99
Pilotak, Pilota jeloltek, Veteranok, es a tobbi :D
-
#19 Common Public License
Vagy az ír munkaközvetítő cég.. -
#18 Most már írd le, mi az a CPL. :P -
#17 En latok benne relaciot.. nem keveset :) csak legyen meg a fosuli, es a CPL :D -
#16 Én sem az én pilótaságomra, de azért.. szép álom. :) -
#15 én vadász, bár erre sok esélyt nem látok :\ -
#14 bocs XD -
#13 Én "rendes" pilóta szeretnék lenni. :) Úgy értem, hogy rendes, hogy nagygépen pilóta, tudjátok személyszállítás.. meg ilyenek. :) -
#12 nemtudom... itt nalunk (irorszag) valamint Nagy-Britannia (tehat Wales, es skocia) ugy mukodik, hogy bemegyek egy repulo klubhoz, es megkerdezem, hogy mire tartanak oktatast... elmondom mit akarok, es akkor kisegitenek :) otthon is igy mukodik ez szerintem, de tobbet nem tudok :S.
En reszemrol 17evesn csinalok egy PPL-t utanna fosuli alatt(ami vmi repulesmernoki lesz :D) a CPL-t. -
kogasom #11 Ha már pilótafórum, valaki nem tudja véletlenül, hogy motoros sárkányra milyen engedély/képzés kell, illeve az hol és mennyi?
OFF: Én magam robbanómotoros repülőmodellezéssel foglalkozom, de egy ideje szünetelek. Jövőben pedig aerodinamikai mérnök szeretnék lenni. -
#10 Remeltem :P -
#9 ok,elfogadom:)) -
#8 nemtom... igazsag szerint en is egyenlore csak repules szerelmes vagyok, de szerintem tobb mint valoszinu, hogy az leszek :), apad atadja oda fent? attol fugg, hogy mit, a kavejat? :P:D:D:D -
#7 Mikor leszel pilóta? Tanulod? Vezettél már? -
#6 leendő pilóta csak :$
vagy az annak számít ha apám átadja odafennt? :D -
#5 Bocs de nekem nincs ekezetem... Irorszagban lakok, hidd el nekem is szuksegem lenne ra :) -
#4 ékezetek rulez!! -
#3 Mer, te ne mvagy az? (mellesleg en BeechCraft-es logoval ilyet nem mondanek :P:D) -
#2 sok hülye repülőmániás :D -
#1 Sziasztok, azert hoztam letre ezt a forumot, hogy a pilotaknak is legyen valahol lehetoseguk itt (sg.hu) beszelgetni :). Ha mar a polgaroroknek van nekunk is legyen :D (magamon a jeloltet ertem :)) Nah, tehat forumozasra, tapasztalat megosztas, stb, aki amit akar, ide johet :)