Városi terepjárók
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért gusztustalan..."ki vagyok,mi vagyok" bár a sportkocsikkal is ugyanez a helyzet szvsz
ReaL MaDRid x siempre
ezeket a "városi" modelleket nem lehet terepen használni, mert kispóroltak belõle mindent ami földútra kell
ezek direkt státusszimbólumok, arra vannak hogy te királyabbnak érezzed magad a többi autóshoz képest
ezek direkt státusszimbólumok, arra vannak hogy te királyabbnak érezzed magad a többi autóshoz képest
ezt én sem értem...minek ekkora gép városi utakra?baromi drágák,sokat esznek,nagyok,nagy súlyadó,stb.városba venni terepjárót nem sok értelme van.ezeket a gépeket terepre tervezték,nagy pocsékolás szerintem városi használatra ilyet venni.a vásárlójuk 99%-a csak azért veszi,hogy villogjon vele(már aki városban használ csak ilyet)
ReaL MaDRid x siempre
abszolút egyetértek veled,én is ezeket tapasztalom,de ezért szerintem egy topikot nem kellett volna nyitni,de majd a modik eldöntik.
Szevasztok!
Egyre több a városi terepjáró, más országokban már csökken az eladás de nálunk nem látszik
Kimutatták hogy az agresszív, önzõ emberek között a legnépszerûbb
Többet fogyasztanak és bazi nagyok, amire nincs szükség a városi vagy autópályás közlekedésben
sokat látok hogy szõke maca telefonál egy ilyenben, közben majd lenyomja az elõtte közlekedõt, meg éppen nem okoz balesetet sávváltásnál
meg a kigyúrt fószer a gagyi hátsó lámpás Lexus jeepben, szabálytalankodik és még õ kezd mutogatni ha rádudálok
nagyon rosszak a tapasztalataim, bunkó emberek vezetik ezeket a jármûket és megjelenésükben sem az átlag utakra valók
nem csoda hogy vannak ellenálások, sárral bekenik meg ilyenek
ti hogy gondoljátok?
Egyre több a városi terepjáró, más országokban már csökken az eladás de nálunk nem látszik
Kimutatták hogy az agresszív, önzõ emberek között a legnépszerûbb
Többet fogyasztanak és bazi nagyok, amire nincs szükség a városi vagy autópályás közlekedésben
sokat látok hogy szõke maca telefonál egy ilyenben, közben majd lenyomja az elõtte közlekedõt, meg éppen nem okoz balesetet sávváltásnál
meg a kigyúrt fószer a gagyi hátsó lámpás Lexus jeepben, szabálytalankodik és még õ kezd mutogatni ha rádudálok
nagyon rosszak a tapasztalataim, bunkó emberek vezetik ezeket a jármûket és megjelenésükben sem az átlag utakra valók
nem csoda hogy vannak ellenálások, sárral bekenik meg ilyenek
ti hogy gondoljátok?
← ElőzőOldal 7 / 7