2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • [Jakuza]
    Lovasokat az elso palyan lehet, ha legyozted az ellenseget a sator elott, ami nem messze van az Arlania bejaratatol.
    Amugy ha elertel egy bizonyos szintet illetve teljesitette a torp kiraly kuldijet a fovarosban is lehet venni.
    Bar en nem nagyon hasznalok kozelharci egysegeket.
    Inkabb nalam az a lenyeg hogy en kezdjem a kort es meg tavolrol sebezzek es foleg az ellenseg azon egysegeivel kezdem, amik tavolsagi sebzessel rendelkeznek. Ezert van egy lvl7es initiativel rendelkezo Black Dragon a csapatban, valamint 80%-al megnovelt Fire Rain spellt hasznalok egy korben ketszer. (7 cellara hat max damagevel, ami 5-6k sebzes)
    Igy mar az elejen leredukalom az ellen szamat, a tobbit pedig elvegzik a tavolsagi egysegeim, mint pl Arcmages,Cannoneers,Hunters stb. Valamint van egy Ork saman csapatban, az tud egyet tavolra sebezni illetve totemmel sebezni es gyogyitani.
    Van hogy 15-20 csatan keresztul egy egyseget se vesztek. ;)
    Amugy a velemenyem szerint a swordsman es guard gyenge dolog.
  • persil
    A guardsman helyett én meg swordsman-t használok, mert az alacsony leadership miatt sokkal többet hívhatok magammal, és e miatt a létszám fölény miatt a skilljével(smashing blow) 2-3x annyit sebez, mint ugyanennyi leadershipnek megfelelő guardsman.
  • persil
    Horseman-t hol lehet venni? O.o Az első térképen a játék legelején vettem 13at, azóta reserve-ben pihennek, mert nem találok utánpótlást:/

Umm arlaniaban(asszem ez a neve, nem bittos) van egy elkerített hely, amit egy lovag őríz. Eddig kihagytam, mert azt mondta, hogy ha nem mágus vagyok, vagy nincs legalább 15 intelligenciám, akkor nehezebb lesz, mint egyébként. Aztán most mondom megpróbálom(olyasmi seregem van, mint neked, legalábbis méretre, egységek mások kicsit) és a nehezítés az volt, hogy fele sereggel kell 4 erős csatát lenyomni utánpótlás nélkül. Mondjuk meg lehet oldani, szóval nem is ez a probléma. Hanem ez az után következő aprócska bug, mégpedig, hogy miután kijöttem nem kaptam vissza a sereg másik felét:D
    Szóval akit érdekel az a quest(összesen kb olyan 700-800 xp volt a csatákkal) az legyen észnél, és olyan egységet vigyen, amiből tud venni, nem gond, ha elvész a fele a hiba miatt.Én spec jól beszívtam az inkvizítorokkal.. :D
  • Avenger
    Kezd alakulni a sereg
  • Avenger
    Milyen stílusos hogy az archdemon-nak 666 Hp-ja van :D
  • penge25
    Nos akit érdekel a játék modolgatása annak a link itt van, van itt minden animációk kikapcsolása zavaró betűméret megnövelése stb mazsolázzatok:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=3921&page=2
  • penge25
    rage animokat ki lehet kapcsolni moddal
  • persil
    Néztem én is, de elég vicces, ahogy pl a griff csapkodja a szárnyát felgyorsítva:D
    Kár, hogy nincs külön rövid anim gomb, amivel a "felesleges" action kamerát, meg a hosszabb rage animokat ki lehetne kapcsolni, de a csata sebessége eredeti maradna.
  • persil
    Újra előjött a "csak még ezt a questet..." életérzés :D Amikor megesik, 10 perc játék után megnézem az időt, és kiderül, hogy 4 órája nyomom:D

