni sem tudom mennyi helyen jartam mar, mi szemet, kacat van a hosomnel, felesegek, gyerekek....

Es sokan bizton haragudni fogtok, de unalmas a jatek.

Elveszitette varazsat, a sok iszonyat hulye kuldetes, maszkalok mint a barom, hitvany szar seregek ugranak nekem, nem adjak meg magukat, elso kor vegeig sem birjak, minden fele bugyuta fold alatti maszkalasok....

Nagyon szep jatek, nagyon jonak tunt, de az eredeti Kings Bounty-t meg sem kozeliti, Sahari bevehetettlen seregeit, azt pl hogy ott fizetest is kellett adni hetente a seregeknek...
    Mind1, kicsit hanyagolom most

De, sajnaltam volna ha penzt adok ki erte
  • Prince23
    Magyarul mikor is jön ki?
  • csgj
    Jeee, jó időzítés :) Holnap suli után hétvége végéig kockulhatok vele rendesen :D
  • Prince23
    MÁR MEGJELENT

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kings.Bounty.The.Legend-SKIDROW
  • gandrus
    Formatuq!

Köszi a nyelvi fileokat, szuperül megy vele. :)

Penge25!

Igen, a két filetól angol lesz a játék, ha az data\app.iniben a sets language "rus" szöveget átírod sets language "eng" -re.
  • Mahamoti
    Atari jóvoltából le lehetett tölteni legálisan...

csak torrent
  • Zóanagyvarázsló
    Nyilván ki fogom, de én még EU megjelenésre várok, csak "fölöslegesen" nem akarok még pár alkalalommal nekifutni a demónak, akármennyire is lenne kedvem hozzá.
  • Botond #206
    Letölthető legális forrásból is, aztán cd kulccsal vagy patchel lehet aktiválni, vagy csak torrentről tölthető? :)
  • foxxi
    Sajna nem próbáltam, de szerintem nem rontasz el vele semmit ha kipróbálod :)
  • Zóanagyvarázsló
    Demóból át lehet vinni a mentett állásokat?
  • foxxi
    Jah, énis ezt találtam csak gondoltam nem másolom be ide me warez
  • Mahamoti
    Egy mezei 1.6.4-es orosz patch működésre bírja a 2GB-os angol letölthető verziót.

1. Download this version of the game (English)
    2. Install the game (Dont start once install is done)
    3. Patch with 1.6.4 (Rus)"Removes StarForce Protection"(Included)
    4. Move the patch file to the directory where you installed the game.
    5. Launch the patch, now since the patch is in russian unless you have russian language installed you will see alot of ????????? marks where the patch text displays dont worry about that give the patch about 3-5min to do its work you see when the ???????? marks change and then you can press the button to finish the update.
    6. If you have done this correctly it should just be to double click on KB.exe and start playing.
  • foxxi
    A "fullos angol" ékezetes verziót már lehet tesztelni