808
-
#808 Ugh
Hát akkor ennyit a Ben 10 franchizeról. -
#807 Na most már nem várom az új sorozatot....
Miért kell mindent így humanoidizálni?..... -
#806 Ugyan úgy jár mint pòkember. hogy sose nő fel. :D -
#805 Ez most komoly?
cikk
Hát ez szánalmas. Újra 10 éves Ben? Újra nyári szünet Gwennel meg Max-szel? Mi a faszért kell rebootolni ezt is? Áhh baszki, ennyit a Ben 10 franchize-ról...
-
#804 Szép lassan ledaráltam ezt a harminc részt vonatútjaim alatt :D Igazából nem volt rossz, persze volt egy-két pocsék rész, de nagyjából rendben voltak az évadok, főleg a duplarészek, időutazásos szálak.
Most már lehet valami bővebbet tudni arról, lesz-e új Ben 10 sorozat? -
#803 Már nem nagyon emlékszem a ben 10 000 visszatér részre, mert amennyire vártam, annyira csalódást okozott-h már nem is átalakul csak az erejét kapja meg az idegeneknek....csak múltkor olvastam vissza a részek tartalmából, és ott írták.
Amúgy igen elég fura csak a jelenlegiben nem még, csak azt a robot cuccot szokta felvenni rá. :D -
XLR8 #802 az is érdekes hogy bármilyen jövőkép vagy másik dimenzió Max Nagyapa mindig elveszti az egyik karját -
XLR8 #801 bár a Ben 10 000 visszatér című részben nem biztos hogy nem létezik
lehet hogy csak nem volt rá elég műsoridő hogy mutassák vagy csak szimplán nem tudták beleilleszteni az epizódba -
#800 Igen de a ben 10 000-epizód óta változtattak az idővonalon, pl a Ben 10 000 visszatér című részben Ken nem is létezik, aztán megint változott az idővonal :D -
XLR8 #799 egyébként kezdem sajnálni Eon-t
bárkivel áll össze mindig pórul jár szerencsétlen :D -
XLR8 #798 szerintem is mivel amit már a Ken 10 epizód óta lehetett sejteni, vagyis az hogy Ben és Kai összejönnek most bizonyosságot nyert :) -
#797 Igen ebből gondolom én is :D
Valamint szerintem Kai-t is gyakrabban fogjuk látni :D -
XLR8 #796 az sejthető volt mert előléptették Magister-ré -
#795 Eddig csak ezt találtam, de már régebbi videó lehet. Annyi biztos, hogy nem Omniverse lesz már a neve, és szerintem Rook-tól is megválnak mint főszereplő. -
XLR8 #794 végignéztem az összes kihagyott részt egészen a A New Dawn-ig
most olyan ürességet érzek magamban :(
mikor fojtatják a sorozatot? :D -
#793 Elég sok ilyen "easter egg" van a sorozat során. pl van egy rész Otto motives-abban transformers szerű robot van -
XLR8 #792 ma néztem a Ben 10 Omnivers-t
és mit látok? Grandpa Max és a Sheriff horgásznak és kifognak egy Magicarpot és egy Gyaradost XD -
#791 arculat váltás-mondjuk én örülnék egy Ben 10 000 sorozatnak :)
amúgy én néztem ezeket az új részeket, volt köztük elég sok nagyon jó is. Sokkal jobb mint annó az AF és az UA volt -
#790 Remélem is h nem lesz vége a teljes sorozatnak, maximum egy ar -
#789 CN nézettséget nem vágom, de nem hiszem, hogy ilyen rosszul teljesített volna a sorozat, hogy ki kéne égetni. És most látom, hogy még 10 részt lenyomnak egybe most novemberben, hát nem normálisak. Ez 30 rész, nézze meg akinek két anyja van. Majd bedarálom egyszer, ha időmilliomos leszek.... -
#788 Szerintem a CN már véget akar vetni a sorozatnak (llegalábbis az Omniverse-nek), mert a 80. résznél ( ami a new dawn címet viseli) oda van írva hogy "Final episode." :/ -
#787 Szerintetek normális a Cartoon Network? 20 új részt kipörget négy hét alatt, azaz minden hétköznap egy új rész. -
XLR8 #786 mint például?:) -
#785 Szivesen adnék nekik ötleteket :D -
XLR8 #784 de sokkal egyszerűbb a régi idegeneken kicsit változtatni mint a nulláról kitalálni egy új idegent :) -
#783 Bocsi nem sikerült betenni őket
-
#782 Mondjuk van benne valami, de ennyi erővel találjanak ki új idegeneket, egy csomó képesség még nincs kiaknázva pl: gyógyító erő, röntgenlátás, vagy teleportálás stb...
