2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Druzsba #320
    Megerősítem, nálam is pontosan ez jelentkezett a demoban.
  • BladeW
    A pontatlan megfogalmazast a quest log-ra ertettem. Pelda: "add vissza Martha-nak a nemtommit." Igen elmondjak a questnel parbeszedben biztos hogy hol talalom csak mar nem emlexem mit mondtak, es quest logbol nem mindig egyertelmu hova kene menni. Lehet ugy kene tenyleg hogy egyesevel menni a kuldik utan, de idosporolasbol mindig ugy probalom hogy osszegyujtom oket aztan ha masik helyszinen van, akkor, ha majd arrajarok megoldom. Na es igy konkretan sikerult elveszteni a fonalat 1-2 questnel.
  • persil
    Nah még egy dolog, most ugrott be:D
    A legérdekesebb probléma szerintem nálam jött elő.
    A játék iszonyat jól fut, max grafon. Néha viszont (ez töltések után van, mindegy mit tölt) lelassul. Nem nagyon, de érezhetően. És a legérdekesebb, hogy, ha ekkor BÁRMIT (tényleg tök mindegy, hogy mit) állítok a grafon és alkalmazom, akkor újra minden fasza, és megint gyors, ahogy eredetileg is. Azt szoktam, hogy amikor lelassul, akkor pl kikapcsolom a vsync-et, aztán a legközelebbi lassulásnál, meg bekapcsolom. Az a lényeg neki, hogy "újratöltse" a képet, és megint jó lesz.
    Ez mitől lehet? O.o
  • persil
    A warrior/paladinos arcoknak, akiknek gondjuk van a nehézséggel, azt tudom tanácsolni, hogy öljenek bele néhány pontot a magic ágba is, mert a torzítás (distortion) varázslatok elég kis áldozat árán megtanulhatóak akár 3. szinten is, és a jó kis taktikai varázslatok mind ott vannak(lassítás, gyorsítás, akár egész seregre is, teleport..) meg néhány érdekes kis varázslat, ami jókor, jóidőben csatát fordíthat meg(pl csapdát nagyon szeretem, meg a sebzés visszatükrözés.)

A mind oldalról meg egyszerűen kötelező az első néhány skill mindenkinek.(+800 leadership, +10-20% xp /skill szint függő/ és a kémkedés, legalább 1es szinten) Ezek nélkül kínszenvedés a játék eleje, főleg mivel "nekünk" nincsenek meg az erős sebző varázslatok. De hasznos a tartalék egységek használata is, és az sem túl "drága".
  • persil
    Nekem bejött ez a mászkálós dolog, valahogy nem unom/idegesít.
    Meg simán megérteni, pontatlan megfogalmazással sehol nem találkoztam.
    Helyesírási meg nyelvtani hibák akadnak mint állat, de attól még a bánya az bánya marad, szóval mindent megérteni.(gondolom angol verziót mondod, mert én azzal játszom)
    BetonK szerintem csak simán elkerülte 1-2 a figyelmedet, mert én spec valamiért megvoltam győződve róla, hogy azt a questet másik map-en kell majd befejezni, ezért nem is foglalkoztam vele, így csak a mocsár után gyűjtöttem be őket. Ha addig nem tűnt el egy sem, akkor soha nem is fog :) Nézzél szét szerintem kicsit még jobban.

Jakuza, egyáltalán nem "csal" a játék, azt a heroes sorozatban szokta a gép, összekevered:D Ott látnak át a fog of war-on, meg ott lépnek 1-2vel többet mint kéne :D (egyszer kiszámoltam mennyit léphetne egy olyan hős :D )

Ami szerintem megzavart Téged, azt részben már elmondták mások is, a lények spec képességei(futás,gyorsítás etc) sokszor a legganyébb mobnak is van futás skillje, plusz ezen felül NEM csak a kezdeményező érték (initiative) számít. Ha két lénynek ugyanakkora a kezdeményezője, akkor a speed dönti el a sorrendet, ha meg minden teljesen megegyezik, akkor véletlenszerű.És a várakozás, meg a lépés pontokkal való zsonglőrködés elég zavaró lehet, ha nem figyelsz mindenre. Ezért tűnhet úgy, hogy többet/többször lép meg ilyenek.
  • BetonK
    Hali!
    Egy kérdés...
    Első missio amit a király ad a legelején.
    400 plugenst meg kell találni, 388-at találtam...lehetséges, hogy egy idő után eltünne a többi:)?Sehol se találok többet.
    köszi!
  • BladeW
    U ez a rengeteg rohangalas a kuldetesek utan ami kicsit felidegesitett a jatekban. Van vagy 10+ aktiv questem, a nehol pontatlan megfogalmazas miatt azt se tudom mar hova kene menni, a masik felet meg meg se lehet csinalni mert sokkal erosebbek a monstak. Ha nem raktak volna bele ennyi felesleges rohangalasta questek miatt sokkal jobban tetszenek a jatek. (Igyis tetszik egyebkent)
  • [Jakuza]
    Na ez a lol.
    Kaptam egy gyurut, ami ad 300+ pontot a leadershiphez valamint minden attribot emel +3-al, minden noi harcosnak.
    Viszont en meg egyetlen noi harcost nem talaltam. :D

