2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • penge25
    Én maggel tolom hard szinten, ami szerintem elég nehézke de szeretem a kíhívásokat, viszont nem tudom mi lesz majd ha fekete sárkányokat kell legyakni, mivel ők immunisak minden spellre, és a magenek nem a leadership az erőssége, na majd meglátjuk ha majd ott járok :)
  • Lammer
    SKACOK!

ezt a konyvtarat erdemes kedvencekbe tenni, mert folyamatosan frissitik az allomanyokat^^
  • shaba23 #478
    teknőshöz mekkora sereggel érdemes menni? vagy hanyas szinten? vagy azt hagyjam akkorra, ha végeztem a kezdő szigettel?
  • Sephi
    Koszi!
  • penge25
    A játéknak lehet állítani a sebességét az optionsba game animation speed asszem a menű neve elég nehéz észrevenni tedd highra, és akkor gyorsabbak lesznek jóval a csaták :)
  • mnorbi
    * mods könyvtár és az interface modra gondolok :D
  • mnorbi
    köszi a választ!

Nekem nincs ods könyvtáram ott ahol irtad , csináltam egyet , de ugy nem müködik.... te hogy csináltad ?
  • Avenger
    Utolsó szigeten orkok vannak.

Diplomácia: Az ellenséges seregből amit megtámadsz bizonyos %nyi lény átáll hozzád ha van ugyan olyan egység a seregedben ami nincs kimaxolva leadership ügyileg :)
  • Ebola
    Hali! A Diplomácia skill mire jó? nincs megfelelő skillem a lefordításához :)
  • Sephi
    Ket dolog :

A jatekban nem lehet allitani a harci sebbeseget?

Spontan Auto Harc nincs? Most mentem a mocsarba de mar 80%-a a moboknak weak :P
  • Fairy Elf
    Penge 25: átérzem, nekem is van oldalbordám meg két porontyom:)

Szerintem nekem az első sziget is lesz vagy 20-30 óra, de minden meg lesz az biztos.

• mnorbi
    kb 80-100 ora tuti az elsöre.

At utolso szigetn kik vannak ? murdok vagy mi .. oda jutok a demon portalon keresztul ?
  • penge25
    Kb mennyi játékidő lehet ebben a játékban, mert lehet nekem kitart akkor egy fél évig, mert én sajna max 5-6 órát tudok hetente vele nyomulni, ilyen ez amikor az embernek már felesége és pici babája van, bizonyos dolgokról le kell mondani :) off dolog Fairy Elf az final fantasykat én is imádom/tam minden részét végigtoltam 1-12-ig kivéve a 12 azt még nem viszi a ps2 emu, mostanság meg a melóhelyen a nds ff-eket tolom :)
  • masiello
    köszi persil:D oké. én kb level 7 körül mozgok és questet elig csináltam még,m ivel angolból nem vagyok olyan jó, meg nem sezretek szőrözni főleg így,de majd a magyarral talán menni fog:D milyen egységeket érdemes vennem szerinted? unikornist pl nem találtam még sehol, se giantot, semmi jót nem találok:) swordsman, íjász, archamge, priest, paraszt. ezek vannak:) kicsit már unom ezeket jó lenen a vérfrissítés.
  • persil
    Mind skill ágon kell megtanulnod az "inquisition" nevű skillt.
    Csak utána lehet. De elég inkvizítort lehet venni a játék elején, ha vigyázol rájuk és mire többet tudnál venni, mint amit árulnak valszeg már lecseréled egy jobb egységre, ezért tök felesleges az egész.
  • masiello
    hogy lehet inkvizitorrá upgradelni a sima priestet? mert ott a nyíl de nem elérhető az upgrade..
  • persil
    Sehogy, mivel az 1.6.4 az újabb.
    (félreértelmezted, a másik nem 1.6.7 hanem 1.6b7
  • persil
    Ehh, a hajókedvelőknek 1-2 elrettentő példa:)
    Volt, hogy a hősöm a hajóból túl messziről szállt partra, szinte "kiugrott" és nem tudtam visszaszállni a hajóba... :D
    A másik még mókásabb, amikor a hajóval csak néhány méterre álltam meg egy teleporttól, így amikor visszaszálltam a hajóba, akkor egyszerre történt meg a két dolog és lám, bekerültem a dungeon-be hajóstól együtt... :D Ez addig volt mókás, amíg ki nem derült, hogy ugyan nagyon faszán megy a vitorlás a föld alatt is, de teleporton már nem fér át(ergo ki nem tudtam jönni).

Szóval úgy tűnik érdemes menteni egyet partraszállás előtt, és kipróbálni, hogy jó helyen vagyunk-e :D
  • Botond #462
    Nem volt hiba, én is azzal tolom, és teljesen kezelhető az is. Voltak apróbb problémák, de túl lehet lendülni rajta.
  • Lammer
    uristen...
  • Lammer
    (#452 --> beszambazol az 164es konyvtarba es szepen letoltod jol a modokat hozza ;)
  • persil
    Wow gyerekek, ezt el kell olvasni, hivatalos fórum mod topik:
    "Can you edit the images? 'Cause I'd really like to have gay marriage possible."