Hű nekem olyan mod kell, amiben megfutamodnak az esélytelen ellenfelek.. :D
    De tényleg, viccen kívül azért egy ilyet betehettek volna, hogy 10-20 paraszt meg hasonlók ne támadjanak meg agresszívan 10-11es szintű játékost:D
  • penge25
    Jah az tudjátok, hogy a csatának az animációját fel lehet gyorsítani, az optionsba lehet beállítani. Engem idáig csak a csaták lasussága zavart, de ezzel megoldódott a gondom:) De a sebességet tovább lehet fokozni modokkal, ilyen mod pl hogy kikapcsolja a rage spiritek animációját :)
  • penge25
    Jah, a rekordsba én azt néztem, hogy van olyan player aki négy bosst nyírt ki, pedig állítólag csak három van! Az a lényeg hogy a game modolható, tudtommal az oroszok máris összedobtak egy új szigetett hozzá csak még nem találtamn meg hol tudnám letölteni a modot:)
  • penge25
    Hát én is csatlakoznék azokhoz akik dícsérik ezt a játékot, én kb 16 éve vagyok aktív pc játékos, sajnos kb 2-3 éve szánalom ami a játékiparban megy, egyre másra jönnek ki grafikailag toppos, de amúgy semmi játékélményt nem adó játékok. Szerintem ez a játék hangulatilag, tartalmilag, grafikailag is igencsak ott van a szeren, nekem ez az év játéka! Végre sok év után játszhatok egy olyan játékkal ami végre hosszú órákig le tud kötni :) Köszönet az oroszoknak :)
  • persil
    Én is a békacsajt vettem el, annál nem fagyott. Egyedül a teknősnél fagyott, de szórakoztam kicsit a párbeszéddel, meg más irányból mentem oda etc és végül bejött a csata rendesen nem volt gond. Próbálj Te is ilyesmiket, hátha ott is hasonló a gond.

Viszont van a feleséggel egy apró gond. 2 gyermek született a nőtől. Aztán egyszer csak elkezd izélni velem, hogy neki valami hiányzik a kapcsolatból, és, hogy gyereket akar. Há' bazmeg, má' van kettő?! :DDD És ha nemet mondok(mert a maradék két sloton cumók vannak), akkor csak elég elutasító válaszlehetőség van, és egy idő után "mert nem törődök vele" visszaváltozik békává és újra meg kell csókolni, hogy megint nő lehessen :D
    Ezekkel még egy játékban is csak a baj van?! :D
  • persil
    Örülök, hogy ezt beírtad, nekem nem volt türelmem kikeresni:D

Egyébként 2 nap alatt (ha csak nem valami atomkocka az illető, és 24órásban nyomja)ha JÁTSZIK és nem rohan, akkor egyáltalán nem is lehet még sárkányt szerezni:D Nem, hogy 120at... balfasz :))

Jakuza, jól beszélsz, kellemesen csalódtam ebben a játékban, az a rengeteg dialógus, a sok kis quest, ötletes szörnyek etc, látszik, hogy nem a rókabőr miatt készült el a game.Így is tele az ember töke a sok üres shittel, mint a bájosokk meg krájzisz, 5-10 óra alatt kijátszható szánalmak, grafon kívül semmi értékelhető, amit ne láttunk volna már évekkel ezelőtt. Szóval ez pont az a játék, amin nem szabad végigrusholni, hanem élvezni kell :)
  • mnorbi
    tényleg most nezem hogy a hogy a recordsba ahol auz mutatja hogy ki mennyi idő alatt tudta megcsinálni , ott mas faju hösök is vannak , nem csak human, ezt most lehet nekunk is, esetleg ha végig toltuk utanna ?
  • Kandurex
    xD
  • [Jakuza]
    Azert vannak benne jo poenok.
    Ork kastelyban sarkanykisasszony, nagy asz volt.
    Benyogi, hogy az arany jobb mint a hercegnok, mert nem kiabal, nem kell uj rucit venni neki es meg enni se ker, raadasul ne tudd meg milyen budosek, amikor ehesek vagy miutan meghaltak. ;)
  • Avenger
    Nekem a békás hercegnő lett a feleségem, vagy lehet több is? :D csítről annyit hogy ha több egységed van mint leadershiped akkor nem tudod irányítani csatában, csak mászkál fel-alá, nem is támad. Demóban történt hogy túl sok grifftojást nyitottam ki és túllépte a leadershipemet a griffek száma.
  • mnorbi
    megtaláltam a régebbi commentjét ime igy kezdödik:
    ---Iszonyat seregem van, pl 121 fekete sarkany, megszamolni sem tudom mennyi helyen jartam mar, mi szemet, kacat van a hosomnel, felesegek, gyerekek....---