• mnorbi
    lucky james a szigeten van , easten azt hiszem , van barlangtol a parton nem mesze egy csavo aki add kuldit lucky jameshez hozz eltole valamit, cserebe megadja a passwordot a barlang orsegehez ... bemesz beszelsz vele ... vigyel magaddal 100 k goldot , vagy egy brutal armyt :P utanna kuldenek a kontinensre a banyahoz , ott leszen ka giantok , azota olok mkndent a szigeten.
  • Ivicom
    Okay, köszi!
  • Botond #310
    Lucky Jamest vagy kit próbálom elkapni, aki a bányában van. Na most kérdés, hogy ez az a bánya, ami előtt az őr áll és nem tudok lejutni még? :) Mert akkor visszamászok a kontinensre, vagy egy a kalóz melleti víz alatti barlang?
  • mnorbi
    botond , ua mint neked paladinnal , de semmi gáz amelyik küldivel átküldenek isle of freedomra azt végig lehet csinalni egy csata nélkl , csak ügyesen kell hajozni. Isle of freedom east szigetne pedig talasz egy nomad campet ha part melett hajozol ott levagod az oroket, és tudsz venni level 4 monsterekt.. Aztan vissza királyhoz aki leküld a bányába hol a kastélyig vezetö utat végig kell komandozni.. a kastély egy vicc aztan ott meg lehet venni level 5 gianteket 900 hp val.. na onantol megzunnek a gondok :P
  • mnorbi
    3. föküldi utan kapod
  • Ivicom
    Nem tudja valaki a választ a kérdésemre? mi kell ahhoz, hogy a Rage-t használhassam? A demoban az első küldi adta...a fullban mi kell?
  • Botond #306
    Eredeti szigeten majdnem mindenki halott, két küldi főboss él, de ilyen 500-600xp questreward, ennek megfelelő sereggel. Isle of freedom (vagy mi) meg kicsit kemény.
  • Szeszmester
    Az nem jó, sokáig nem tudod tartani.
    Gyengébb ellenfelek nincsenek másfele?
  • Botond #304
    lvl11, és új nehézséggel szembesültem. Minden harcban meghal az egész sereg kb, és bevásárlásnál egyszercsak elfogy a zseton. :D Vicces lesz ez így. Persze, hogy paladin. :)
  • tomcsa4
    Sosem. De ha pl a kezdővárnál majd újrafognak és nem lesz rajtuk limit. Ehhez egy küldit kell megcsinálni majd.
  • Voltan
    Az egységek mikor termelődnek újra a várban? Fogytán vannak a katonák :D
  • ricsa008
    ha jól tudom azzal lehet fejleszteni a varázslatokat a spellbook -ban denem biztos
  • Ivicom
    Valaki tudja mire jó a Magic Crystal? Találtam egy csomót, de nem jöttem rá.
    Nekem is kérdés, hogy mikor lehet Raget idézni? A demoban az első küldi után. Itt megcsináltam, lvl6 vagyok, de nem tudok idézni.:( Valaki tud segíteni?
  • gandrus
    Letöltöttem az angol verziót, és kipróbáltam. Tényleg az orosz verzió miatt nem lehetett eladni a tekercseket. :)
  • gandrus
    A beholder nem kizárólag D&D szörny. Might&Magic és Heroes of M&M szériában és egyéb játékokban is megtalálható volt.

Dara84!

