John Woo: Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
512 mb os karival 1Gb memóriával simán fut
nem kell 2gb :D
Unreal 3 motor hajtja szóval semmi gond :D
egy gondom van:
a magyar szinkron
nem lehet valahogy kikapcsolni?
mert 1 srác szinkronizálja az összes karaktert monoton hangon
Cogito Ergo Sum
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Nehéz AZ éleT!
Nehéz AZ éleT!
lenne vele egy kis problémám mégpedig:
egy kis idõ után vagy lefagy vagy ujra indul a gépem vagy kidob valami memoria hibával ilyen gépem van:
msi k9n neo v2 alaplap
asus eah 2600XT
1 giga ram
amd 4000+ dual core proci
választ elõre is köszönöm
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
mert ezek szerint nekem meg sem kéne mozdulni
enek elenére akadás nélkül megy 1280x720 felbontásba
Gépem: intel 2.66 egy magos, memoria 2GB, GF7600 512 memoriával
mondjuk lehet azért nem jön be mert elég lassan futott nálam...
Hogy mondjam, a helyzet az ami kicsit hülyeség, hogy jönnek rám egyszerre 8-an, és mindegyik lõ ezerrel. Még a matrix filmben sem volt egyszerû dolguk sok ellenséggel szemben. De ez elméletileg csak egy egyszerû ember, bár a golyó elõl elhajolás ennek is megy, akkor végülis miért ne ... :-)
Úgyhogy érdekes egy játék. Sokkal komolyabb játékot is összelehetett volna hozni.
Az tény, hogy nem minden a grafika, de manapság, ha lehetõség van rá, legalább be lehessen kapcsolni a szûrõket, amivel kevésbé kockás a játék.
Nekem 8800GTS van OC-s verzió (gyengébbek kedvéért gyárilag túlhajtott 570/1800), egyszer sem röccent meg a játék. Az pedig biztos az M$ hatása, hogy csak Vista alatt lehet majd bekapcsolni. Gondolom ezzel kompenzálnák a Vi$ta rossz eladási mutatóit.
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
De elsõ végijátszásnál volt olyan fõellenség amit normal nehézségen nem tudtam megölni csak easyn. Pl. a félszemû csávó is ilyen volt meg a helikopterrõl lövöldözõs is.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A játék negatívuma csak annyi, hogy tényleg agyatlan lövöldözõs lett. Akkor lenne jó ha 1-2 golyótól meghalnánk, csak hát ugye már az elsõ pályát is lehetetlen lenne úgy megcsinálni legkönnyebb fokozaton is. Meg társunk sincs, egyedül kell menni végig :(
Ugyanis aki ennek a játéknak leszólja a fizikáját arról messzirõl lesüt, hogy nem is játszott vele mivel az eddigi talán legjobb fizika amivel játékban találkoztam de sebaj.
A grafikával sincs semmi baj csak nincs teleqrva minden csilli-villi baszással mint motion blur, lens flare, meg egyéb hülyeségek amik másra sem jók, minthogy elmossák a képet és minél kevesebbet lássál az egészbõl.
A 4. képen a kockák meg a leírásban is említett speciális képesség bekapcsolása után jöhettek elõ amikor fekete-fehérbe vált a kép és megváltozik a dolgok megjelenése.
Ez a játék egy agyatlan lövöldözõs játék semmi más, de a legjobbik fajtából.
Na mind1 további jó fikázást kipróbálás nélkül.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bár azt nem értem miért jó nekik, ha ajánlott gépigénynek egy ilyen hajmeresztõ configot írnak. Hogy vegyenek az emberek dx10 kártyát és cseréljék le 4 hónap múlva amikor jönnek a 10.1-esek? Vicc.
Egy érdekes cikk. Elméletben a 32 bites xp 4gb memóriát tud kezelni, gyakorlatban 2GB, viszont meg lehet hekkelni, hogy 3gigát lásson. Egyébként szerintem is felesleges (még..) 2GB ramnál többet tenni a gépbe.
Nem mintha valaha raktam volna 4 GB-t egy gépbe, de egy barátom vett egy MAC-et 4 GB-vel, kíváncsiságból rácsattintott egy Vistát, és lám, csak 3 GB RAM-ot lát.
A 3-nak meg ugye kevés értelme, mert akkor nem párban vannak...
Ergo akkor a max ideális RAM 2 GB, se több, se kevesebb.
Rosszul gondolom én ezt?
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Játékról még nem tok véleményt mondani, csak majd néhány óra mulva.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem is csak 2 van és röhögve fut, egyszer nem akadt be...
Amugy meg mindenki jön ezzel a "juj nincs 16X AA" meg "milyen már ez a grafika" meg hasonlók...
Az arcoskodjon aki játszott már vele...az AA-n kívül a játék grafikája nagyon szép, a textúrák (föleg az embereken) iszonyat részletesek...és ha hozzávesszük hogy ami a páylán van gyakorlatilag szétlöhetö, akkor kiváncsi lennék hány ember gépén futna el itt 8x vagy 16x AA-val a játék a legnagyobb tûzharc közben, mikor hullik darabokra a pálya...
Mellesleg a játékélmény is jó, ugyanaz mint a Max Payne,mész és lõsz...jó persze Max bácsit nem lehet utolérni, az az abszolut etalon, de akkor is jó lett SZVSZ!
Belépsz, darabokra lõsz mindent és mindenkit, ezután meg keresel egy értelmesebb játékot:) Kikapcsolódásnak jó.
A 4gb ram igény meg valami vicc lehet csak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
naon kemeny a game.3.Part-nal jarok.toljatok ezerrel.csodaszep
i7 azt szevasztok :P