nos számoljunk egy black dragon 2000 leadership point kell hogy irányitsd , tehat 121 hez kellene 242000 .... khm a rekordernek sikerult 22500 at 30 as sintre összeszedni... ott a hall of legends

ezért irtam hogy nem hiszem el amit leirtal , ha meg csaltál és beirtál 121 fekete sárkányt magadra vess ha megunod ugy.

a lány kérésnél nekm is kifagy , valami ötlet ?

• [Jakuza]
    Na ezt ketlem, hogy 1 napon belul vegezni lehet. Vagy ha igen, akkor rengeteg mellekkuldetes tuti nincs meg csinalva, ugy meg nem eleg az XP, arany stb.
    Csak mert en is rengeteget jatszok vele, raadasul varazsloval, igy alig kell potolnom a seregem, raadasul a harcok se tartanak eppen ezert sokaig, de mar a 4. napnal jarok es meg mindig nem latom a veget.
    Szoval ezz az egy nap alatt vegigvitel eleg sivarnak hangzik, foleg mert mindenki jatszani akar, nem pedig rohanni elore, ugy hogy a jatekot nem is elvezi.
    Pedig van mit nezni benne, mert remekbe szabott a jatek, olyan reszletek vannak benne, hogy neha megallok nezelodni.
    Olyan aprosagokra is figyelmet forditottak, mint a torpe banyaszok csakanyainak apro szikrai, amikor a kemeny sziklahoz csapjak.
  • persil
    Én egyetlen egyszer szoktam elolvasni, mit hol kell felvenni/leadni;)
  • persil
    Há "núb" nekem meg van életem... :D

Látom hódít a kubizmus... :D
  • persil
    Ennek a kommentnek kb annyi értelme volt, mint ami látszólag összesen belédszorult:D
    Tajgetosz pozitív:)

Avenger, inkvizítor van még jópár Verlon erdőben is, ahogy átmész szinte rögtön az elején egy kis épület, talán akadémia(ha jól emlékszem).
    Onnan kellett a rage dobozt is megszerezni. Nekem is onnan van, ha vigyázol rájuk, akkor bőven elég, talán 1-2őt veszítettem belőlül eddig:)
  • formatuq
    tudod kb 5 nappal ezelott jartam ott es meg is irtam a velemenyem, erre valami nagyokos nub itt a forumon lefikazott, hogy, hogy tarthatok en ott ket nap alatt. Nekem elso nap meg volt a game, es napi x ora jatek utan nem nehez oda eljutni.

Lenyeg, rengetek kocsog hulye van aki nem erti mit miert kell csinalni -miert uszik a hajo a vizen, hiszen vas- es ha te jobb vagy... akkor ez nem is lehet igaz...

