King\'s Bounty: The Legend
← ElőzőOldal 60 / 60
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a King's Bounty tényleg kellemes kis játék, nekem az irányítás feküdte meg némileg a gyomromat (HoMM IV után találkoztam vele, addig csak HoMM sorozatot ismertem), illetve eleve nem szeretem, ha idõre mennek a dolgok - a Fantasy Wars persze más tészta 😊
És valóban, kíváncsi vagyok a Jagged Alliance és a Disciples harmadik részére is (sõt, tulajdonképpen én még a második részére várok), régen lehetett ennyi ígéretes TBS-re várakozni (szintén érdekel még a HoMM V: Tribes of the East).
És valóban, kíváncsi vagyok a Jagged Alliance és a Disciples harmadik részére is (sõt, tulajdonképpen én még a második részére várok), régen lehetett ennyi ígéretes TBS-re várakozni (szintén érdekel még a HoMM V: Tribes of the East).
Én ezt meg a Disciples3-at várom nagyon, remélem ez nem jut az utóbb említett játék sorsára.
One Vision. One Purpose.
Én emuval próbáltam a King's Bountyt, a kora ellenére tetszettt 😊
Mondjuk nagyon nem merültem bele.
A játék alapötlete tetszik, szeretem a körökre osztott cuccokat.
Most lesz pár ígéretesebb név, Fantasy Wars pár hét múlva, a nem annyira távoli jövõben meg esedékes az új King's Bounty és a Jagged Allance 3 😊
Mondjuk nagyon nem merültem bele.
A játék alapötlete tetszik, szeretem a körökre osztott cuccokat.
Most lesz pár ígéretesebb név, Fantasy Wars pár hét múlva, a nem annyira távoli jövõben meg esedékes az új King's Bounty és a Jagged Allance 3 😊
Na igen, nagyon ígéretes kis játéknak ígérkezik, érdemes megnézni a trélereket remek hangulatot sugároznak. A látványvilágot szerintem nagyon eltalálták, akkor is, ha néhol hasonlít a HoMM-re, külön tetszik a a szintén a nagy testvért idézõ, spellbook. Egyedül az valósidejû adventure map zavar, szerintem nagyon nem való ehhez a játékhoz.
Mind a King's Bounty, mind a Fantasy Wars (mindenkinek ajánlott, aki szereti a Panzer Generalt vagy a Fantasy Generalt) elõkelõ helyre került a várólistámon, remélem, hogy az oroszok bizonyítanak mindkét játékkal.
Mind a King's Bounty, mind a Fantasy Wars (mindenkinek ajánlott, aki szereti a Panzer Generalt vagy a Fantasy Generalt) elõkelõ helyre került a várólistámon, remélem, hogy az oroszok bizonyítanak mindkét játékkal.
A megjelenés még legalább fél év.
Addig beszélgessünk róla! Én nagyon várom.
Addig beszélgessünk róla! Én nagyon várom.
Sorry, nem hajlandó megjeleníteni a képeket, pedig máskor már sikerült nagyobbakat is. Akkor marad a link.
Képek:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Képek:
Az új King's Bounty RTS (a kalandozó térképen valósidõben zajlanak az események), TBS (hexa alapú csaták) és RPG (hõsünk fejlesztése) elemeket egyaránt tartalmaz. Remélhetõleg egy újabb színvonalas TBS-t (én elsõsorban eként tekintek rá) eredményez a projekt.
Megjelenés várhatóan 2008 elején. Bõvebb információk az alábbi linkeken.
Hivatalos oldal
Hardwired adatlap: képek, trélerek, leírások
Képek:
Aki nem ismerné, a HoMM elõdjérõl van szó:

Megjelenés várhatóan 2008 elején. Bõvebb információk az alábbi linkeken.
Hivatalos oldal
Hardwired adatlap: képek, trélerek, leírások
Képek:
Aki nem ismerné, a HoMM elõdjérõl van szó:

← ElőzőOldal 60 / 60