Miután megcsináltad a király első küldetését.
  • csgj
    LoL, most találkoztam egy beholderrel :O Legalábbis a D&D-s beholderek pontos másával -.- Még a támadásmódja is ugyanaz. Ez vmi lopás, vagy a beholder nem kizárólag D&D szörny?
  • Dara84
    Raget mikor tudok idézni, most lvl5 vagyok, vagy meg kell keresni valamilyen tárgyat?
  • gandrus
    Akkor nem értem, hogy nekem miért a dropot adja be. :S Lehet, hogy más verzió? Na mindegy. Azért köszi.
  • [Jakuza]
    Azert van jo par kuldetes, amit a rossz oldalrol is meglehet kozeliteni. :D
    Hogy eleg lesz e a stat poont, hat, arra nem tudok valaszt adni,de ha igy haladok mint eddig, szerintem boven. Bar meg csak lvl10 vagyok, de igy is a legerosesebb varazslatokat ismerem, van amelyiket mar kettes szinten, mondjuk en mar az elejetol fogva celiranyosan fejlesztek es szerencsem is volt, mert talaltam egy olyan itemet, ami 10 magic stat pontot adott az 50. csata utan.
  • BlackShadow
    aki előrébb jár annak célzom a kérdést.. lesz elég "stat" pont, h szórakozni lehessen a talentekkel, vagy meggondoltan, célirányosan kell osztogatni a pontokat? még az elején vagyok, de jó lenne tudni :)
    vmi jó kis sötét mágusra gondoltam eddig.. csakhát mivel minden küldetést kb elvállalok s segítek a pórnépnek, ezért annyira már nem leszek sötét :D
  • dante3
    Értem, köszike!
    Amúgy nemrég kezdtem, csak lvl2 vaok!
  • [Jakuza]
    Csata kozben jobb oldalt alul, van egy varazskonyv ikon, abban keresd a varazslatokat, amiket hasznalni szeretnel.
    Ha megtanultad csak ra kell kattintani az ikonjara es megcelozni, amelyik ellenseget akarod sebezni vele.
    Ha nincs megtanulva, akkor a tekercsekbol lehet varazsolni, csak akkor a felhasznalt tekercs is eltunik a konyvbol.
  • [Jakuza]
    Jo, akkor nem ugy kell.

• dante3
    Azt a tűzlabdát mivel tudom előhozni, nemigen vágom ezt a játékstílust, de tetszik! Amikor hagyom, hogy a gép csatázzon helyettem, néha jön egy tűzgolyó, de én még nem tudtam előhozni!
  • gandrus
    Igen, és arra beadja a drop-ot, ami a 284-ben belinkelt képen tökéletesen látható is...

Castle Kronbergben voltam ekkor.
  • [Jakuza]
    Na igen, aki harcost inditott, annak lehetnek nehezsegei, de a paladinnal meginkabb.
    Ellenben a Mage az szuper a tuzlabdajaval. ;P
  • [Jakuza]
    Mar leirtak neked.
    Bemesz egy varba (nem szimpla kereskedesbe), ahol ranyomsz a Spells ikonra es jobb klikk a tekercsen.
  • mnorbi
    nekem ua ez van a masodik szigeten..... majdnem megölnek bárkivel csatázok es semmi normáis seregfajt amit megvehetnék... pedig level 9 en jöttem át ugy hogy 2 quest maradt megoldatlan..
  • gandrus
    Nem tudja valaki, hogy kell eladni a tekercseket?

A kastélyban ha megnyitom a varázskönyvet, jobb egérgombra csak a drop-ot adja be, nekem viszont egy rakás tekercsem van, amit jó lenne eladni, ha lehet. Márpedig az egyik skill-nél írja a scroll eladással kapcsolatban, hogy jobb áron lehet eladni, szóval biztos el lehet adni valahogy.
  • Ry0K3N
    Nem a mocsár a köv pálya hanem minden a köv pálya. Arra kell menni ammerre nincsenek erős ellenfelek hogy folyamatosan tudj fejlődni.
  • shaba23 #282
    nekem az a furcsa, hogy bár minden leadershipet növelő zászlót összeszedtem az első pályán (greenwood asszem), maxos a seregem, megvettem az összes itemet, megcsináltam minden questet, összesen 3 mobcsapat él (2 crusader és egy csapat pók), szóval elméletileg jó vagyok, mégis ha átmegyek a követekző pályára (jelen esetben a mocsár), minden csatám elég necces. A várban megvásárolt kard upgradelése közel lehetetlen, vagy legalábbis a seregem erős leamortizálásához vezetne. Pedig nekem úgy tűnik, hogy a mocsár a következő pálya:) És nem hinnám, hogy a taktikámmal lenne a baj, mivel nagyon sokat toltam a heroes-t (kivéve az 5. részt) Szóval ez így természetes, vagy valamit mégis elcsesztem? :) (de legalább a molnárról leszedtem az átkot)
  • Szeszmester
    Jól beszélsz!

Nekem inkább az furcsa, hogy te megvetted. Ne értsd félre, én is meg fogom, de inkább a dobozos változatot.