Szoval nem i skell erolkodni.
  • Count Adyn
    Mer maximalisták és körbeszaladják 20x a világot mire megtalálják hol kell leadni a rohadt questeket:D
  • [Jakuza]
    A noobok meg a Freedom szigeteken jarnak :D
  • Count Adyn
    Há núbok én már lvl 15 vagyok:D Csak épp beleszaladtam egy kis bug ba freedom szigeteken kalóz néninek leölök mindenkit, aztán amikor rátémáznék hogy helószia, kivág a game az asztalra grr:D
  • [Jakuza]
    Nem Carlnak kell hanem a mennyasszonyanak, a ket kunyho kb 20 meter :D.
    Carl amugy Arlaniaban talalhato. A belepotol elso leagazas balra es utana kov leagazasnal jobbra. Helga barlangja, pedig ugyanugy Arlaniaban van, Snake's Undergroundnal, csak itt nem balra-jobbra, hanem pont az atellenes oldal, azaz jobbra-jobbra a Greenwort belepotol.
  • [Jakuza]
    Na majd ha leersz a demonos reszre, akkor szerintem elkezdesz majd szitkozodni. :D
  • shaba23 #331
    kikészítenek a questek...:) Nem jelölgettem a térképen (eddig), és most általánosságban semmiről nem tudom, hogy hol szedtem össze... most éppen valami Carl-t keresek, akinek rejuvenation potit csinált a mocsári boszorkány... A másik amit nem találok, az meg helga barlangja. Ez nyilván csak figyelmetlenségből fakad, de már elegem van a fel-le lovaglásból. Ráadásul a seregemet 3 térképről szedtem össze, így ha pótolni kell, az is egy nagyobb kör:)
  • Avenger
    inkvizítorokat honnan lehet szerezni még? nekem volt a mocsárban a paladinnál néhány meg utána a temető templomjában, de elfogyott mind..
  • Botond #329
    5196,de van rank 2 pole axe, és lvl10es rage szörnyek. Kettő is. :)
  • Avenger
    nekem ilyen 6000+ leadershipem van :) kezdővárosban volt egy +800as artefact, igaz 60k volt :D viszont gyűrűt sehol sem találok, pedig az kéne egy questhez :(
  • Botond #327
    lvl10en szívtam én is mint atom, aztán felléptem 11re, meg felszippantottam a sok leadershippes cuccot és most aratok a paraszt hordáimmal. :) Első +4 attackos frenzy után nem állítja meg őket semmit. :D
  • Avenger
    Nekem így lvl10 körül a törp földön eléggé megvannak számlálva a napjaim, bár bekommandóztam egy darabig köztük :D csak aztán elkapott egy sereg, és nem mentettem... Visszamentem questezni meg erősödni freedom szigetekre inkább :)
  • Botond #325
    Kösz. lvl11en mégsem olyan nagy kihívás, minimális veszteségekkel lemészároltam az egész bányát. :)
  • Avenger
    Easter islands, azon a kis szigeten az öbölben ahol redbeard háza van. Le is lehet fizetni a bánya őrzőjét 5k-ért beenged, és bent lesz egy kastély ahol lucky james van.
  • Botond #323
    Semmi gond nem volt a tekinél.

Viszont ezt a Lucky Jamest azóta se tudom lokalizálni. Pontos helyszín? :)
  • persil
    Nyílván, de ettől lesz más mágussal és harcossal, szóval részemről semmi gond ezzel, így faszán meg vagyok, freedom island-en sem jelentett senki különösebb problémát, amikor legelőször mentem:)
    Valamelyik külföldi fórumon meg azt olvastam, hogy összesen csak 3 boss van :/
    A teknős (ami szinte mindenkinél fagy, nálam is igényelt néhány visszatöltést, mire normálisan elkezdődött a csata :D) a kraken, ez gondolom valami polip féle lehet a nevéből adódóan, és ..... nah ezt meg nem mondom el, mert nem volt még róla szó, senkit ne lombozzak le:P
    De a lényeg, hogy csak 3 ez elszomorít :/
  • [Jakuza]
    Ugye milyen jo lenne 2db 3as szintu Fireball 3 koron at ? :D
    Suti, mert egyszerre kepes tobb szaz enemyt szetszaggatni.
    Igy kevesebbet is kell kolteni es tobb penz marad, valamint nem fogynak el a harcosok. Mar az elso Boss-t meg is oltem a Keleti szigeteken (Kraken)

Valaki regebben viszont azt mondta, hogy nincs jelentosege az obeliskeknek. De bizony van. Majd ha elertek a banyak utani reszhez, egy historias el is meseli majd, hogy mi. ;)