:DDDDDDDDDDDDD
  • persil
    Hivatalos oldalon megtaláltam minden infot, szóval tárgytalan... :D
  • persil
    Inkább azt mond el melyik mod mire jó, vagy hol találok róluk infot O.o
    Nem szeretek semmi szemetet felpakolgatni, amíg nem tudom mit csinál:))
  • mnorbi
    nekem 1.6 4 verzio van , pedig megvettem internettröl ? hogy lehet azt 1.6.7 re upgradelni ? vagy az az interface mod megy avval verzioval is ?
  • Avenger
    Igen később lesz majd quest az elfek után oda
  • Avenger
    Huh most értem a démonos részhez, hát egy idő után tényleg idegesítő lehet az a liftezés :D De kicsit erősek ott nekem, visszamegyek még az élőholtakhoz fejleszteni a hősömet.
  • mnorbi
    koszi Hapi ezek nagyon jo infok voltak !

Demon vilagnak mi ertelme ? nekem semmi q oda , megtalaltam a portalt , meg ilyenek de q semmi... lehet az elfek utan kuldenek vissza ?
  • Lammer
    nah kifutottam az idobol(meg bezartam az ablakot :D)

Itt a MOD heaven :D
    KATT ide az inglis modokert
  • Lammer
    sracok!

titeket nem idegesit, hogy a demon vilagban a lebego "liftek"-et ki kell varni mig atlebeg? baromi unalmas... valahogy jolenne azokat "skippelni" :C
    raadasul ugye galoppozol 3 centit... lebeges... 5 centi lebeges... jajjjj otthagytal valamit... lebeges... G*ci vontatott :C

jaes!

van egy nagyon jo mod(jo van tobb is :D)!

Interface mod
    (ez mukodik a legalis letoltos verzioval meg az amcsi dobozossal is!)
    zipbol a kfs fajlt masoljatok bele a:
    ".\Jatek installja\data\mods" dirbe ^^
  • Avenger
    Naja az igaz, bár most majdnem teljes seregem elvesztése után elvertem 500k-t utánpótlásra :D Aztán megláttam hogy lehet venni knight-okat, az még 125k, elváltam az is volt vagy 300k :D
  • persil
    40 is baromi jó... :D
    Oks, köszi :)
  • Avenger
    Akkor lehet csak 40%, mert van egy pajzs ami ad +8 def-et meg -30% követelmény dwarfoknak. Gyűjtögesd az obelisk-eket és meglátod :)
  • persil
    Umm én most abból indulok ki, hogy aki nem hardon(vagy nehezebben játszik) annak sok a lóvéja, és a végtelenül rendelkezésre álló csapatokból nem gond, ha 50eket veszít az ember:)

Egyébként most őket használomn:
    bowman 200~
    horseman 80~
    griff 150~
    cannoner 60~
    giant 8
  • persil
    50% ?! Mi az a két cucc??
    Én a törp király kalapácsát kaptam meg, az 10%ot ad.
  • Fairy Elf
    Nekem a King Bounty is lesz vagy 3 hónap;-)
  • Avenger
    Erős egységek azért jobbak mert kevesebb veszteséggel ki lehet hozni egy csatát ha az ember okosan csinálja, mivel jobban bírják, meg ugyen nagyobb defense és attack. Szerintem is tud az első szintű egység is akkora sebzést nyomni mint egy 5ös, csak abból könnyen lehet sokatelveszteni :D Törpéből lehet amúgy a legtöbbet kihozni ott ahol én állok, 2 tárgyból ilyen -50% leadership költséget lehet szerezni dwarf egységekre :) kár hogy az elfek sokkal faszábban néznek ki :D
    de a +30% Crit esély se gyenge cucc :) már félek előre hogy mik fognak szembejönni ha ilyen erős a hősöm :)
  • persil
    BG 1-et esküszöm vagy 2 hónap toltam végig... :D
    De nem offolok, bocs mindenkitől:))
  • Fairy Elf
    köszi azt a skill-t már láttam, de most csak a leadership lebeg a szemem előtt.

Jaja anno sok Wizards of the coast (remélem jól emlékszem) játék volt (Baldurs gate1-2, icewind dale 1-2...stb) ahol ha sokat dumáltál lehetőleg mindenkivel mindenről és mindent meg is csináltál akkor nagyon jó plusz cuccokat kaphattál)
  • persil
    Nagyon egyszerű, amikor veszed az egységeket, akkor alattuk kisebb kockák is vannak, amik üresek.
    Klikk a saját lényeidre, majd valamelyik üres kockára és elteszi neked.

A mind skill ágon van egy skill, a reserve, ez ugyanezt csinálja csak a félretett lények jönnek veled.(max 2 csapat)