A Harmadik Shrek lesz az év legnézettebb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom miért vannak ezért a szar srekk-ért oda, már a neve is fos, és az egész úgy ahogy van, egyszerüen szar.

Meg az elsõ kettõ része/részét is.<#levele>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Molnibalage
A Shrek 3 egy rakás szar volt. Mindenki kerülje el nagy ívben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igazad van, valóban a 3. rész volt a sorozat (eddigi) leggyengébb tagja. Szerintem a L'ecsó sokkal, de sokkal jobb lett. Mind történetileg, mind technikailag.

Egy gyerek egész más dolgokat talál viccesnek és jó történetnek, vagyis úgy általában jó filmnek, mint egy felnõtt. Ez így is van rendjén.

Hát igen jellemzi hát amikor a 8 éves elmegy a Shrek 3 ra ami a legszarabb rész lett 20-30%os kritikákkal teli.

A Harry 5 nálam pozitiv csalódás volt felnõttes egy film lett a szinészek is agyon kupálottak végre. Die Hard 4. egy jó folytatás lett igaz ne mért el a die hard 1 szintjére összeségében.
Atisz
Jellemzi a magyar mozinézõket ez az adat...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bár a Die Hard 4.0 eredménye valóban csak fele a Die Hard 3-énak, azért egyáltalán nem rossz a negyedmillió nézõ egy akciófilmtõl, szerintem.