Tömegnövelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a Mass cuccok tényleg jók, és finomak😊 egy -egy edzés végén alig vártam, hogy megihassam (csokis ftw<#pias>#pias>)
Ilyenektõl rosszul vagyok. Biztos a nagymamád mondta hogy ilyeneket ne szedj mert tönkretesz.😄😄😄
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
A testmozgás ugye szükséges feltétele az izomnövekedésnek (az elején csak minden másnap kondi, aztán mindennap, de kellenek szünetek), annak meg a kellõ mennyiségû fehérje. Amit vagy próbálsz kielégíteni sok-sok hússal, vagy kielégíted napi 1 fehérjeturmixxal.
Mindamellett tömegnövelõ turmix is van (én banánturmixba pakolom 1 tojás mellé), ihatót is be lehet szerezni 😛.
Creatint senki nem tanácsolja, mert hosszútávú eredményt nem lehet vele elérni.
Mivel sok a turmix, ezért a vese segítésére sok-sok folyadékot kell a szervezetbe vinni...
Nehéz betartani, de látványos az eredmény.
eom$
A sárgájában vannak azok a tápanyagok amitõl annyira jó a felszívódás a a tojás fehérjéének.de én inkább beviszem turmixból.
1 tojásban kb 3g zsír van sztem az nem a világ vége...
Enni.. hát én úgy tudom hogy 40-fok felett "kiég" a fehérje,ezért halunk meg ha lázasak vagyunk mert "kiég" belölünk a fehérje..
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Amúgy a tojás is alapkaja, csak a sárgájából kell kevesebbet enni. (bár ennek károssága még vita tárgya)
Gracie Barra
Nos végigolvastam minden hsz-t voltak benne okosak és hülyeségek is.
1.Tömegeléskor elkerülhetetlen h zsír ne keletkezzen.
2.A Tejet szerintem felejtsd el,lassítja a fehérje felszívódását. Tömegnõvelõbe így az elején rakhatsz,de késõbb nem lesz szükséged a felesleges CH-ra a tejbõl.
Kaja:
Csirke + rizs 2-3 óránként.Iskolába is simán be lehet vinni.(én is ezt teszem)Mindent ami lisztet tartalmaz,cukros szemeteket kerüld.Cola stb...szintén szemét.Pl.:Ehetsz vöröshúsokat.
Hal,pulykamell köretek meghasonlók....
A tojás az azért nem jó mert "felfúj",amikor én ittam sokszor rosszúl lettem tõle.hanyagold...
Volumass 35jó-jó csak scitec és azért kb 2-3x annyiba kerül mint1 másik, ami nem feltétlenül rosszabb.Edzés utáni Fehérje a legfontosabb.Elõtte nyomjál sok CH-t.lefekvés elõtt CH+Protein
CH=szénhidrát :')
a nyáron fizikai munkát végeztem,és hidd el,sokkal jobb,mint a gyúrás 😊 az az izomzat amit ott felszedsz,nem látványos,de maradandó.
egyébként engem igazából a tesztoszteron-szintnövelés érdekelne
ReaL MaDRid x siempre
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Gracie Barra
Neked meg mi bajod ember?Kevered a szezont a fazonnal.Én teljesen másról beszélek.Azt tartom hülyeségnek, amikor pl. egy túlsúlyos olyat mond, hogy a rajta lévõ felesleget izommá akarja alakítani, mintha a zsírt csak úgy át lehet alakítani.
Hogy a frászba jön ide a fenti mondat?
#21: kösz a tanácsot 😉
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Vamos Argentina!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Olvastam egy olyat,hogy napi 3-4 banánt be kéne tolni,és ez 3 hónap alatt vagy 6 kilót dob a súlyodon. Csak szerintem 1 hónap után undorod lesz a banántól 😮
Nincs vkinek egy táblázata,hogy miben mennyi szénhidrát/zsír/fehérje van?
Ez a 2-3 óránkénti kajázás oké,de ha mondjuk 8tól 4ig suliban ülök,elég nehéz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Milyen csodaszerekre gondolsz és milyen tudományos alapokra helyezed ezt a kijelentést?
Jó lenne kitörölni az emberek fejébõl ezt a téves hülyeséget, hogy ha felszedsz x kilót, azt izommá át lehet építeni.Amit felszedsz az többnyire zsír.Zsírból meg a büdös életben nem lesz izom, a két dolognak semmi köze egymáshoz.
http://epica.nl
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amellett járj heti 3x edzeni majd iszogassál fehérje turmixokat.
kreatint te még felejtsd el...
maximum marhahúsból nyerjed!
ja és nem árt a szõlõcukros víz sem..(csak el ne hányd magad)
leszarom a konfigod...
csodaszereket ne ajánljatok, mert tönkre vágja a szervezeted.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
asszem ilyet...
az epres finom, de tejbe nem annyira jó mert megmozgatja a gyomrodat is <#nyes>#nyes>
a fehérje a lényeg és hogy edzd az izmaidat
amugy meg rengeteg idevágó téma van már a fórumon. -stílusosan<#idiota>#idiota>- karcsú az esélye hogy nem fogják zárni😄
Sok szénhidrátot kell fogyasztani,ha jól tudom(?) Zsíros kajákat meg épp kerülni kéne.
vagy pedig somlói galuska sok tejszínnel,és barackdarabokkal a tetején.
vagy hamburger.sok hamburger
vagy pedig gyere ide, rólam leszívunk pár kilót,átadom neked, és te izommá átalakítod, és megfelezzük.
Mostanában egyre többen mondták,hogy járni kellene gyúrni vagy menni valamit sportolni. Szívesen menne az ember,csak én úgy vagyok vele,ha valamit csinálok,akkor azt a lehetõ legjobban. Szóval elõtte fel kellene szedni 5-6 kilót,amit izommá át lehetne építeni (amúgy is rámférne,szal én esetemben pár kilóval lehet több is,lényegtelen)
Akinek van tapasztalata,hogy milyen étrendek/hízókúrák vannak,az leírhatná. Vagy aki használt tömegnövelõt,kreatint,fehérjeport,azoknak is várom a véleményét,eredményét és tapasztalatait.