John Woo: Stranglehold

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Jesszus... Ez a Crysis gépigényét is (ami még csökkenni is fog mert tovább optimalizáják) kétszeresen túlszárnyalja, és ahhoz képest 5ször sz@rabb a grafika és fizika is. Arról nem is beszélve, hogy 6 órás az egész és egy Max Payne másolat. Brávó.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csuhai G
"Ez a grafika kb. olyan 2001-2002-es színvonal"
Azért ennyire nem kell túlzásokba esni...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bagoly mondja... legalább helyesen írnád le a színvonalat 😄

Sanyix
Ne tegyél már úgy mintha érdekelne.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Valamiért destroy your enviroment techdemo érzésem van. Techdemo. De nem egy játék. Pedig akár lehetett volna.
Hmmm. Bioshockban elég trükkösen, de bekapcsolható az AA DX9 alatt. Pletyka szerint pár UE3-as játék kap majd patchet ami lehetõvé teszi az AA-t DX10 alatt, mihelyst a T. kártyagyártók beleteszik a shader alapú AA-ta drivereikbe, mert egyébként az is kell(ene) a Dx10-hez.

arty
gratulálok a cikk szerzõjének ... megvan a szinvonal! 😞

Forza.

Talán ha vki betenne egy képet a dobozáról kiis derülne mi az eredeti gépigény!!!! amint látom az sg se vette meg a játékot !!😄😄 vagy ha igen egy képet pls!! nem hiszem el hogy ez a gépigénye ez naon lol!! Nekem menmt pedig nincs ocre 2 -m csak egy csoffadt 3700+osom bese rezzent vele meg 1.8 giga ramom mellé + egy x1950 pro

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

és pontosan mi nem került bele a hl2 fizikai motorjába?

Shodan
Engem ami a mostani trendben kiborít, ezek az idióta HUDok, hogy néz már ez is ki, hasonlóan mint a bioshockban vagy a colin dirtben, mintha valami ovodás gyerekekek csinálták volna, tiszta konzolos, elnagyolt, ilyen hülyebiztos.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

4x2 is létezik! 😛

Neox1992
Persze h létezik...

létezik 4 giga ram ? :o
(mármint 2*2giga?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

alma2
Sok idiota "fikazza" anelkul, hogy jatszott volna vele. Ez a jatek elhozta azt, amit mondjuk hl2 bemutato filmjeiben mutogattak anno a FIZIKA, de aztan nem lett belole szinte semmi. persze tobben probalkoztak, pl fear, de e teren koszono viszonyban sincs hozza. Minden szetloheto, bemesz a badogvarsba es szo szerint darabokra loheto, ilyen reszletzettseggel meg egy jatek sem buszkelkedhetett-e teren. Persze a tobbi igaz, mesz es losz de nem is volt mas a cel.A havok dolgozik ezerrel, igy ennel nem a grafkartya a gyenge pont, hanem a proci, abbol barmit megeszik. Latvanyban az osszhangot nezve, nagyon jo. persze a raeros emberek nezegethetik a falat, hogy miert ilyen pici rajta a textura, de aki jatszani szeret idaig nem jut el, mert egy masodperc nyugi sincs benne.
Persze sok negativuma is van, de azt a latatlanban itelok ugyis harsogjak, mert az a trendi...
Bar max payne kiforrottabbnak tunt mondjuk karater mozgas teren anno, de a fo erenyere a pusztitas, rombolas sikerult ratenni egy-ket lapattal.

szerintem

4gb ram??kinek van manapság ennyi??ja meg dx10?Hol élnek ezek?
Ez a grafika kb. olyan 2001-2002-es színvonal, lineáris pályák, 6 óra játékidõ. Idióta aki megveszi, szar az egész.

úristen! ez egy szar:/
inkább hagyták volna konzolokon:/

mflex
a gépigényéhez képest ...fos grafika...köcsögök

What about the forests?

BiG G
de omg hogy néz már ki ez a szar... el nem hinném hogy az unreal3 motor megy alatta... vicc az egész. inkább elõveszem a max payne-t és nosztaligázok azzal.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nv alatt meg csak a szopás van vele. szarul portolt konzolszökevény.

BCS pixel
szóval itt sincs anti-aliasing beálítási lehetõség mint a Bioshockban? MErt akkor itt is minden ronda recés lesz, hiába a 6millió effekt 😞

szerintem a gépigénye kész vicc. Újabb optimalizálatlan szutyok. tudom, nem kéne itt vernem a nyálam úgy, hogy ki se próbáltam, de ezek után és persze a cikk elolvasása után biztosan nem is fogom.

tommyg
max payne copy

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

← ElőzőOldal 2 / 2