Sins of a Solar Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a humblebundle.com-on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nekem az 1.32 es patch kellene ha megvan valahol.......
a sacrife of angels moddal játszanék de patch nélkül nem megy.
Singleplayer-ben simán felépült, csak multiban nem akart. Az ellenfélnél naná, hogy volt akkor már.
Valaki találkozott már ezzel a buggal?
A halál csupán a kezdet...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
online játékhoz:
1 Google Tunngle
2 Install Tunngle
3 Login to Tunngle
4 Click Search Network on left side
5 Type Sins and press Enter
6 Join Channel with most amount of people
7 Go to Lan in the GAME
8 Host Your Own Game or Join
9 Play
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
tolom egy ideje a Rebellion bétát, nagyon jó lett.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Lassan jön ki az uj kiadás...keresnék embereket akikkel lehetne együtt multizni...illetve ha elegen vagyunk csinálni egy honlapot mint annak idején SilentHunter 3 hoz is csináltam és évekig jártnk multizni.
Akinek van hozzá kedve és türelme,dobjon egy privit.
Jaffa Kree!
ha igen lenne egy kérdésem.
letöltöttem a Stargate invasion modot fel is tettem ahogy írja a readme.
megy is rendesen csak van vele egy kis gondom.az épület és hajó textúrák(vagy minek hívják) hiányoznak.csak simán a hajó alakja van meg és az egész szürke.vagy épp olyan színû mint amilyen színû csapattal vagyok:S
ez miért van?meg lehet valahogy oldani,hogy olyan legyen mint amilyennek kell?
PSN ID:misi2mezei
A színezõdés befolyást jelent, ha az õ színe is narancs, akkor befolyást gyakorol a bolygódra valami épülettel, vagy fejlesztéssel.
A kultúrámat mikkel lehet fejleszteni és milyen elõnyöket ad?
A másik, hogy a bolygók közötti csík elkezdett szép lassan szürkérõl narancsra váltani (az az ellenség színe) ez mit jelent?
I never asked for this.
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
a kiegészítõket csak letölteni lehet
üdv
meg szeretném kérdezni,a Sins of a Solar Empire - Trinity kapható magyarországon ?
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
meg szeretném kérdezni, hogy lehet módokat feltenni hogy menjen
elõre is köszönöm!
Az a kérdésem, hogy a Flotta kapacitást hogyan lehet növelni?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Kezdtem a kód nélküli verzióval, amely már egészen "jól" ment, very hardon általában lenyomtam a gépet. Aztán megvettem a kódos verziót 2-3 hete, teljesen más lett az egész játék nehézsége. Very hardon nem tudok egyenlõre gyõzni :-) csak lan-ban egy haverral nyomjuk le kettesben a szintén duóba állított gépi szövetségeket.
Tegnap este kipróbáltam interneten is a játékon. Elég égõ volt így elsõre, ha nincsenek szövetségeseim akkor 15 perc alatt véget is ért volna számomra. Takitkailag elég sokat kell még fejlõdnöm.
Haverral nem kellett hamachi, hogy játszhassunk egymással, direkt ip van a játékban.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Valaki megdobhatna egy linkkel,hogy honnan szedjem le vagy csak mondja meg a nevét. 😊