Meg a koncepció rajzok között ezerszer jobbak is vannak, és mindig a gagyit választják
itt van pl Blox, a legelső vagy az utolsó előtti is jobban néz ki.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130420190355/ben10/images/8/80/Blox_concept_roughs_copy.jpg
vagy ultimate Echo Echo-nál is 1-2 nekem jobban bejön mint amit meghagytak
http://3.bp.blogspot.com/-5C7VygTQ4XE/UAdX3lTeEmI/AAAAAAAAAQA/WpQNWGY1ZOI/s1600/ultimate+echo+echo+rough+ideas+copy.tif
Bár NRG-t alapból bénának tartom, de ezek között is akadt sokkal jobb...
http://3.bp.blogspot.com/-B0h0rOjKitc/UIyxkdsj0ZI/AAAAAAAAASw/v7QhpRHBcBo/s1600/concepts+for+NRG+copy.jpg -
XLR8 #781 mármint játékfigura -
XLR8 #780 az egyszerű kérdés hogy miért kell újrarajzolni az idegeneket
új formájú idegen= új játék amit el lehet adni -
#779 -
#778 Én még nézem, nekem jobban tetszik mint az AF és UA-es gagyiság.
Bár azt nem értem miért kell átrajzolni a régi karaktereket, és hogy miért a leggagyibb változatot választják a koncempció rajzok közül...
pl: Swampfire:
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140322075745/ben10/images/4/4d/Swampfire_New_Omniverse_Design_Ben_10_Omni.png -
#777 Na hogy álltok, nézitek még?
Most kezdett a harmadik évad, és talán a legszánalmasabb szarfos eddig. Komolyan, ahogy vegyítik a gyalogkakukk humort (karakter belefut pl. egy falba, rátapad, csiripelést hallunk) az anime humorral (a tipikus arckifejezések, "cseppek", ilyesmik), egyszerűen GAGYI. Elképesztő mennyire komolytalan lett a sorozat, szerintem még a sima Ben10 se volt ennyire gyerekes. -
#776 Pedig jók ezek a meme-k, csak sajna manapság felkapja őket a sajtó, meg jönnek a magyarítások (okádnom kell, akárhányszor meglátok egy rosszul használt, félrefordított meme-t facebookon), és túlhasználják őket.
De hogy témánál is maradjunk, rákerestem ben 10 memére :D Bár nem a legjobbak, but still... :)
-
XLR8 #775 egyszer sem hallgattam meg
kimaradt egy szó :D -
XLR8 #774 még jó hogy az ilyen szarságokat nem követem nyomon :D
pl a gangnam style-t vagy mi az istent egyszer hallgattam meg -
#773 A legújabb meme/youtube őrület. Bár igazából már lejárt lemez eléggé. Elhasználták. -
XLR8 #772 mi a picsa az a harlem shake? -
#771 aztakurva
-
#770 60 rész??? Te jó ég Ez a felosztás meg totál megtévesztő, még mindig csak az első évad megy. Tvrage, epguides a legjobb források. Aki pedig sok sorozatot néz, annak a whatnext.eu -t ajánlom, magyar fejlesztésű sorozatkövető, letisztult, átlátható formában, remek airdate táblázattal. -
#769 Nekem tetszett.
Am itt lehet nézni, hogy milyen részek vannak/lesznek.