94
-
Ne már nekem 3500+, 2GB Ram, 7950GT van, szaggat és fagy:((. -
Jana32 #47 A 4. oldalon az uccsó képen mik azok a szép kis kockák??
Ha jól tudom a Bioshock alatt is unreal3 motor van meg ez alatt is, de a kettő grafikáját össze se lehet hasonlítani
Ilyen kockákat utoljára nintendón láttam...
-
királyka #46 DE MAJD PONT EHEZ A JÁTÉKHOZ KELL 4 GB RAM HOGYNE!!!TISZTA SZÁNALMAS! A CRYSISHOZ NEM KELL ENNYI -
Csaba #44 Ne hülyéskedj már. Az XP (Sp2-es) max. 4 gigát ismer fel, a Vista akkor szerintem sokkal többet. Más kérdés, hogy ha tényleg 4 giga ram kéne ennek a játéknak, akkor a programozók tehetnek egy szívességet... -
MPZS #43 nagyon buta ez a graf... -
Pedig el van írva, már egyszer beírtam, de lehet hogy nem tetszett a tetv... akarom mondani kedves cikkirónak és kitörölték, tehát sokkal gyengébb gépen is megy a játék. Ami itt minimumként van megadva azon maxon is elfutna elég simán. Nekem sokkal gyengébb géppel, simán futott és csak néha akadt be. Egy sima 1 magos processzorom van és ATI x1650-es videókártya. -
mar tudom :D
naon kemeny a game.3.Part-nal jarok.toljatok ezerrel.csodaszep -
http://www.ikep.hu/album_edit.php/4332/129650
oda hogy ugrok fel?
-
Cat #33 katt rá a linkre, nincs az elírva. -
petya1992 #32 El van írva a gépigény.. -
Jesszus... Ez a Crysis gépigényét is (ami még csökkenni is fog mert tovább optimalizáják) kétszeresen túlszárnyalja, és ahhoz képest 5ször sz@rabb a grafika és fizika is. Arról nem is beszélve, hogy 6 órás az egész és egy Max Payne másolat. Brávó. -
"Ez a grafika kb. olyan 2001-2002-es színvonal"
Azért ennyire nem kell túlzásokba esni... -
avman #29 bagoly mondja... legalább helyesen írnád le a színvonalat :D -
Ne tegyél már úgy mintha érdekelne. -
Kindred Blades #27 Valamiért destroy your enviroment techdemo érzésem van. Techdemo. De nem egy játék. Pedig akár lehetett volna. -
Inquisitor #23 Hmmm. Bioshockban elég trükkösen, de bekapcsolható az AA DX9 alatt. Pletyka szerint pár UE3-as játék kap majd patchet ami lehetővé teszi az AA-t DX10 alatt, mihelyst a T. kártyagyártók beleteszik a shader alapú AA-ta drivereikbe, mert egyébként az is kell(ene) a Dx10-hez. -
gratulálok a cikk szerzőjének ... megvan a szinvonal! :( -
retek683 #18 Talán ha vki betenne egy képet a dobozáról kiis derülne mi az eredeti gépigény!!!! amint látom az sg se vette meg a játékot !!:D:D vagy ha igen egy képet pls!! nem hiszem el hogy ez a gépigénye ez naon lol!! Nekem menmt pedig nincs ocre 2 -m csak egy csoffadt 3700+osom bese rezzent vele meg 1.8 giga ramom mellé + egy x1950 pro -
m4G1c #17 és pontosan mi nem került bele a hl2 fizikai motorjába? -
Engem ami a mostani trendben kiborít, ezek az idióta HUDok, hogy néz már ez is ki, hasonlóan mint a bioshockban vagy a colin dirtben, mintha valami ovodás gyerekekek csinálták volna, tiszta konzolos, elnagyolt, ilyen hülyebiztos. -
warrior28 #14 4x2 is létezik! :P -
Persze h létezik... -
Cat 02 #11 létezik 4 giga ram ? :o
(mármint 2*2giga?) -
Sok idiota "fikazza" anelkul, hogy jatszott volna vele. Ez a jatek elhozta azt, amit mondjuk hl2 bemutato filmjeiben mutogattak anno a FIZIKA, de aztan nem lett belole szinte semmi. persze tobben probalkoztak, pl fear, de e teren koszono viszonyban sincs hozza. Minden szetloheto, bemesz a badogvarsba es szo szerint darabokra loheto, ilyen reszletzettseggel meg egy jatek sem buszkelkedhetett-e teren. Persze a tobbi igaz, mesz es losz de nem is volt mas a cel.A havok dolgozik ezerrel, igy ennel nem a grafkartya a gyenge pont, hanem a proci, abbol barmit megeszik. Latvanyban az osszhangot nezve, nagyon jo. persze a raeros emberek nezegethetik a falat, hogy miert ilyen pici rajta a textura, de aki jatszani szeret idaig nem jut el, mert egy masodperc nyugi sincs benne.
Persze sok negativuma is van, de azt a latatlanban itelok ugyis harsogjak, mert az a trendi...
Bar max payne kiforrottabbnak tunt mondjuk karater mozgas teren anno, de a fo erenyere a pusztitas, rombolas sikerult ratenni egy-ket lapattal.
-
matt taylor #9 4gb ram??kinek van manapság ennyi??ja meg dx10?Hol élnek ezek? -
RedRiot #8 Ez a grafika kb. olyan 2001-2002-es színvonal, lineáris pályák, 6 óra játékidő. Idióta aki megveszi, szar az egész. -
gyuri12 #7 úristen! ez egy szar:/
inkább hagyták volna konzolokon:/ -
a gépigényéhez képest ...fos grafika...köcsögök -
de omg hogy néz már ki ez a szar... el nem hinném hogy az unreal3 motor megy alatta... vicc az egész. inkább előveszem a max payne-t és nosztaligázok azzal. -
avman #4 nv alatt meg csak a szopás van vele. szarul portolt konzolszökevény. -
szóval itt sincs anti-aliasing beálítási lehetőség mint a Bioshockban? MErt akkor itt is minden ronda recés lesz, hiába a 6millió effekt :( -
M0RN1NGST4R #2 szerintem a gépigénye kész vicc. Újabb optimalizálatlan szutyok. tudom, nem kéne itt vernem a nyálam úgy, hogy ki se próbáltam, de ezek után és persze a cikk elolvasása után biztosan nem is fogom. -
max payne copy